Bona PART-TIME - cum o gasim?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Noi ii dam aprox 6.5- 7 lei/ora la program scurt (intre 2-7.30, uneori 8). Imi amintesc ca la schimbarea de program de la lung la scurt (initial statea 9-10 ore) am lasat a se intelege ca menajul sa fie mai consistent dat fiind ca salariul nu scadea cu mult. Manajul era inclus in salariu - nu separat.

Am avut si am insa noroc de o bona cu mult bun simt care daca vede ca are timp ma intreaba cu ce sa mai ajute. Daca nu mai gateste pt copil, va poate gati 1-2 ori pe saptamana voua sau poate calca, spala haine.

Copilul este atat de mic incat oricum planul de mai sus poate ramane doar pe hartie. Daca nu il atrage gradi acum probabil ca abia prin primavara e indicat sa incerci din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gagautza spune:

Ma numesc Diana si am aproape 18 ani.Ador copiii si imi place mult sa stau cu ei, sa am grija de ei,sa ma joc cu ei.Desi sunt inca minora consider ca sunt destul de matura si de capabila sa imi asum o astfel de raspundere.
Am o verisoara care are 6 ani si de cand e mica mi-a placut sa stau cu ea.Mereu am grija de ea, ma joc cu ea, ii dau sa manance, ii fac baita, ii citesc etc.
Ca exemplu, asta vara am fost 3 sapt in Germania, la o prietena de familie, si am stat cu fetita ei de 5 ani.O luam de la gradinita,o aduceam acasa,ii dadeam sa manance si dupa aia ma jucam cu ea pana seara, cand veneau parintii ei de la serviciu.
Iar o perioada am fost tot la o prietena de familie, unde stateam martea cu baietelul de 2 ani jumate cateva ore dupa amiaza, si sambata stateam cu baietelul si cu surioara lui de 7ani in jur de 6-7 ore.
La cei mici nu ma mai duc, iar daca tot vine vara, as vrea sa am ocazia sa stau cu un copil cateva ore pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

cunosc pe cineva care a pus un anunt la liceele sanitare si a gasit o fata intr-a 11 ea
mamica e foarte multumita!
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Vreau sa-mi fac si eu o idee despre ce tarife care se mai practica.
Din toamna o sa am si eu nevoie de cineva pentru luat copilul de la gradinita pe la 16 si stat cu el pana ajung eu casa, pe la 19. Eventual cu mers in parc daca e vreme buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Si eu sunt curioasa care mai sunt tarifele orare. Eu platesc pe cineva care vine din cand in cand, ia copila de la scoala si sta cu ea in parc cu 5 lei/ora. E prea putin? Copila are 7 ani si se descurca singura cu mare parte din lucruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Noi dam 7.5 ron pe ora. Acum aproape 2 ani (cand a fost initiat subiectul) am avut mari probleme in a gasi pe cineva.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noracristi spune:

Buna,
Am si eu nevoie de o bona part time care sa vorbeasca fluent limba engleza pentru a sta cu un copil de 5 ani de la ora 9 la ora 14 si sa vorbeasca cu el numai in engleza.

Cunoaste cineva o asemenea persoana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Cred ca anunturile tip "fluturasi" in blocurile din jur pot functiona, trebuie sa existe din nou multe persoane care vor sa-si suplimenteze veniturile lucrand ca bone, insa nu stiu daca ar citi presa, daca ii ajuta cineva din familie cu gasirea anunturilor on-line, etc.

Noi am revenit de la program mai scurt in care acum 2 ani plateam mai mult pe ora (cum am postat mai sus) la 8 ore pe zi (intre 11-19). Ii dau 900 lei+ bonuri in val de 50 lei. Aprox 6 lei/ora.
As vrea sa ii pot da mai mult insa din pacate si veniturile noastre au mai scazut intre timp. Baiatul este mare, are 8,5 ani insa scoala este mai departe de casa si se termina si f devreme (au ore de 45 min).

Ma intereseaza si pe mine care mai este piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Recomand bona. Baietelul meu o sa mearga la gradinita, desi nu as renunta la ea nu pot sa-mi permit sa o mai tin, asa ca imi doresc sa-i gasesc pe cineva in zona Dristor - Titan si nu numai.Intelegerea noastra s-a incheiat, este libera de la 1 iulie.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marevna spune:

Buna! Sunt multe persoane (studente, somere, persoane in cautarea unui al doilea job, pensionare) care si-ar dori o activitate gen bona part time. Sunt cateva site-uri care pun in legatura doritorii cu ofertantii. Un astfel de site este minijobs.ro.

Si eu cunosc persoane doritoare. Daca mai aveti nevoie, scrieti-mi pe rpandrea@yahoo.com

Mergi la inceput