amenda parcare

amenda parcare | Autor: tora97

Link direct la acest mesaj

am capatat o amenda pentru parcare...
care sint pasii de urmat dupa ce voi achita amenda?
unde trimit chitanta, procesul verbal? ce fac cu ele?

poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Initial creeata de tora97

am capatat o amenda pentru parcare...
care sint pasii de urmat dupa ce voi achita amenda?
unde trimit chitanta, procesul verbal? ce fac cu ele?

poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Nimic deosebit. Doar le pastrezi bine. Sotul meu a platit o amenda pt. ca a parcat intr-un loc nepermis anul trecut in oct. si, din nu stiu ce motive, a primit anul asta in martie instiintare de la Adm.financiara ca are de platit amenda (bineinteles suma dublata). S-a prezentat la AF cu chitanta cu care a platit-o si totul s-a rezolvat. Se pare ca a fost vina functionarei de la ghiseu care a operat adresa "contravenientului" cu greseli si cand "au tras linie" nu i-a dus mintea sa coreleze cu CNP-ul.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Si pastreaza chitantele pana la adanci batranete. Anul asta la Adm.financiara i-au cerut sotului meu o amenda de acum 6 ani. Acum 4 ani noi am vandut masina si pana acum nu aparuse in evidente niciodata . Pe vremuri chitantele se puneau in plic si se trimiteau la politia emitenta a amenzii. Asa ca cine isi facea o copie, putea demonstra ca a platit-o acum 6 ani .

A facut scandal si s-a rezolvat, dar la noi ca la nimenea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

La sectorul 2 si 3 la accidente usoare exista o cutie in care se depun copii ale chitantelor .Eu am luat o amenda de centura si tipul mi-a zis sa depun la ei pentru orice eventualitate acea copie.

Mergi la inceput