cand unul din soti are salariul mai mare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

dupa mine, este total irelevant cistigul sotilor.
eu cred ca te insori din dragoste, pentru ca-ti place omul respectiv, ii apreciezi caracterul si stii ca te poti baza pe el. cam atit. si chiar nu vad ce rol au banii in ecuatia asta.
in plus, de alungul vietii apar surprize. unuia poate sa-i creasca salariul brusc, altul se poate sa ramina fara job pt. o perioada.
asta ce inseamna? ca se schimba "personalitatea dominanata" :)) in functie de extrasul de cont? brrr ....
cit despre pretzaluitul treburilor gospodaresti - mi se pare cam injositor? pai ce faci daca apare o situatie in care nici nu mai poti aduce bani si nici nu mai poti face treburi in casa? tre' sa-ti faci bocceaua si sa pleci, nu?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by liliac1

Ideal ar fi ca banii sa fie la comun si fara "frecusuri" de acest gen.
La noi in familie, a fost la un mom dat o astfel de replica dar pe fondul altor nemultumiri, nicidecum a banilor, strict!

Asa ca m-am pus frumusel la masuta si am inceput sa fac lista.
Cheltuieli comune: X impartim la 2 deci asta-i partea mea, asta-i partea ta.
Eu fac mancare, deci X lei dau pe mancare + y lei pretind pe serviciu, asa ca Y trebuia sa iasa din buzunarul lui.
Calc: asa ca si serviciul asta trebuie platit.
Fac curatenie...asa ca trebuie sa ma plateasca.
Merg la cumparaturi: deci alt serviciu platit.
Ma gandesc ce sa pun in oala: deci spor de management.
Apoi, tot ce tine de copil, le organizez tot eu: cumul de functii asa ca trebuie platit.
Etc...

Si a iesit ca de fapt el are salariul muuult mai mic decat al meu, ca deh, serviciile sunt scumpe

doamne ce m-am distrat cu sporul asta de management!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Astea-s probleme din ciclul "ce se mai inventam ca sa fim nefericiti". Ce mama naibii conteaza cine castiga mai mult? Daca ajung sa-i scot ochii nevestei ca aduce mai putini bani, inseamna ca ceva nu-i in regula in casa, iar asta e doar un motiv fabricat. Si daca nu-i asta, e altul. Va spun eu, este un motiv pueril.
Eu as fi superincantat ca Tora sa aduca mai multi bani ca mine, dar asta nu inseamna sa faca orice sau sa o vad in timp ce adorm, seara tarziu. Nu are nimic de-a face cu orgoliul masculin, feminin sau neutru.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Cred si eu ca nu conteaza cine castiga mai mult atata timp cat amandoi dispun in mod egal de banii aia. Altfel...nu stiu.

mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Astea-s probleme din ciclul "ce se mai inventam ca sa fim nefericiti". Ce mama naibii conteaza cine castiga mai mult? Daca ajung sa-i scot ochii nevestei ca aduce mai putini bani, inseamna ca ceva nu-i in regula in casa, iar asta e doar un motiv fabricat. Si daca nu-i asta, e altul. Va spun eu, este un motiv pueril.
Eu as fi superincantat ca Tora sa aduca mai multi bani ca mine, dar asta nu inseamna sa faca orice sau sa o vad in timp ce adorm, seara tarziu. Nu are nimic de-a face cu orgoliul masculin, feminin sau neutru.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus are dreptate.numai daca te mananca sa cauti noduri in papura te apuci de din astea.

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by tyaa

Cred si eu ca nu conteaza cine castiga mai mult atata timp cat amandoi dispun in mod egal de banii aia. Altfel...nu stiu.

pai... nici eu nu stiu.
Cert e ca nu as prea avea ...avintul sa stau acasa si sa negociez cu barbatu'daca din banii castigati de el sa ma duc eu sa imi iau textile de la super brand sau sa il las pe el sa-si faca vreun moft.
Adica presupun ca m-as multumi cu faptul ca nu-mi lipseste nimic vital, in rest ar fi "cadouri". N-as prea putea sa ii impun cheltuieli de fitze.
Deci oricum n-am dispune de bani in mod egal.
daca sint banii mei, ai mei, produsi de mine, si stiu ca bebe are tot ce ii trebuie, pot sa ii fac avioane si sa-i arunc de la balcon, daca asta ma relaxeaza pe mine.
Ei, cu banii altcuiva nu mi-as prea permite sa jonglez la fel. Chiar daca ar fi extra necesitati.

Mergi la inceput

Pai da Elise, dar nu sa stea ea acasa ci sa castige mai putin. Barbatul sa zicem ca nu e cheltuitor dar daca vrea isi face un moft pe cand ea nu, ca se tot amana momentul, azi nu, maine poate...pana renunta. Apoi daca se poate sa isi faca moftul ala...deja nu mai are valoare.
El probabil nu face asta cu rautate ci pt ca o considera pe ea cheltuitoare, desi cheltuielile le face pt familie, mancare, copil, etc.
Deeeeeeeci :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

pai iar ajungem la intelegerea dintre soti... Daca e vreun satrap care imi numara toti banii din portofel, dam in alte discutii: ii prezint instructiunile de folosire a nevestei, printre care maintenance-ul.

Nu de asta discutam acum... ci de libertatea pe care mi-as asuma-o eu una sa-i arunc banii pe feeastra. Sau pe care nu mi-as asuma-o, mai exact.
Cazul in care nu pot sa imi iau un ruj ca sa nu cheltui sau ne targuim pe pretul la mincare e diferit: e de filme horror, deja.

Mergi la inceput

Pai da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hoppe spune:

Astazi s-a terminat divortul.
Mereu imi spunea sa am eu grija de casa, de copii, sa ma multumesc cu serviciul pe care il am (cercetare) ca de partera materiala se ocupa el.
Uite ca am ajuns la divort pentru ca omului nu i s-a parut corect ca numai el sa aduca partea substantiala.
In viziunea lui eu am stat de pomana 16 ani. Grija pt casa, copii, scoala...etc nu se pune la socoteala pentru ca toate ac nu au produs bani.
Asa ca...

anna

Mergi la inceput