Strumfi de iulie-august 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Tizo. Cite kg mai are Olguta? Ca sa ma sperii cit de slaba e a mea.
Lorina, felicitari pentru pasi!

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

fetelor, ati avut dreptate cu fierul ... am fost la pediatra si m-a intrebat daca i-am dat Marei fier, trebuia sa-i dau de pe la 6 luni, medicul de famile nu mi-a spus nimic, desi are competenta pediatrica, ne-a mai dat si Visol-Calciu si ne-a marit doza de vigantol la 3 picaturi pe zi, noi fiind in zona Copsa Mica unde poluarea e foarte mare si copiii sunt predispusi la rahitism ....

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Am intrat sa va anunt ca eu am cantarit 59.7kg azi dimineata.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Lavi, pai era sa fac infarct aici! A mers singurica?! Felicitari, pui scump si ochios! [Acu vorbesc cu Lorinuza, sper ca s-a inteles ] Sa-ti fie pasii mereu siguri si drumul lin!

Aylin, ! Sa imparti pupaturile cu Alma si cu matusa lui Alex - daca are grija de Alma, ma simt datoare s-o "mituiesc" si pe ea, sa nu-mi supere odorul.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Cafera noi avem poze acolo unde scrie Ingrid

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by cristina26

Cafera noi avem poze acolo unde scrie Ingrid

Pai.... le-am vazut pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Cristina, deosebite toate pozele; o adevarata incantare sa le privesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Timi07

LORINA felicitari!!!!

Gata, de cand stiu ca in iunie mergem sigur in sudul Frantei vad mai bine, parca nici nu ma mai doarer ochiul asa de tare!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Cand, cand?
Unde?

Te rog zi-mi ca la inceput de iunie!

Lorinuta

Petra succes la serviciu!

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

buna seara, dragele mele!
de cand a dat caldura abia apuc sa citesc ce mai scrieti voi, azi 2 pagini, maine 2 si uite asa numai apuc sa postez si eu.
dar vreau totusi sa-i multumesc foarte mult dragutei de lavinia care si-a luat din timpul ei (care eu stiu cat e de pretios) ca sa ne traduca si noua informatiile despre somnic. si felicitari pentru primii pasi ai lorinei, singurica! bravo, frumoaso...esti o ambitioasa!
karli eu ti pup!
vivela, bafta sa gasesti o cresa de incredere. si tie vreau sa-ti multumesc ca ne-ai spus de rondelele de orez...ce-i mai plac si lui denis. ii tin si de foame pana ajungem acasa si il tin si ocupat.
aliana.a am vazut niste poze minunate cu bulina si sofi a lui timi si am citit de niste planuri de petrecere....mama ce bine e sa fii copil!
cafera, vroiam sa-ti spun ca-mi plac postarile tale, asa pline de afectiune si un gand bun pentru toata lumea. si mai mult imi plac fetitele tale. cel putin cea mica ma da gata cat e de scumpa!
cristina26, sper ca te-ai linistit si convins ca ingrid e perfecta! e o frumoasa si are o mamica minunata, care vrea ce e mai bun pentru ea si care nu va mai apleca urechea la toate cucoanele bagacioase, nu?
petra, tot te-am acostat pe mess sa vad daca sunteti bine. sper ca matusa s-o mai domoleasca un pic pe gargarita! ma bucur ca sunteti bine.
cam atat imi amintesc. vreau sa trimit un gand bun si sanatate multa tuturor copilasilor care au fost bolnaviori sau inca mai sunt si mamicilor incercate. anto...un pupic special pentru tine, ca tare nu vor bolile astea sa va ocoleasca, dar tu tot optimista esti!
eu stiu ca n-ar trebui sa ma enervez, dar de cand a dat caldura si-l port pe denis fara caciula nimeni nu poate spune despre el altceva decat ca n-are caciula (nu ca-i dragut, ca-i cuminte, ca-i mare/mic etc). si mai si comenteaza in urma mea (probabil ca ce mama denaturata sunt eu, si cele din ziua de azi care-si bat joc de copii...hi, hi)
si inca ceva...ne-au invadat BROASTELE!
noapte buna!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput