Strumfi de iulie-august 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

dragele mele, daca ati sti ce mult imi lipsiti!

noi suntem bine, eu am inceput serviciul, cu tot felul ed formari de ne omoara! si o luna tot in formari o tinem, apoi certificari si plecari.

maimutza sta cu matusa lui Alex. sper sa o dea ea pe brazda, ca eu nu am reusit. inteleg ca de mancat tot nu mananca (in afara de banana dupa care e moarta. eu i-am dat banana de la inceput pentru ca din pacate (si sa nu sariti in capul meu) eu nu prea inteleg teama asta de a da banana de la inceput (chestia cu alergena)).

altfel nu sta locului o clipa (deci nu s-a schimbat nici in privinta asta), se agata de tot ce apuca si se ridica in picioare, merge singura de-a lungul canapelei, patrupeteaza casa in lung si in lat, chiuie intr-una cand e vesela...

din pacate nu apuc sa citesc din urma, insa va rog sa nu ezitati sa ma contactati pe PM pe care il voi verifica periodic.

cafera, sunflower, lavinia, luna, lia, violeta, mychy, ame, fianna, gabriela si restul fetelro va pupacesc pe ambii obrajori. imi vin atatea nume in minte, dar timpul nu imi permite sa va nominalizez pe toate. ar stiti ca imi sunteti dragi si ca m-am gandit la voi. precis va stiti voi!

sa nu ma uitati. de asemenea puteti sa ma contactati pe mess. cereti-l pe PM (care e interesata)

inchei acum si mor de durere in sufletelul meu ca nu pot sa scriu mai mult fiecareia in parte.

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

WOW!!! Lavi felicitari Lorinutei!! La multi, multi alti pasi!!!

MADA mamica de Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Lorinaaaaaaaaa, felicitari!

Petra, ma bucur ca esti bine tu si broscuta ta. Am profitat si m-am uitat pe poze si cred ca sunt cele mai nastrusnice din toata strumfaria. Minune de copil, nu alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

LORINA felicitari!!!!

Gata, de cand stiu ca in iunie mergem sigur in sudul Frantei vad mai bine, parca nici nu ma mai doarer ochiul asa de tare!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by Timi07

LORINA felicitari!!!!

Gata, de cand stiu ca in iunie mergem sigur in sudul Frantei vad mai bine, parca nici nu ma mai doarer ochiul asa de tare!

Ma bucur mult! I-a spune ai taiat gaina bunicii pentru Sophie, au ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:

LORINA felicitari!!!!

Timi sudul, sudul dar unde?? Te apropii de mine?? Am weekendurile disponibile!!!! ne vedem??

Mergi la inceput

hahaha n-ai uitat,da Cafera i-am taiat, i-am dat si outz proaspat ouat (fiert normal)si iaurt si branzica facute de mine din lapte proaspat muls. I-au placut doar ca carnita nu-i in topul preferintelor eiTi-am admirat printesele, beteaga la ochi cum sunt dar tot am vazut ca sunt frumoase foc. Va pupam!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madabout2003

quote:

LORINA felicitari!!!!

Timi sudul, sudul dar unde?? Te apropii de mine?? Am weekendurile disponibile!!!! ne vedem?

Mi-ar fi tare drag sa ne vedem! O sa fim din 10 pana pe 25 prin zona Narbonne si daca la Touluse nu ajungem la Carcassonne tot damm o fuga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Cafera, mersi! Super tare. Am de gand la urmatoarea petrecere sa ii fac dedicatie soacrei mele, care e o dulce de altfel si la care tin tare mult, spre norocul meu.
Luna, multumim mult. Ne bucura nemaipomenit de mult aprecierile.
Lavi, woooooooooooooooooooow!!! Asa devreme? Super tare!!!! Cred ca esti extrem de emotionata! Sa va fie de bine prima plimbarica de una singura!
Karli?
Pup fetitzeleeee! Si baietzeiiii!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare! Doar am updatat listuta, atit am avut timp.

Eu am stationat, dar sint multumita. Cred ca peste 2 saptamini mai atac un kg, sa vad 65.9 pe cintar.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput