Gravidute & Mamici de IASI (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

a reinceput votarea, daca va plac pozele noastre, le gasiti la semnatura.

A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by VonHelen

quote:
Originally posted by danyelle005

VonHelen si eu am fost racita in primul trimestru de sarcina si Amalia e bine, sanatoasa. ca sa te mai linistesti putin, stiu ca e greu ca si eu eram stresata la inceput.

da, m-am mai linistit, multumesc pentru sustinere... sau cel putin asa imi place sa cred..oricum sunt paranoica, dar cine nu ar fi in locul meu !?
ma bucur sa aud ca bebeii altor mamici ce au trecut prin raceala in primele saptamani de sarcina sunt bine sanatosi, sper sa fie si al meu la fel.
am avut tot felul de cosmaruri azi-noapte pentru ca am citit o tampenie de articol( ca raceala in primul trimestru poate da malformatii, etc)...sper sa-mi zica si doctorita la urmatorul control sa nu-mi fac probleme din cauza asta.

Nu te mai agita atat, ca nu-ti faci bine nici tie si nici celui mic din burtica. Iti spune un om care a trecut prin asta si nu numai. Eu lucrez in mediul toxic si.... am avut spaima asta pina am nascut si am vazut-o ca e bine. Ma rugam in fiecare seara la Cel de Sus sa fie sanatos copilu, a fost singura mea frica pe perioada sarcinii. Si cred ca nu sunt singura. Te inteleg foarte bine. Capul sus. Nici nu stii cand ajungi cu bebe in brate. Ai sa vezi. Multa sanatate. Iar pentru nas infundat incearca 2-3 picaturi de ulei de menta pe perna. La mine si-a facut efectul. Eu am avut o raceala in primul trimestru si una in ultimul si m-am tratat cu ceai cu miere si lamaie iar nasul cu ulei de menta. Iar bebelina e foarte bine, acum.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

KIDS EXPO KIDS MANIA

http://www.inoras.ro/?section=eveniment&id=3119&or=1&iasi=TargurisiExpozitii

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana_oana26

Am venit si noi intr-o scurta vizita, sa va salutam si sa va spunem ca suntem un pic mai bine, dar tot in patut tre sa stam
Asa ca avem nevoie de multa rabdare, dar nici un efort nu e prea mare
Sa aveti o zi minunata

Oana, eu sunt o persoana foarte activa si mi-a fost tare greu sa stau cuminte in pat, dar am primit un sfat care mi-a prins tare bine. Si asa am descoperit ca pot avea si rabdare. Mi-a spus cineva sa-mi iau un goblen. Si sa stii ca am stat asa de cuminte.... acum sta el cuminte ca nu mai am timp de el. Multa sanatate si rabdare.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ella10
Cam la cite luni se pot face gauri in urechi, oare daca vreau sa-i fac acum,la doua luni si o saptamina,se poate?

Ella, referitor la gaurile in urechiute, eu am mers la Bijoux in Mall cu fina mea, dupa ce acolo ii facusera nasii nostri fetitei lor. Si tot acolo i-am facut anul trecut si Stefaniei. Cercelusii cu care se fac gaurile sunt sterili si au pe ei niste anestezic. Copilul se sperie mai mult ca atunci cand ii pune cercelul se aude un poc. Stefy s-a speriat putin si fata de acolo i-a aratat oglinda si apoi i-a mai aratat ceva pe acolo si i-a facut si la urechiuta cealalta. Probleme nu am avut. Stefy avea 4 luni si o saptamana. Nu stiu daca fac la varsta asa mica. Oricum trebuie sa aiba 30 de zile de la ultimul vaccin atunci cand ii gaureste urechiutele, dar sa nu maintrebi de ce, ca nu stiu sa-ti raspund. Eu m-am conformat si a fost ok. Ce sa va urez? Noroc la gauri si bafta sa fie cat mai usor pentru Bianca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

aici sunt!

am vrut si eu sa vad cine-mi duce dorul!!!

acum serios, forumul mi-a facut si mie ceva figuri, plus o zgatie mica care inchide calculatorul cand vrea ea si altele adunate...in concluzie am scris de vreo doua ori aici si n-a aparut mesajul...m-am enervat...
v-am citit, am vazut si poze cu fetita cu ochi albastri frumosi si cu fluturasi in urechiuse! am vazut si pozele din copou si observai ca miha s-a tuns! am vazut si poze cu alessia zambareata si cumintica la restaurant!
am citit ca gabi o sa fie moasa! monica nu mai poate (nici eu nu mai pot!!! si cred ca in curand o sa incep si eu sa ma plang!!)
noi tot cu muci si parca sunt din ce in ce mai grosi si mai galbeni...azi n-am mai prins doctorita, mi-a spus prin elefon ce sa le dau si luni cu ele la control...

si nu mai scriu mai multe ca poate iar le scriu degeaba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

si eu trebuie sa merg sa-i fac analizele denisei si sunt convinsa ca si pe noi o sa ne stie toata lumea!!!

oana oana multa sanatate si chiar daca e greu sa stai numai in pat merita! (cum a spus si michelle) si eu am stat si credeam ca o iau razna, ajunsesem sa stiu tot programul tv!

trebuie sa merg si cu raisa la doctor sa vedem ce putem sa mai facem cu piciorusele, eu ma stric pe zi ce trece...ma dor toate alea, dimineata ma rupe spatele, abia ma dau jos din pat, ma doare si umarul drept si nu stiu de la ce!!! va mai spun??? am picat si eu in butoiul ala naspa!!! vreau ceva si nu stiu ce!! cred ca vreau sa lucrez si eu, oriunde!! dar parca nici n-as lasa fetele cu o femeie straina!!! vreau sa ma mut din apartamentul asta ca incepe sa ma deprime, da' de unde altul... mi-as baga silicoane da' n-am bani si nici curaj!!! vreau sa merg la sala, dar n-am timp, vreau sa fac scoala de soferi, dar n-am nici timp, nici bani si nici masina pe care s-o conduc dupa ce as lua permisul!!!
eeeii, si cred ca ajunge...deocamdata! dar daca mai vrea cineva...mai spun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Diana mai spune ca zici bine . La durerile tale nu stiu ce sa zic, ca abia le duc pe ale mele. In Romanica faceam fizioterapie, acum fac fizioterapie..., la silicoane nu ma bag, ca dupa aia concureaza cu burta, care iese mai tare in evidenta . Permis am si eu, dar l-am folosit in tara, pe motive ca aici soatei ii este frica sa ma lase cu masina in trafic, iar de cind e si domnisoara se teme si mai rau, pentru ea mai mult decit pentru mine... Astept sa cistig la loto sa-mi iau o bicicleta sau tricicleta, ca de pe doua roti cad

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Diana, Nonna, eu folosesc un energizant natural, dar cred ca am mai scris. La un pahar cu apa pun 2 lingurite de miere si 2 lingurite de otetet de mere si miere de albine(de la Plafar). La mine da rezultate.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by kriss79

oana8188, nu era vb de tine..ci de ghinetz..dar mai da si tu pe la noi si mai povesteste-ne de Ana ta!eu am vazut ceva poze la bulgarasi si e superba!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Ma gandeam eu ca nu-i vb de mine da' nu-i nica, vorba Oanei Ghinet raspundem si noi care ne nimerim pe aici
Alexandra ce sa faca, de-ale ei, e cuminte, papa multumitor (nu ma stresez f tare), are o usoara anemie pt care facem tratament cu fier, "vorbim" cu mami, cu tati si cu cine se mai nimereste, radem la toata lumea si cam atat. Poze aici http://www.flickr.com/photos/oana8188/

Michelle ne-am tot uitat la baietelul tau in mai multe randuri si taaaaaare ne place de el!!

Kriss Am uitat sa te intreb: cum adica din aia cu tortita ??? ca eu din aia am pus fetei cand am facut gauri in maternitate si asistenta a zis ca o cam chinuie sa ii puna cerceii aia; Alexandra are cercei gen veriguta si stau f bine in urechiuse.

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput