Mamici de Martie-Aprilie 2008! (147)
Raspunsuri - Pagina 16
natynic spune:
Iar pt fornaiala, in afara de batista bebelusului mi-a dat pediatrul niste picaturi, solutie Colargol 1%, nu se gaseste in toate farmaciile, se prepara in farmacie si se utilizeaza maxim 2 sapt. Inca nu e perfect dar oricum fornaie mult, mult mai putin si are pofta de mancare mai multa iar ochisorul s-a vindecat. Si am mai citit pe forumul de pe trei ursuleti de acest Colargol,se pare ca e pe cale de disparitie si e ff bun. Pe mine m-a trimis sa-l iau de la o farmacie HELP din Drumul Taberei.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
Vio,Mamicu multumim..freza ne face mai speciala..si cand te gandesti ca nu am avut mari arsuri..
Doamne Naty,acum citesc de Ariel..saraca/.auzi sa nu fie locuri..ofof..ce tara.Dea Domnul sa fie bine si ea si bebe.Litice????Hmm..
Naty,bagi batista si noaptea? Urgent ne luam si noi ca nu se mai poate.
Naty,intre ser si apa de mare ,care ti se pare mai eficient??Si ce apa de mare,Nazomer?FELICITARI PT 3 KG!!Eu bustiera nu am folosit deloc..ieri am incercat sa-mi pun sa vad cum e si nu am suportat sa strang burta chiar asa..mi se pare stramta tare burtiera..asa ca..
HAI GECKO SI TU!
HAI ARIEL!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
Iar cu cantarul, vorba Ioanei-cine te pune sa cantaresti copilul zilnic?! Eu am cantarit-o pe Iulia mai des pt ca in functie de asta a putut face vaccinul si stiu si ce sa-i dau de mancare-de la 3 kg, treptat in 3-4 zile se trece de la Prenan la Nan1. Dar de acum gata, o cantaresc la o saptamana, nu mai des!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
Merci fetelor de raspuns..Naty,bine ai zis de sprayul chicco.
HAI ARIEL!!CURAJ,MAMICO!VA FI BINE!DEA DOMNUL O NASTERE DE VIS!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
bubu05 spune:
Si eu am grupa O si nu prea ma inteapa tantarii
Stelutza, dar n-ai plase la geamuri?
Eu am pus pastila din aia in priza la Vlad in camera, dar avea 6 luni si n-a patit nimic. Ai putea sa pui pe hol, langa camera unde doarme bebe. Si mai sunt solutiile alea Off(la farmacie), un spray care se da pe piele sa nu te pape tantaru', dar la fel, nu stiu daca merge la bebici asa mici. Eu daca l-am nascut in ianuarie pe Vlad, in iulie-august il dadeam pe piele cu spray din asta si a fost ok.
Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
Nu, Stela, noaptea nu bag batista (si asa am sub mine niste vecini dementi! ), ultima data o aspir dupa baita, cand nasucul e oricum "inmuiat" si ies bine secretiile, dau cu Colargol si gata, o culc. Noaptea doar o schimb si ii dau sa manance, cu lumina cat mai slaba, nimic altceva, ca sa nu se trezeasca de tot.
Ca picaturi de apa de mare folosesc Sterimar, e un spray frantuzesc, mai scump dar f eficient, da un jet mic bine directionat si dozat in nasuc.
Naty
Iulia mea
kitzy spune:
Si eu am grupa O, dar n-am treaba cu tantarii, nu le place sangele meu dar ma enerveza sa-i aud toata noaptea.
Am fost azi la monitorizare, a iesit super buna, am o miscareata de numa de acolo fuga-fuguta la policlinica la cab la dr sa i-o arat, am crezut ca-mi face si eco, dar nu mi-a mai facut, era grabita si agitata, m-a chemat duminica la spital pt eco.
Daca stiam, o asteptam azi direct la spital ca era de garda dupa-masa, sa nu ma mai poarte si duminica.
I-am zis ca inca nu s-a intors, initial a zis ca ar vrea cu vreo 2-3 zile inainte sa ma interneze in caz ca mi se rup membranele, dar i-am zis ca eu stau acasa si daca se intampla ceva, eu vin foarte repede la spital
A ramas pana acuma sa incercam tot pe nastere naturala, chiar daca nu s-a intors, mi-e frica sa nu-i nenoroceasca soldul daca o scoate cu picioarele inainte si stiu ca e mai traumatizant pt bb asa, ea mi-a zis ca se poate naste natural si cu picioarele inainte, eu sper totusi sa ma bage la cezariana, nu vreau s-o mutileze, saracuta, dar cred ca ea stie mai bine ce e de facut.
Oricum pana nu intru in travaliu, n-o sa stiu cum nasc.
38+ cu Diana
AMR max 2 saptamani!!!
ccris_ccris spune:
randunici,
Vin si eu repede cu galeria pentru Ariel, sa nu fie prea tarziu:
HAI ARIEL! HAI CU NASTEREA DE VIS! TINEM PUMNII STRANSI!
M-apuca si pe mine niste emotii, cand vad cat de putin mai aaam
Naty, Stelutza, saru'mana pentru raspunsuri, de datul jos din pat mi-e teama si de mersul la toaleta, sa nu fiu si sa ma doara. Dar, bucurosi le-om duce toate, cum ati trecut voi, o sa trec si eu, e pentru o cauza nobila! Deci, ar fi buna o burtiera?
Maria,sanatate puiului mic!
Clabuc, pastreaza-ti calmul si asculta de celelate mamici cu experienta. Eu nu stiu ce sa-ti spun, decat ca timpul le va rezolva pe toate!
Ma duc sa fac ceva de papa, ca acusi vine randunelu' si n-am ce sa-i dau sa manance! Intru mai tarziu. Pupici.
Pana la urma e eficienta batista bebelusului si nu e periculoasa, nu?
Cristina37+Andreea
AMR doar 12 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
delphin spune:
Buna gagici!
Scriu pe fuga pana nu ma striga maimutzica mea urlatoare! Ce drag mi-e de el!
ARIEL...iti doresc curaj si sa dea Domnu' sa fie totul bine!
Gecko,iesi maica din butoi...nu e momentul! Stiu ca e enervanta aceasta asteptare...ca ai vrea sa se termine o data..dar mai profita de timpul frumos in formula 2 in 1 caci apoi nici sa mergi sa faci pipi linistita n'ai sa poti...tot pe fuga...pe fuga dush, pe fuga pipi, pe fuga mancare...cel putin asa e la mine caci eu nu pot sa-l las sa planga pe david...nu am puterea necesara...cum scanceste putin, cum il iau in bratze
Naty, felicitari pt. cele 3 kg. Si noi am implinit 5kg, ieri. Despre cat mananca bb, al meu e clar codas...si cred ca la fel lu si la san...Deci, 90ml ii mananca...in aprox. 1 ora...120ml, lasa mereu in bibe si cu toate insistarile mele, nu-l termina. Cel mai des mananca 60 ml si-mi cere din nou peste 2 ore. Cand mananca 90-120 tine 3 ore, cel mai mult 4.
Se pare ca eu nu stiu sa fac copii mancaciosi, adica sa aiba pofta cand mananca...sa nu trebuiasca sa insist...m-am resemnat
Voila! dar doarme bine(pe burtica) si cand e treaz e calm( pana cand se apropie ora 18 )
editez, caci am uitat...vroiam sa-i zic ceva lui clabuc: Nu te stresa foarte tare...stiu ca pt. o mamica faptul ca bb se poarta bine, adica mananca si ia in greutate bine, e direct proportional cu moralul...incearca sa pozitivezi...de ce n'ar fii bun laptele tau?. Mananca normal si totul va fii ok Si daca pana la urma treci pe bibe, nu e sfarsitul lumii...uite eu, am trecut voluntar pe formula...asa am simtit
Stela, sovi, papacica, bubu, luny, cris, numeioana, simo si restul stolului( a inceput tziuitoarea)
pozici
arcadia spune:
Buna,
Am intrat sa va anunt ca Ariel e pe cale sa nasca Acu vreo 2 ore i-a rupt doctorita membranele si banuieste ea ca i-a facut ceva dilatatie manuala, cand am vorbit cu ea avea dilatatie 5 si contractii la 3 minute, dar nu-i fac inca epidurala pentru ca e colul inca destul de rigid, se pare ca mai asteapta sa se dilate pana la 7 cm. Acu' are si loc sa nasca, au mutat-o in sala de travaliu
Hai Ariel! [bis
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain