Colectia de toamna-iarna 2005 (192)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda daca tot treci prin Berceni nu dai o fuga la Budimex sa lasi banii bunicii lui Sergiu?

Daca nu, lasa te rog banii uneia din fete cu care te intalnesti azi si poate aranjez eu o intalnire cu respectiva si duc eu banii la Budimex.

Mai ales avand in vedere ca te internezi maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am vb cu joy acum, ma duc si la ea in berceni.

CE FAC CU BANII? SERGIU SAU ASEZAMANT?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Anda, fetele de pe forum au decis Sergiu!
Din cate mi-amintesc s-au pronuntat pt Sergiu: Mihaelutat, Ina, Leea, eu. Se poate sa gresesc (sa fie una in plus sau in minus) dar nimeni nu a optat pt ca banii sa mearga la asezamant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

oi fi io cantitate neglijabila pentru forumul asta, dar insist, ca e vba de pachetul Cameliei: Anda, putem sa ne vedem mai devreme de 19,30 undeva, unde vrei tu???????

Varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Io as zice asa: daca tot s-a votat ca banii sa fie dati lui Sergiu, sa i se dea lui si daca tot merge Anda la Joy, eventual sa-i lase ei, ca vorba aia, ea e cea mai apropiata spatial de baietel.E drept ca Joy e cu 2 copchii dupa ea, dar ma gandesc ca ea a mai fost la Sergiu, deci a aratat disponibilitate psihica si logistica de a merge la spital.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

SMS de la Dordia: "Am nascut un baiat frumos de 3.400 kg si 49 cm. Va pup!"

Sa va traiasca si sa creasca mare si sanatos!!!
Nu stim cum o sa-l cheme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hooooo marfa nou la umplut de scutece si golit de biberoane. Sa va traiasca Dordia sa fiti sanatosi si cuminti.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bravo, Dordia, good job, well done!!!!Sa fie cuminte, sanatos, mancacios si vesel! Adca sa semene cu frasu'.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Am intrebat-o cum il cheama pe noul sosit: cica inca nu s-au hotarat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dordia, felicitari , sa va traiasca minunatia mica ! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos, mancacios si la fel de cuminte ca si Stefan!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput