YVES ROCHER (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia_kim spune:

Oferta cu camasa de noapte am primit-o in plic acasa, in alta parte nu am vazut-o. Probabil este doar pentru cliente fidele, nu stiu ce sa spun. Din cate stiu am primit oferta la inceputul lui decembrie.

Acum am primit alta oferta de la ei cu parfumul "comme un evidence" editie limitata pt 8 martie, pt o comanda de 50 ron. Parfumul l-am mai primit de la ei, miroase bine dar nu persista.

Astept inca raspunsuri il legatura cu camasa de noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

Am luat revista 'Bolero' si este un catalog YR in revista. :)

Mihaela

si ce cadou are revista ta YR primita la bolero ????????

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbarella spune:

De la Yves Rocher prefer sa imi cumpar direct din magazin. Chiar daca produsele sunt mai scumpe, avand in vedere ca imi cumpar cate unul o data, tot e mai bine decat sa platesc si transportul.

Imi place demachiantul de ochi ala albastru cu musetel, l-am ales pentru ca nu are ingrediente nocive (cel bifazic avea ceva ingrediente mai periculoase ).

Mi-a placut de la ei si gelul de dus cu miros de zmeura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Oferta YR am gasit in: unica, bolero, femeia de azi, the one.
Este oferta care cadou ceasul cu trei fete inter-schimbabile.

Oferta cu camasa de noapte este postata la pagina patru, episodul 2 a unui topic de pe un alt forum, nu stiu daca am voie sa ii dau numele. Dati si voi cautare pe net dupa Yves Rocher.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancalorelei spune:

Am trimis si eu comanda de 70 si ceva ron ca sa nu platesc transportul. CAdou pentru prima comanda este ceasul cu trei cadrane. Abia astept sa vad cum arata in realitate. L-a primit cineva pana acum? Sunt curioasa ce imi trimit cadou.

http://www.editiaspeciala.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaa2m spune:

eu l-am primit...e dragut...mi-ar fi placut o curea mai lata si mai de calitate...cadou a fost un gel de dus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hello tuturor, eu sun o fidela consumatoare a produselor Yves Rocher. Folosesc aproape toate cosmeticele de la ei, de la ingrijire corporala, la machiaj, produsele de ingrijire pentru baietelul meu, sunt de foarte buna calitate si hipoalergene.
Din ce am observat in catalogul pus de voi ( care se rasfoieste foooarte greu si sunt foarte prost prezentate produsele ) preturile sunt cam la fel avand in vedere ce mult a crescut euro in Romania, diferenta este ca aici snt mereu promotii la multe produse plus ca daca comanzi constant ai mereu reducere la minim 5 produse si unul cadou plus cadourile obisnuite de la ei penru fiecare comanda deci merita.
Va pun site-ul de aici pentru ca acum sunt reduceri de 50% la o multime de produse, daca sunt dintre voi care vor sa comande de aici https://secureorder.yves-rocher.fr/control/autoLogout/main
O sa mai intru sa postez ce coduri de oferta primesc eu daca ii sunt de folos cuiva, am citit ca mai sunt dintre voi care comanda si din strainatate.
Spor la shopping tuturor !

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia_kim spune:

Ati mai gasit oferte noi de la YR? Cine le are poate le posteaza aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

As avea si eu nevoie de unele produse de la ei dar de 100 de ori am facut comanda de catalog si nu mi-a venit nik nici pana-n ziua de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Monika ai incercat prin comanda telefonica? In principiu in trei saptamani de la comanda telefonica trebuie sa primesti un mesaj pe telefon cum ca la data de ti s-a expediat coletul ... si dupa 2 zile de la data scrisa de ei in mesaj poti sa mergi la posta sa iti ridici coletul. Cine stie , poate ca cei de la posta nu te instiinteaza

Noi comandam din vara de la ei (mama mea ne-a imbolnavit cu asta ) , ne plac gelurile de dus si Kissy are toata gama de bujori (crema de parfum , parfum , sapun , gel de dus) care miros extraordinar

... are si Kissy cesuletul cu 3 cadrane de care a fost foarte incantata , si cescutele de cafea si canile cu inimioare ...

Si mama are alta tactica , depinde de oferta , decat sa plateasca taxele de transport mai bine comanda in plus 2 geluri de dus pe care oricum le foloseste ...

Spor la cumparaturi

Aida ... 16+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput