FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 5
Raspunsuri - Pagina 17
gabri-ela spune:
Fetelor as fi vrut ca in aceste zile sa va dau o veste buna, dar din pacate astazi declar Z1 
Dupa cum am spus si ieri, nu ma asteptam la altceva.....dar mergem inaite poate vom trai si noi acea bucurie imensa de a avea puiutul nostru
Eu am facut IAD-ul cu d-na DR Cocei la Giulesti
Fetelor dupa cum stiti d-na dr merge pe ciclu natural, nu vrea sa-mi dea stimulare, avand ovulatie spontana
Dar uite ca am facut trei si....nimic
Asa ca luna asta as vrea sa fac si eu o stimulare usoara pt prima data
Ce parere aveti? Strica? Si ce ma sfatuiti sa incerc si cat
As vrea sa-mi spuneti ce sa iau si din ce zi
O jumatate de pastila de closty este bine pt prima incercare?
Cum se ia?
Stiti cumva daca d-na dr accepta sa fac monitorizarea la mine in oras si sa vin direct pt inseminare la Bucuresti?
Ne este tare greu cu invoitul de la servici sau cu concedii medicale luna de luna
A mai fost cineva in situatia mea? As vrea sa o sun luni si sa o intreb acest lucru dar sa nici nu supar
Va pup pe toate

gabri-ela spune:
Monty stii cumva daca si d-na dr Cocei este plecata cu profesorul M?
Si pe ce data se intorc?
Eu oricum am sa sun luni pt programare la Giuli, dar as vrea sa-mi spui daca stii ceva....
Multumesc!
cipcirip spune:
Gabriela
imi pare rau ca nu a fost nici de data asta. De ce nu incerci o stimulare cu Maca? Am aflat de curand ca e un produs naturist care face ovarele sa produca mai multi foliculi. O poti cumpara de aici http://www.innovatics.ro/ro/index.php?page=maca&PHPSESSID=
Cip
@dodo@ spune:
gabri_ela, imi pare sincer rau, stiu prin ce treci si te cred ca nu iti e usor. Si eu am facut 10 IAD cu d-na dr. Cocei. Majoritatea le-am facut pe natural, dar ,parca 3 ,le-am facut cu stimulare cu Ovamit , din pacate tot nimic. Nu vreau sa te descurajez, ti-am spus doar prin ce am trecut eu, tu si sotul tau hotarati ce faceti in continuare. Cu siguranta te lasa sa faci monitorizarile in orasul de unde esti, cci oricum iti mai face si ea odata inainte de IAD. Le-am facut si eu intr-o luna. D-na dr. sigur nu e plecata cu M, eu am programare pentru Z21 pe 6 iunie si mi-a zis ca e la Giuly, sun-o sigur nu se supara.
montytaiana, cipcirip, ca tot veni vorba de soti, si al meu are azoo., a facut toate analizele posibile si biopsie, dar nu are nici un
. Ce sa-i fac, a fost trist mult timp, dar sunt multumita ca e alaturi de mine tot timpul, sta la Giuly lipit de perete de fiecare data.
Nici noi nu le-am spus prietenilor si rudelor de donator, doar parintii mei stiu, dar cred ca nici lor nu le spun ca fac FIV cu donator.
Astept Z21, sa incep tratamentul, cu toate ca ma ingrozeste ideea ca trebuie sa fac injectii, le urasc, dar acum sant cu totul alt scop, sa-mi indeplinesc marele vis, asa ca voi suporta. Am inteles de la fete ca cele in burtik nu sunt asa dureroase. Ma incurajez sis eu. Sotul meu le-ar face el, daca ar putea, in locul meu dar, mai bine sa raman eu gravida. Glumesc.

FETELOR VA 

PE TOATE
cipcirip spune:
Dodo si eu am auzit ca nu dor cele din burtica pt ca se fac cu ac de insulina care e f subtire. Tb sa-ti procuri ace din acestea din timp. Tu cate IAD ai facut pana acum ? Toate au fost la Giuly?
Cip
Moniland spune:
gabriela, ce pacat ca nu ai reustit
. Eu nu am facut inseminari, dar din cate imi amintesc imi zicea dr cu care faceam FIV ca la IA se recomanda 6 incercari. Cica e ca la zar, are 6 fete si tu trebuie sa dat 6. Poti reusi din prima sau poti reusi din a .... incercare. Dar se cam merge pe 6 incercari si apoi se trece la FIV.
Iar cu stimularea nu stiu cum e. Tot mai bine cu d-na dr. sa vorbesti. Si cred ca accepta sa fi monitorizata in alta parte, de abia asteapta mai putin o pacienta la ea la usa pt o simpla monitorizare. Iti dai seama ca sunt dr. din Austria care accepta ca in Romania sa se faca monitorizarea foliculara pentru FIV si sa se prezinte doar la punctie si tranfer.
Da, @dodo@, cele in burtica nu sunt dureroase. Ti le faci f. usor singura. Iei injectii de insulina cu ac f.f. subtire, Din experienta mea injectiile verzi sunt cele mai bune ca au acul cel mai fin. Daca nu gasesti in farmacii poti incerca si la depozite de materiale sanitare. Nu-ti fa probleme ca sigur te descurci, doar au facut-o toate fetele. Mai nasol e cu cele intramusculare.
gabri-ela spune:
Fetelor am reusit sa vrb cu d-na dr azi la telefon si a fost de acord sa fac monitorizarea la mine in oras si sa vin in Bucuresti pt inseminare
Trebuie sa o sun sa-i spun valorile pe care le am si ea va hotara cand sa-mi fac pregnylul si cand sa vin la inseminare
Cu Dumnezeu inainte spre o alta incercare
Ieri dupa o zi de plans zdravana, astazi deja sunt mai bine si hotarata sa merg inaite si sa nu ma mai gandesc ce a fost pana acum.....sper sa si reusesc
Pupici multi si multa bafta!
bytzi spune:
Gabri-ela si eu am facut 3 IAD la Giuly cu dr Niculescu si el merge tot pe ciclu natural,cand am facut-o pe a 4a la Chisinau am antrebat dr si mi-a zis sa iau cate o jum de pastila clostybergit din z 5 pana an z 9 deci 5 zile ,poti sa iei si tu caci cred ca nu este problema....eu la Buc la cele 3 iad am avut foliculi de 19,23,23 si apoi de 2 ori am facut drumuri degeaba la Buc ca nu am avut deloc ovulatie cred ca si din cauza endometriozei si de aceea mi-am schimbat locul ca dr niciodata nu discuta...nu ami dadea ceva de stimulare..si apoi la a 4 a la Chisinau am cerut eu sa-mi dea dar nu a fost mare lucru am avut un folicul de 18 si unul de 25 dar era cu sange ,se zice ca se mai formeaza asa de la closty...
bytzi spune:
Cipcirip
merci pt ideei
,dar ce sa le zic de normo ,azoo caci tot nu stiu ce anseamna....hai sa-ti zic o faza cu o cumnata de a mea si e umblata prin lume...cica oricine face FIV nu ia
de la sot ...m-a facut sa mor de ras nu alta....hmm ce zici
bytzi spune:
si anca ceva cipcirip cred ca ar fi cel mai bine sa nu stie nici mama ta ,poate vreodata se mai gandeste si ai mai spune cuiva sora ,frate daca ai ,din mila sau mai stiu eu cum...noi ne-am zis ca totul v-a merge an mormant cu noi
asta daca vom reusi vreodata...caci la prima IAD doar la asta ne-am gandit ,nu ca nu vom reusi...