FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 5

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

cipcirip ce analize au iesit foarte proaste? Cat are FSH-ul?

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Buna fetelor, multa, multa liniste la acest capitol. Se pare ca donatorii trebuie sa se lase de meserie caci nu mai e nevoie de iei. Sunt putine cliente. Sau multe le este rusine sa spuna ca au nevoie de asa ceva.
Eu am reusit sa ma programez pentru Z21, asa ca am inceput sa am emotii. Inca nu stiu ce tratament voi avea de facut, dar cu siguranta am de facut injectii si nu imi plac deloc. Oare sunt dureroase cele in burtik? Dar ce nu fac eu pentru un BB?
gabri_ela, sper din tot sufletul ca de data asta vii cu doua liniute. Bafta multa
bytzi, ce ai mai facut ? Te-ai hotarat unde vei face? Si cand?
cipcirip, bine ai venit printre noi. Nu multe fete au curajul sa impartaseasca cu altii prin ce trec, dar asa vei vedea ca-ti va fi mai usor sa depasesti probremele. Sa dea DD sa ti se indeplineasca visul!!!!
Moniland, Tabitha, montytaiana, dma2007,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Iuca din 2005 pana in prezent au tot crescut FSH si LH.
La ultimele analize i-au iesit asa:
Prolactina 883,70 microlU/ml normal :98-456 microlU/ml
FSH Elecsys 36,790 mIU/ml normal:1,5-12,4 mIU/ml
LH 15,560 mIU/ml normal:1,7-8,6 mIU/ml
Deci dupa cum vezi analizele spun totul

Cip

Mergi la inceput

@dodo@ multumesc pt primire. Intradevar e bine sa ai cu cine sa vb despre ac pb. Eu nu pot spune la nimeni, nici celor din familie, doar eu si sotul vom sti asta.

Cip

Mergi la inceput

dodo bafta multa la FIV iti tin pumnii. Sa ne spui ce tratament iti vor da pt inhibare/stimulare. Eu nu am facut injectii in burtica dar am auzit ca nu dor.

vio

Mergi la inceput

cipcirip imi pare sincer rau de analizele sotului tau.
Ai sa vezi ca aici ai sa gasesti multe informatii care te vor ajuta sa iei o decizie despre ce veti face in viitor si un grup de fete cu aceleasi probleme ca ale tale, care te vor intelege si te vor incuraja.

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

iuca, iti multumesc din suflet, si va voi tine la curent cu toate noutatile. Tu in ce stadiu esti?

Mergi la inceput

Dodo de ce faci injectii in burtik? Pt inseminare? Sunt alaturi de tine

Cip

Mergi la inceput

Fetelor am mai trimis un mesaj care a aparut mai tarziu si e pe pag anterioara. Am pus acolo niste adrese de banci de sperma care cred ca ar fi bine sa fie puse pe prima pag. Este interesant de aflat cum sunt studiati donatorii si criteriile de selectie.

Cip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

bine ai venit cipcirip
si noi suntem in acceasi sit stim decat eu si sotul
am intrat pe linkurile pe care le-ai postat
ce nu ne-ai spus tu este daca aveti deja un doctor la care veti merge pentru IAd si la ce spital clinica
daca ai facut deja vreo inseminare sau esti la prima
sa stii ca in romania , sau cel putin la giulesti nu o sa gasesti nici macar 1% din conditiile si inf pe care le-am vz pe linkurile respective

Mergi la inceput