Mamici de noiembrie-decembrie2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 3
anes spune:
ana_radu la eco cu sonda vaginala se pot vedea bataile inimii. Bafta!
spiridusul Prietenul E-Coli este cu mine de 10 ani. Un medic urolog mi-a spus ca o sarcina ar putea sa ii dea de capat. Adica dupa ce nasc, sa nu mai recidiveze. Sa dea DD!
9+
alinushca spune:
quote:
Originally posted by anes
[bralinushca stai linistita. Asa este cu aparatele astea mai vechi si mai ales cu cele transabdominale. Sper sa ai dreptate cu statisticile alea si sa trec si eu de 12 saptamani cu bine. Tie de cand ti-au disparut simptomele?
9+
Hello Anes! No, pai pe mine m-au lasat greturile pe la 8 saptamani. Ele fiind singurele care au disparut. Sanii au fost si mai moi si mai tari... durerosi cam tot timpul. Pishu noaptea cat cuprinde indiferent cat de putina apa beau. Si eu ma tin pana dimineata de multe ori ca tare greu e sa merg la buda. Oboseala e in continuare... nu ca la 6-7 saptamani cand simteam ca am saci de nisip dupa mine in carca... dar mai tarziu de 10 nu reusesc sa ma culc de rupta ce sunt. Dap... all the way!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
11+
loren@ spune:
Eu a niste greturi destul de nasoale si nu stiu daca e tot de la gitul care inca ma doare si ma racaie sau de la sarcina..oricum nu am varsat, decit simbata ca ne-am intors de la munte si dupa serpentine nu am mai rezistat...dar stau cu punga pe linga mine ca sa nu ma apuce brusc!
Bia
bebe mic 9+
mav spune:
i_fotache, de ce ai votat subiectul doar cu 3 stele?! nu te simti bine cu noi? chiar daca a fost din greseala, mie imi pica prost votul tau, dupa cat am muncit la lista...
Andreutza28 spune:
Buna Fetelor! Ma numesc si tocmai am aflat ca sunt insarcinata.Imi doresc mult acest copil si am mucit mult pentru el.Joi ma duc prima oara la doctor.Nu cred ca se va vedea nimic joi avand in vedere ca ultima menstruatie a fost pe 12 Martie nu? Macar poate confirma? Am 4 teste pozitive si parca tot nu cred.
ginye55 spune:
quote:
Originally posted by anes
diana21 ai perfecta dreptate in legatura cu varsta sarcinii. Exact ast a vroiam sa ii spun si eu lui toriceli. Pai aproape toate fetele din listuta ar avea nevoie de modificari la semnatura daca nu ar calcula din prima zi a UM.
Momentul conceptiei nu se poate sti niciodata, de aceea se calculeaza astfel. Mai tarziu, cred ca din trim. al doilea se calculeaza ecografic varsta gestationala.
http://www.baby2see.com/development/ultrasound_sonogram/first_trimester_scans.html
alinushca stai linistita. Asa este cu aparatele astea mai vechi si mai ales cu cele transabdominale. Sper sa ai dreptate cu statisticile alea si sa trec si eu de 12 saptamani cu bine. Tie de cand ti-au disparut simptomele?
Fetelor, maine m-am programat la medic (altul) ca sa vad evolutia lui BB si sa imi dea tratament pt. infectia urinara cu E-Coli (mai spunea o fata ca are). am niste emotii...! Simptomele nu sunt prea vizibile. Nu erau foarte pregnante nici inainte.
Hera25, ginye55 sa ne tinem pumnii pt. maine. Eu fac eco la ora 17.15, voi?
9+
Eu am programare la 16.30. O sa vedeti fetelor ca totul o sa fie bine cu bebeii nostri.
ginye 9+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
carmendu spune:
dragele mele,
vad ca aveti spor la scris.
eu v-am lasat la capitolul 9 si uite ca acum sinteti la capitolul 12. si asta doar intr-o saptamana.
im primul rand as vrea sa le multumesc lui alinushca si lui i fotache pentru urarile de bine pe care mi le-au facut.
n-am mai scris pentru ca am fost in spital.
asa cum va spuneam acum o saptamana am fost la eco si mi-a spus ca am doi embrioni. bucurie mare si planuri mari. doar ca dupa 2 zile am incepur sa am dureri ingrozitoare si sa sangerez cu cheaguri cat pumnul. m-au internat, m-au tinut pe perfuzii (care , apropos, sunt frectie la picior de lemn) si mi-au facut ecografii.
eh! si de acum incepe o poveste care tine de domeniul fantasticului.
din cei 2 embrioni transferati prin fiv, unul dintre ei s-a divizat in 3, intr-un singur sac gestational. deci, practic am 4 acum. nimeni nu stia ce se intampla.
ceea ce e bien e ca au reusit sa-mi salveze sarcina, desi nimeni nu-mi dadea vreo sansa.
am sunat la clinica unde am facut fiv-ul ,i-am anuntat ce mi se intampla si mi-au spu ca ei n-au mai pomenit asa ceva , ca un embrion sa se divida in 3, dupa un ET de ziua 5!
important e ca acum sunt bine. repaus total. si nu ne ramane decat sa asteptam sa vedem ce se intampla.
aliburtica spune:
Eu merg doar saptamana urmatoare la eco iar si nu mai am rabdare sa vad ce mai face bobul asta de strugure. Sper ca a crescut ,ultima data ii batea inimutza. Sapt urmatoare va avea 9sapt. Ce se vede la eco la 9sapt?
dandusa spune:
salutari si imbratisari din partea noastra
inca gretzoasa si f nervoasa...,as bate dar n-am pe cine...,Claudiu ma enerveaza ca-i prea iubaret,Crinuta ma enerveaza ca ma calareste toata ziua...,nici eu nu ma mai suport...,vreau sa scapppppp de greturileeee asteaaaa odataaaaa........................
Mamica stralucitoare
10+ + Crinuta 1 Nov 2006