Mamici de noiembrie-decembrie2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!
Pe mine m-a durut cam tare burta aseara. Am luat un no-spa, dar si azi ma mai doare.Incepe sa ma sperie durerile. Oare cat de intense ar tb sa fie? sper sa nu fie ceva in neregula. Pana acum nu m-a mai durut asa si durerea ceda imediat dupa ce luam pastilica.

Abia astept ziua de maine sa-mi vad si eu bebeul.Greturile nu m-au mai lasat de aseara.Am facut iar noapte alba.

loren si eu am facut toate analizele pt secretie. Mi-a recoltat un doctor si a lucrat destul de finut. Nu am simtit mare lucru.

ginye 9+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

diana21 ai perfecta dreptate in legatura cu varsta sarcinii. Exact ast a vroiam sa ii spun si eu lui toriceli. Pai aproape toate fetele din listuta ar avea nevoie de modificari la semnatura daca nu ar calcula din prima zi a UM.
Momentul conceptiei nu se poate sti niciodata, de aceea se calculeaza astfel. Mai tarziu, cred ca din trim. al doilea se calculeaza ecografic varsta gestationala.
http://www.baby2see.com/development/ultrasound_sonogram/first_trimester_scans.html
alinushca stai linistita. Asa este cu aparatele astea mai vechi si mai ales cu cele transabdominale. Sper sa ai dreptate cu statisticile alea si sa trec si eu de 12 saptamani cu bine. Tie de cand ti-au disparut simptomele?

Fetelor, maine m-am programat la medic (altul) ca sa vad evolutia lui BB si sa imi dea tratament pt. infectia urinara cu E-Coli (mai spunea o fata ca are). am niste emotii...! Simptomele nu sunt prea vizibile. Nu erau foarte pregnante nici inainte.

Hera25, ginye55 sa ne tinem pumnii pt. maine. Eu fac eco la ora 17.15, voi?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Anes eu merg la eco pe la 13.30. Deabia astept sper sa fie totul ok. Si eu am niste emotii....
Ti-am spus eu ca bebele tau e un supravietuitor.Si o sa fie bine ai sa vezi.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Anes si eu cu E-coli..aflu joi ce antibiotic iau...si la Bia am luat tot cam in sapt. 10, nu mai stiu ce...dar acum ma deranjeaza ca abia termin cu ampicilina si trec pe altul!

Bia
bebe mic 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Hera25 Multumesc de imbarbatare! Sunt atat de bulversata! Am mai aflat de o fata care a ramas insarcinata prin FIV si avea 9 sapt. si i s-a oprit sarcina din evolutie la 6 saptamani . Sper ca BB al meu sa fie un luptator!
loren@ ai facut antibiograma? Colii mei la ampicilina sunt rezistenti. Sper sa fie ok daca luam antibiotice la o sarcina atat de mica! Am citit ca infectia urinara netratata conduce la intarzieri in dezvoltarea lui BB.
miruna ma bucur ca esti bine1

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_radu spune:

Salutare fetelor !!!!!

Am 6 saptamani si ma duc azi la ecograf , vream sa va intreb daca se vede cum bate inima fatului????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Maryb, m-ai mai linistit putin, probabil se mai modifica lucrurile si pe la mine prin burtica si de-asta nevoia de a merge mai des la toaleta.Oricum, tot o sa consult un medic, pt linistea mea.

9+

Bebe in burtica

Samburele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Anes am facut antibiograma si la mine e rezistent la ampicilina..eu asta o luam pentru gripa pe care am avut-o...nu stiu ce imi va da, dar sigur va trebui sa luam ceva, dar stai linistita ca si la Bia tot asa devreme m-am tratat de E-coli si a fost ok!

Bia
bebe mic 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Salutare,

Bun venit noilor gravidute!
Sa aveti sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi!

Eu deja nu mai incap in blugi, al meu sotz rade de mine si-mi spune ca io-s grasana, nu e bebe de vina. Sincer nu mananc cu mult mai mult decat inainte. Doar ca mi se nazare de cate ceva...si tb sa mananc neaparat. Aseara in schimb, voiam piure cu fripturica, pana s-a facut muream de pofta si tremuram de foame, iar cand a fost sa mananc, dupa primele 2 ingitituri. Super nasoala senzatie...iti e foame de mori, iti ghiortaie matele si cand bagi in gura...bleah...

Azi am stabilit si programarea la doctor , apropo, imi poate spune cineva ceva de dna dr Viorela Sgarbura, de la Filantropia?
Vineri la 8.30 o sa fiu la ea...sunt curioasa sa vad daca face si eco (a doua zi, adica sambata intru in 6+) si ce se vede. Mor de nerabdare.

In rest nimicutza. A, ba da, Maria_K, te pupik dulce sa-ti treca supararea! Imi inchipui ce trebuie sa simti cand te duci plina de sperante la medic si te intorci desumflata. Sper sa nu am aceeasi soarta (mai ales ca "cica" ma duc cu pile...)

Inca o data pupicei la toate burticile

5+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/5-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

diana, nu ma supaaaar, tocmai de aceea am spus, ca mi-e si ciuda ca golanu' a dat-o in bara tocmai la tine, care mi-esti "sora"
anes, lorena, bafta cu prienetnu' E coli. o sa repet si eu urocultura, nu cumva sa mai fie ceva p-acolo
offf
va scriu la noapte, ca se oftica micul terorist, ca nu sta el la aparat

pup burticile

Mergi la inceput