FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 5
Raspunsuri - Pagina 19
Moniland spune:
Niculescu isi alege pacientele slabe. Si pe celelalte le pune la slabit. Asa se zvoneste.
dodo, poate celelalte paciente de la Giulesti nu sunt ale lui Niculescu ![]()
@dodo@ spune:
Eu , de fapt, sunt pacienta dnei dr. Cocei, dar cum ea nu face singura FIV-urile, te pune sa-ti alegi un alt medic. Eu l-am ales pe dr. Niculescu, care cand m-a vazut prima data asta mi-a zis, sa mai slabesc. Am 71 de kg la 1,70 m. Va dati seama ca am intrat in pamant de rusine, dar ce sa fac mai mult nu am reusit sa slabesc. Important e sa ma placa sotul nu dr.. Nu-i asa? Maine merg la Giuly la eco si sa-mi dea tratamentul. Va pup pe toate
cipcirip spune:
Unde ati plecat?
Ce liniste e pe aici
.
Am si eu cateva intrebari :
1. Exista vre-un hotel ieftin si decent pe langa spitalul Giulesti?
2. Dr Ion Ionutz face inseminari?
3. Am inteles ca adresa cab particular al dr Ion Ionutz este pe langa gara dar care gara? Mi-o poate da cineva? 
Cip
gabri-ela spune:
Fetelor eu astazi am inceput monitorizarea pt al patrulea IAD
Astazi ziua 8 am un folicul de 19 si endometru de 6
Este posibil sa am acest folicul destul de mare in ziua 8?
Eu celelalte inseminari le-am facut in zilele 12, 13, 14
Mereu am facut ecografie in ziua 11, unde am avut valori de 19, 17, 17
Ma mir ca este asa mare in ziua 8
Luni am sa merg iar la eco (ziua 10) sa vad cum stau
In functie de valorile de luni, sun la Buc la d-na dr Cocei sa vad cand merg pt inseminare la Giuly
Vreau sa va zic ca este singura data cand fac o monitorizare mai completa
Pana acum mergeam in ziua 11 la eco la Giuly si apoi ma chema la inseminare
Dar de data asta am rugat-o pe d-na dr sa fac monitorizarea acasa(pt ca-mi este tare greu sa ma mai invoiesc de la servici), sa o sun sa-i spun valorile si apoi dansa sa-mi spuna cand sa fac pregnylul si apoi cand sa vin in Buc
Voi ce parere aveti? Se poate asa ceva?
Oare o sa aiba incredere d-na dr in aceasta monitorizare?
Pupici multi

@dodo@ spune:
gabri_ela, de vreme ce a fost de acord, inseamna ca are incredere, dar cu siguranta in ziua cand te cheama la IAD iti face si ea eco. Am facut si eu o luna asa. Multa, multa bafta.

Eu am fost ieri la eco Z21 la dna dr. Cocei, mi-a dat sa fac 20 de zile inhibare cu diphi., asa ca astazi am facut prima injectie, intradevar nu sunt asa dureroase.
Va pup pe toate
bytzi spune:
Cip
da dr ION IONUT face si inseminari e un dr f dragut se poarta f frumos cu pacientele l-am vazut de f multe ori la Giuli cat am stat internata,cab este langa agentia de voiaj CFR gara de nord ,str atelierului nr 22 tel 0213130424 ,daca mai vrei info te ajut.
mult succes si sa fie cu reusita,osa revin cu antrebari
cipcirip spune:
Bitzy
multumesc pt raspuns. Nu cunosc Bucurestiul si te rog lamureste-ma ca nu am inteles. Agentia aceea de voiaj e langa Gara de N? Dc vin cu trenul deci ajung repede la cab parcticular ? Nu stii dc are lista lunga cu programarile la cab? In afara de consultatii ce mai poate face la cab? Inca un pupic
Gabriela
nu ma pricep sa-ti raspuns la intrebarea ta.
Cip
gabri-ela spune:
Dodo tu cand ai facut monitorizarea acasa au batut valorile cu cele gasite de d-na dr Cocei inainte de inseminare?
Sunt cam derutata cu aceasta valoare mare din ziua 8
Maine iar merg la eco si sper sa reusesc sa vrb la telefon sa vad ce zice dumneaiei
Pupici
@dodo@ spune:
gabri_ela, dimensiunile nu erau la fel cu cele de la Giuly, dar nu vreau sa te descurajez, poate unde faci tu au aparatura mai performanta si stiu sa interpreteze corect ceea ce vad pe monitor. Bafta maine. 

Bytzi, multumesc de urari, va voi tine la curent.

cipcirip, nu sunt asa ieftine hotelurile in zona Giulesti, sub 200 RON, nu prea gasesti. Sau poate pentru tine e putin!! Multumesc de urari.

O duminica placuta!!!!