Asa cum a spus SweetRiver, si mie mi se par de proasta calitate, majoritatea cremelor(cu exceptia celor din gama bio) contin parabeni si alte chimicale care nu-si au rostul intr-un produs destinat a fi aplicat pe piele in mod repetat. Ca sa vad lista cu ingrediente din produse a trebuit sa ma duc la unul din magazinele lor, caci pe site-ul web nu le au prezentate. Am avut atunci ocazia sa testez mai multe produse, insa nimic nu m-a impresionat in mod deosebit.
Ce pauza pe-aici! N-ati mai comandat nimic? Eu tocmai am facut o comanda ieri ca suna tentant, daca tot imi trimit cadou o camasa de noapte din satin si dantela roz ,plus "cel mai pretios produs preferat" care pe oferta primita de mine e parfumul "Comme une Evidence". Iar produsele comandate sunt la reducere cu 50 % (putine aflate in oferta) si cu 20%.Numai bine imi reimprospatez stocul de gel de duh,sampon,deodorant roll-on,lapte de corp.Si am comandat in premiera cu reducere de 50% Spa vegetal - lifting pentru bust ,sunt curioasa de-o avea vreun efect.Ati folosit vreun produs de genul asta? Ca io niciodata pana acum.
MONI
s39+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Cainii latra,caravana trece."