cand unul din soti are salariul mai mare

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Poate te-apuca mila...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

La noi este cam asa. Ave un program in excel cu cheltuieli si intrari si fiecare are partea lui de cheltuieli. Ce ramina, avem conturile copiilor unde depunem in fiecare luna ceva banuti.
Nu au existat discutii pentru ca noi completam cheltuielile lunare fiecare in partea lui din acel tabel si mai ales, discutam ce cumparam si ce nu.
E foarte bine asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
Originally posted by KULTA

La noi este cam asa. Ave un program in excel cu cheltuieli si intrari si fiecare are partea lui de cheltuieli. Ce ramina, avem conturile copiilor unde depunem in fiecare luna ceva banuti.
Nu au existat discutii pentru ca noi completam cheltuielile lunare fiecare in partea lui din acel tabel si mai ales, discutam ce cumparam si ce nu.
E foarte bine asa.

Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

...si daca se viruseaza calculatoru' si pierdeti fisieru'/fisierele?!
cum faceti?!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Pai, draguta de violeta69, avem solutii. Toate datele sunt salvate in 3 computere: laptup-ul lui, al meau si computerul de birou de acasa.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hoppe spune:

Nu ma apuca mila...dar nu stiu cum sa mai fac.
Ma suna si imi spune mereu ca este numai vina mea, ca el a incercat sa fie bine dar nu a avut cu cine.

quote:
Originally posted by Rufus

Poate te-apuca mila...

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

anna
"Un invingator este victorios mai intii in minte si in inima si apoi cistiga!" - Happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

si tu ai timp sa crezi tot ce spune un om care te-a tradat?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by KULTA

Pai, draguta de violeta69, avem solutii. Toate datele sunt salvate in 3 computere: laptup-ul lui, al meau si computerul de birou de acasa.
Pupici

Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

asta e bina ca inseamna ca sunteti prevazatori...si ordonati!!

multumesc....pt "dragutza de"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hoppe

Nu ma apuca mila...dar nu stiu cum sa mai fac.
Ma suna si imi spune mereu ca este numai vina mea, ca el a incercat sa fie bine dar nu a avut cu cine.

quote:
Originally posted by Rufus

Poate te-apuca mila...

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

anna
"Un invingator este victorios mai intii in minte si in inima si apoi cistiga!" - Happy

eu cred ca te apuca mila...
ca tu-l mai iubesti!
e normal,dar nu te lasa coplesita ...sau mai corect spus pacalita...
iti spune una care a facut la fel
daca a gresit, a vrut,n-a putut...etc,etc....sa te cucereasca(din nou) mai intai...
sa poti sa-ti vindeci ranile...
sa regrete ce a facut(ceea ce nu prea mi se pare ca face,decat sa dea vina pe tine)....si... altele le mai spun eu...la celalalalt sub

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

quote:
Originally posted by hoppe

Ma mananca palma sa scriu si aici.
S-a pronuntat divortul, din vina lui.
Acum plange ca l-am distrus.

anna

Acesta nu arata a om disctrus, ci a om dus cu capul. Ati divortat, fiecare isi vede de drumul lui. Nu mai sta sa te gandesti la ce spune si ce face el. Rufus te-a sfatuit foarte bine - omul pe care l-ai iubit nu mai exista.
El nu are ce face si-l roade invidia, pe cand tu ai ce face si nu ai nevoie de asa ceva.

Nu-i mai da ocazia sa-ti vorbeasca asa, nu mai sta la discutii cu el. Gata ! Fiecare cu viata lui. Vrei sa mergi inainte sau sa te chinui cu gandurile negre despre ce a spus si ce a facut el.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

Chestia asta cu banii mei si banii tai ma seaca...si eu patesc acelasi lucru, eu fiind cea care castiga mai putin...dar care este responasabila cu "logistica" in casa : grija copiilor, mancare, cumparaturi, doctori, medicamente, etc., fara sa contorizez pe bani ceea ce fac in casa.
Si? Daca nu fac ceva, nu e bine, daca fac , e ceva normal.
Acum am hotarat sa spun STOP!, in sensul ca vreau sa ma grija si de mine. Merg la nutritionista, tin regim, mi-am mai cumparat de imbracat, de incaltat, vreau sa fiu o alta femeie, pentru mine si pentru copiii mei...si lui i se pare ciudat! Imi saboteaza regimul de slabire...ca de .....costa bani, nu ma sustine nicicum....dar nu am de gand sa renunt.
Totul se cuantifica in bani, dar absolut totul...si mie mi s-a cam luat...oamenii car realizeaza ceva impreuna cu adevarat, nu isi pun asemenea probleme! Egalitateanu va exista niciodata...ca nu se poate...dar barbatii inteligenti mizeaza si pe ceea ce spune cea de langa ei...si credeti-ma ...aceia resuesc cu adevarat!

Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput