Mamici de oct.-nov. 2003- partea a 8 a
Raspunsuri - Pagina 2
adameasca spune:
Da, sunt o eroina. :) Sa-mi ridicati statuie, va rog ![]()
Marioan, am meu bebe misca toata ziua, cu pauze de maxim 1 ora jumate. Incepe pe la 8 cand iau eu micul dejun si o tine tot asa pana la 6 dupa amiaza. Pauza mai mare e de la 6 pana pe la 9-10 seara, apoi are o repriza de vreo ora cand e foaaaaaarte activ. Si ce mare o sa fie bebe al tau... oau. Asa mare o fi si al meu? Eu saptamana viitoare merg la eco. Abia astept :))
Fleur, da' esti harnica rau la tricotat. Eu habar n-am sa tricotez....
Mai uratelor (va alint sa stiti) nu va faceti si voi albume cu poze? Sa va vad si io.... Va rooooooooooooog. ![]()
Hai ca ma car si eu spre casa, va pup si vb maine.
pa
Pupici pt parinti!
Copii frumosi si sanatosi!
http://community.webshots.com/user/adamestii
Laura Takacs spune:
Adameasco, io iti trimit poze pe e-mail daca vrei, ca sunt ramasa in urma cu webul si n-am idee cand le-oi face. Da' asa sa-ti astampar curiozitatea, ce zici?
Laura Takacs spune:
Ileana, nu-ti mege mami mailu' de pe msn.com? Da-ne o adresa valabila sau scrie tu intai.
catia spune:
cd sughite simti miscari ritmica?eu n-am reusit pana acum sa-mi dau seama.dar face niste tumbe...cred ca noaptea trecuta s-a intors cu capsorul in jos.sau asa sper.cert e ca de pe la 19 pana dimineata la5 a miscat mereu si tareee...si de-atunci se tot misca.e tare vrednicut.
ce maricel e bb-ul tau marioan.noi la 29 sapt aveam1300.
apropo de DPN voua nu vi s-a modificat deloc sau nu ati mai facut eco?la mine,care am facut o gramada de eco pana acum data s-a decalat de fiecare data.am inceput cu2oct si acum e22sept.
ileana noi parca aveam acelasi nr de sapt?eu azi am facut31.ah,si am vazut pozele...esti tare dulce!si tinerica si mamica![]()
ce-o sa faceti 2 luni acasa?fericitelor!!eu nu mai rezist sa stau.nu mai pot.vreau sa plec.oriunde dar nu mai vreau acasa
va pup si numai bine!
Laura Takacs spune:
Ritmice, regulate, ceva de genul asta. L-am simtit si acu'la serviciu de cateva ori, dar mai scurt decat aseara, insa exact la fel tresarea haina pe mine (si burtica).
catia spune:
stii ce simt eu?parca as avea o alta inimioara in burtica dar care bate cu alt ritm decat a mea.mai rar.si nu e nici puls.difera ca ritm si de el.
voiam sa intreb:voi purtati centura?dar dupa nastere?eu n-am suportat nimic peste burtica de-a lungul sarcinii
Laura Takacs spune:
Inca nu port prenatala, dar ma bate gandul. Cat priveste postantala aia e musai, face bine, ti-o spun din experienta.
adameasca spune:
'neatza! ce fac fetele azi?
vreau poze, sigur ca vrea sa vad: ilenutza@mymail.ro Si cu burta, si fara, cum or fi. Sa va vad si eu la ochi, sa asociez o imagine cu un nume.
Catia, eu am 31 de saptamani, cred. tare stau prost cu numaratorile la saptamanile astea. cert este ca al meu ar trebui sa iasa pe 4 octombrie. cred ca daca iese mai devreme o sa ma supar pe el din start. ![]()
Bebe meu azi e cumintel... Insa a muncit toata noaptea. :)))
Marioan, azi petreci? Distractie placuta!!!!
Pupici pt parinti!
Copii frumosi si sanatosi!
http://community.webshots.com/user/adamestii
marioan spune:
Buana dimineata fetelor!! Eu sunt in pregatiri de petrecere si predarea ultimelor situatii , bebe toata noaptea s-a jucat, m-a si trezit pe la 3 dar acum e mai cumintel. Pupici si mai vorbim.