Mamici de mai-iunie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 10
simonacip spune:
Andreea, te inteleg perfect, asa imi face si mie david in unele dimineti, de-mi vine sa ma sui pe pereti...Cum se scoala ma intraba unde mergem? SI eu ii spun : la cresa, la copii, nu ca vreau in cora sau vreau la petrecere...si incepe sa plinga...Mai nou ii spun fetitza plingacioasa, lasa buza din orice
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 11 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
ancaurn spune:
Andreap si simonacip ma primiti in clubul vostru de mamici "hormonate"? Si Cezara parca e mai maraita in ultimul timp, mai ales seara si eu nu mai am rabdare cu ea, desi incerc din rasputeri. Nu zic, ca si ea intinde coarda la maximum. Deh, crizele de personalitate ca se apropie 5 ani.
31+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
gabitzam spune:
'neatza fete burticoase!
Mie atunci cand alaptam mi-a spus ca in principiu pot sa mananc aproape orice, cu moderatie. Eu m-am ferit de varza si fasole. Iar fructe crude tot cu control, cate un mar pe zi, sau o portocala.
Imi amintesc ca mancam destul de haotic la inceput, ca si program, mancam cand imi aminteam, cand ma lasa bebe, cand nu eram lesinata de somn (asta era mai mereu).
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Reallaura spune:
Elenuca, gata, am vzt pozele de mamica frumusica! Ne vdm sambata. pupici
Mihaser, ce dulceata de bb incruntat! Asa era si David al soramii, s-a nascut cu cuta aia orizontala pe nas, spuneai ca are ceva de reprosat mereu. Vai ce-mi place! Baietei seriosi!!!
Gabitzam, sosstele cu volanase??????? Vreau si eu fetitza!!!!!!!!!
Vianne, Miss, Simonix multumim pentru micul curs Lamaze! Macar sa avem ceva idee
Dordia, condoleante! Asa am avut si noi o bunica, ea ne crescuse, ne iubea mult… De fapt am stat cu ea pana a murit, in casa la ea, era paralizata de 10 ani..Doamne, ce cumplit e! Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva cand esti insarcinata. Incearca sa nu te gandesti, sa-ti faci alte preocupari.Intra pe forum mai des. pupici
Of, Monik, biata de tine cu muncitorii aia!…eu nu rezistam
Laurita 35, , Mircea
AMR: 6 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
Lilly79 spune:
Ylari super firma la care lucrezi .
Nici cei la care lucrez eu nu e rau (si eu lucrez de-acasa de-o saptamana). Le-am zis martia trecuta ca nu mai pot veni la lucru, si doctorita mi-a recomandat repaus la pat. Si miercuri seara aveam laptop de la lucru de pe care sa ma conectez in reteaua firmei.Teoretic as putea sa lucrez de-acasa pana nasc, dar mai lucrez doar sapt asta si viitoare apoi concediu de odihna si de la inceputul lui mai prenatal.Vreau sa mai am si eu putin timp liber, sa mai fac cate ceva prin casa, sau sa citesc, etc. Acum, desi sunt acasa, stau pe laptop 8-9 ore (laptopul ii cu mine in pat) si programez (intru mai des pe forum decat o faceam la lucru, dar cu toate astea nu ma dezlipesc de laptop).
Lilly 33+
mihaser spune:
Neata!
Eu am papat mai mult gratare cu salata si supica...Am baut lapte sau am papat cu cereale dimineata...Doctorul mi-a spus sa nu mananc gulii, fasole, varza si usturoi sau ceapa pentru ca schimba gustul laptelui.
Ptr colici picaturile alea nu mi s-au parut sa aiba efect...bebele meu se linistea de la ceai Hipp anticolici si cand auzea phoenul...Trebuie tinut cu burtica pe noi ca sa se incalzeasca sau sa-i facem masaj..Si suzeta il mai calmeaza!
Va pup si va doresc o zi minunata! Ma apuc de spalat si calcat!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
mihaser spune:
quote:
Originally posted by Reallaura
Mihaser, ce dulceata de bb incruntat! Asa era si David al soramii, s-a nascut cu cuta aia orizontala pe nas, spuneai ca are ceva de reprosat mereu. Vai ce-mi place! Baietei seriosi!!!
Laurita 35, , Mircea
AMR: 6 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
ptr tine, sis si David! Lasa ca-i mai faceti si o surioara lui bb Mircea!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
babyname spune:
simonacip, unde il ai pe david< la ce gradi? pt ca si la bianca au fost cazuri de scarlatina...eu o am la 218, intre prelung. ghencea si valea argesului. vreau sa zic ca m-am speriat.....
ma inscriu si eu in clubul smiorcaitilor si al mamelor fara rabdare...bianca de 2 zile e fff smiorcaita....iar eu fff nervoasa, parca nu mai am rabdare, dar trebuie...ce vina are ea ca mami e cam crizata
iulia 34s cu+ BIANCA(21.06.02)
amr 5s
alina_anto spune:
Buna dimineata!
Va doresc tuturor o zi frumoasa!
Eu azi merg sa-mi fac ultima analiza de anticorpi rh (sunt sigura ca va iesi tot negativa, asa ca nu-mi fac probleme..) Sper sa iasa si soarele ca sa pot face si o plimbarica...
Va pup. Intru mai tarziu, cand ma intorc acasa.
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 saptamani!
Alina 34+ SARA-MARIA
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Dordia - condoleante, suntem alaturi de tine!
Ylari - nu iti mai face atitea pb cu alimentele de dupa nastere - oricum o sa te sfatuiasca si din spital...In general nu exista alimente interzise (evident ca nu pun in aceasta categorie alcoolul sau cafeaua in exces!) - unele teorii sustin ca ceapa, usturoiul - avind un gust pregnant, pot modifica gustul laptelui si bb il poate refuza - dar in acelasi timp alte teorii sustin ca mincind aceste alimente in timpul sarcinii, bb e deja obisnuit cu ele... Stiu sigur ca dupa cezariana, pina se regleaza tranzitul intestinal, trebuie evitate alimentele care baloneaza - cartof, ceapa, conopida, anumite fructe...
Pe scurt - eu am mincat orice - Stefan nu prea a avut colici, iar mie pediatra mi-a explicat ca oricum nu exista nicio legatura intre ce mincam eu si colicile lui...
Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.