Mamici de noiembrie-decembrie2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

carmendu uuuuuaaaauuuuuu.......4 bebelusi ??? Sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi cu totii si sa fie totul in regula pana la capat.

diana ma bucur ca ti-a placut dr mea, ti-am zis eu ca este o tipa super ok....deci maine dimineata te duci la ea pentru eco ???...super tare si fara programare... Dar de ce nu ai ramas la Steriu ??? ca ziceai ca ramai la ea ca ti-a placut....merci pentru programarea din 18 aprilie, dar mie mi-a zis ea cand sa ma programez, deci e mai bine sa ma duc pe 21 aprilie cand o sa am 12s+2z ca tot atunci fac si bitest. Si oricum e doar week-end-ul la mijloc, deci ce mi-e 18 ce mi-e 21....pentru mine cam tot aia este. Oricum merci frumos.

maryb 10+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza28 spune:

Fetelor am nevoie de un training de la voi.Spuneti-mi va rog cum poze la album , cum puneti linkurile alea jos ...nu prea stiu sa umblu pe aici ca e prima oara cand intru.A si sa va zic ca la mine DPN ar fi 17.12.2008.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Carmen felicitari pt samburei!
Diana ma bucur ca ti-ai gasit medicul cu care te simti bine. Eu merg la eco de trim I la Steriu. Am inteles din postarea anterioara a lui Mary ca ai mers si tu la ea. Cum ti s-a parut? Eu am trimitere la ea de la dr meu, Catalin Haiduc.

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

carmendu iata ce inseamna o minune! Sa dea DD sa fie bine in continuare si sa ai putere sa duci sarcina la termen!
toriceli cred ca ai incurcat numele . No problem! Maine oricum va spun si rezultatul de la eco.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by carmendu

dragele mele,
vad ca aveti spor la scris.
eu v-am lasat la capitolul 9 si uite ca acum sinteti la capitolul 12. si asta doar intr-o saptamana.

im primul rand as vrea sa le multumesc lui alinushca si lui i fotache pentru urarile de bine pe care mi le-au facut.
n-am mai scris pentru ca am fost in spital.
asa cum va spuneam acum o saptamana am fost la eco si mi-a spus ca am doi embrioni. bucurie mare si planuri mari. doar ca dupa 2 zile am incepur sa am dureri ingrozitoare si sa sangerez cu cheaguri cat pumnul. m-au internat, m-au tinut pe perfuzii (care , apropos, sunt frectie la picior de lemn) si mi-au facut ecografii.
eh! si de acum incepe o poveste care tine de domeniul fantasticului.
din cei 2 embrioni transferati prin fiv, unul dintre ei s-a divizat in 3, intr-un singur sac gestational. deci, practic am 4 acum. nimeni nu stia ce se intampla.
ceea ce e bien e ca au reusit sa-mi salveze sarcina, desi nimeni nu-mi dadea vreo sansa.
am sunat la clinica unde am facut fiv-ul ,i-am anuntat ce mi se intampla si mi-au spu ca ei n-au mai pomenit asa ceva , ca un embrion sa se divida in 3, dupa un ET de ziua 5!

important e ca acum sunt bine. repaus total. si nu ne ramane decat sa asteptam sa vedem ce se intampla.

Oof! Doamne da sa primesti cele mai bune ingrijiri posibile. Cu doi aveai in fatza o sarcina putin mai grea, cu 4 , OAU !!! Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa ajungeti la termen cu bine. Nu pot sa imi imaginez ce soc ai avut tu cand ai auzit! Dar, se poate intampla... asa ca, daca or sa o duca bine mersi toti 4 pana la sfarsit (ceea ce iar este perfect probabil) cum o sa te simti mama a 4 copii dintr-o data. OAU!! Si mie mi-ar placea sa am 4 copii maxim. Daca ar fi toti dintr-o data sanatosi, cred ca ar merita efortul. Hai ca nu mai vorbesc pe aratura. Sanatate multa !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

quote:
Originally posted by anes

carmendu iata ce inseamna o minune! Sa dea DD sa fie bine in continuare si sa ai putere sa duci sarcina la termen!
toriceli cred ca ai incurcat numele . No problem! Maine oricum va spun si rezultatul de la eco.

9+

Anestin pumnii pt.rezultate , astept vesti bune , ca de altfel de la toate forumistele care au maine examen la "eco" si la alte teste ! Fetelor fruntea sus sau , ma rog , picioarele .... , dupa caz.

carmendu sanatate si noroc cit cuprinde ! Unu , doi trei , patru....... important este sa fie bine pina la capat. Am o colega care a nascut tripleti urmare a unui fiv - doi baieti si o fetitza. A fost o sarcina dificila dar cu efort , daruire si un strop de noroc totul a fost ok.

Toriceli 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna mamicile...am vazut ca am fost si eu adaugata in listuta...multumesc! Dar vad ca scrieti in viteza mare nu gluma.
E am facut eco transvaginala si mi-am vazut bobita la 6 sapt (acum am 7) si totul decurge perfect chiar daca am dureri mari de burta cand nu ma odihnesc destul sau cand fac putin efort. Ce-i drept a spus dr ca sunt cam slaba, 43 de kg si tre sa am mai multa grija. Oricum eu lucrez la o clinica particulara asa ca de fiecare data cum am cel mai mic sen de alarma sunt de cap dr. iar cu analizele sunt la zi.
In rest oboseala multa, somnolenta maxima dupa-masa, dar nu pot sa ma las de fumat...ink nu mi-e rau de la ele.

SPIRIDUSULE nici eu nu sunt de acord cu spagile date la doctori, de fapt sunt total CONTRA.

ANDRUTZA24 mult noroc cu sarcina si sa auzim de bine!
Nu am putut sa deschid link-ul cu ochii fatului...

Si ink o data DEC 2008 mersi pt adaugarea la listuta.

Multi pupici pe burtici mamicutzelor.

Mergi la inceput

Fetele care avem DPN apropiat, unde nasteti? Ma gandeam ca poate ne nimerim la acelasi spital.

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Ma duc la nani ca vad ca vorbesc singura pe aici

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Buna dimineatza burtici somnorici !
Merg la analize - mai am de dus niste probe - si inainte de a pleca m-am ghindit sa va intreb : care dintre voi ati anuntat angajatorul despre existenta sarcinii , care aveti de ghind sa o faceti si cam de pe la ce varsta a sarcinii ?
A se vedea : PROTECTIA MATERNITATII . Link-ul este si pe prima pagina in caz ca nu merge cel afisat in mesaj.
Poate reusiti sa parcurgeti si dialogurile de aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61449 cu argumente convingatoare , mi se par mie , pt. a opta in sensul anuntarii angajatorului.

Toriceli 11+

Mergi la inceput