Recomandare

Recomandare | Autor: alinuta_sta

Link direct la acest mesaj

Salut fetele! Sa zicem ca incep sa ma dezmeticesc din... surpriza si sa fiu practica! Eu nu am fost inca la medic. Am programare la medicul de familie pt vineri si...probabil imi va recamada el pe cineva...dar as vrea si parerea voastra. Eu sunt din Sinaia... asa ca daca cunoasteti un medic ginecolog bun in zona Ploiesti-Brasov astept recomandarea voastra.
Merci!

alinutza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

alinuta, la brasov, la clinica eva, este dr.baiulescu, un medic excelent!!! intra la "nasterea unei stele", topicul "nasterea in apa" ,acolo poti afla mai multe informatii despre dansul si despre clinica eva! eu am vrut sa merg la el, numai ca m-am "trezit" cam tarziu si mi-a fost si jena sa-mi abandonez dr. care s-a ocupat aici de mine, nu aveam unde sta in bv, eram in renovare....deci au cam fost multi factori contra....dar daca tu poti, este excelent. pune o intrebare la topicul ala, sigur fetele de acolo te vor ajuta!
sarcina usoara!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:5 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput