Colectia de toamna-iarna 2005 (192)
Raspunsuri - Pagina 20
lavi02 spune:
Anda daca tot treci prin Berceni nu dai o fuga la Budimex sa lasi banii bunicii lui Sergiu?
Daca nu, lasa te rog banii uneia din fete cu care te intalnesti azi si poate aranjez eu o intalnire cu respectiva si duc eu banii la Budimex.
Mai ales avand in vedere ca te internezi maine.
anda77 spune:
am vb cu joy acum, ma duc si la ea in berceni.
CE FAC CU BANII? SERGIU SAU ASEZAMANT?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Anda, fetele de pe forum au decis Sergiu!
Din cate mi-amintesc s-au pronuntat pt Sergiu: Mihaelutat, Ina, Leea, eu. Se poate sa gresesc (sa fie una in plus sau in minus) dar nimeni nu a optat pt ca banii sa mearga la asezamant.
melku spune:
oi fi io cantitate neglijabila pentru forumul asta, dar insist, ca e vba de pachetul Cameliei: Anda, putem sa ne vedem mai devreme de 19,30 undeva, unde vrei tu???????
Varsta
Noki_Lara spune:
Io as zice asa: daca tot s-a votat ca banii sa fie dati lui Sergiu, sa i se dea lui si daca tot merge Anda la Joy, eventual sa-i lase ei, ca vorba aia, ea e cea mai apropiata spatial de baietel.E drept ca Joy e cu 2 copchii dupa ea, dar ma gandesc ca ea a mai fost la Sergiu, deci a aratat disponibilitate psihica si logistica de a merge la spital.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
SMS de la Dordia: "Am nascut un baiat frumos de 3.400 kg si 49 cm. Va pup!"
Sa va traiasca si sa creasca mare si sanatos!!!
Nu stim cum o sa-l cheme!
Mihaelutat spune:
Hooooo marfa nou la umplut de scutece si golit de biberoane. Sa va traiasca Dordia sa fiti sanatosi si cuminti.
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Bravo, Dordia, good job, well done!!!!Sa fie cuminte, sanatos, mancacios si vesel! Adca sa semene cu frasu'.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Dordia, felicitari , sa va traiasca minunatia mica ! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos, mancacios si la fel de cuminte ca si Stefan!!!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit