Mamici de noiembrie-decembrie2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

quote:
Originally posted by toriceli

Alinushca , mamiseli_11, alexutza_26 multumesc pentru raspunsuri ! Eu as fi vrut sa trec de 12 saptamani ca fac anuntul oficial dar se pare ca nu se poate asa cum vroiam eu. Azi mi se termina concediul medical #8211; CM si sunt in 11 saptamani si 4 zile . As fi vrut inainte de a anunta sa mai apuc sa fac macar o ecografie. Stiu sunt paranoica , ultima am facut-o pe 29.03 !
Eram programata maine la un eco dar dintr-un motiv sau altul medicul X - ecografist nu poate veni si m-au reprogramat abia marti pe 15 iar asa din scurt nu pot sa merg sa fac alta eco. Nu stiu#8230;..poate delirez#8230;la cite eco vreau sa imi confirme ca e totul ok. Prin urmare cu eco sau fara eco maine va trebui sa anunt. La noi se aglomereaza volumul de munca , avem trei colegi plecati pe o perioada de vreo luna si jumatate , ale caror lucrari nu pot fi lasate in asteptare , deci trebuie preluate de restul colectivului. So#8230;#8230;trebuie sa anunt neaparat daca nu vreau sa fac pe Ecaterina Teodoroiu#8230;Si dupa ce am pierdut o sarcina chiar nu am chef sa joc rolul eroinei la servici.

ginye55 Peste mai mult de 2 ore asteptam vesti , poze si concluzii !

diana21 Felicitari. Tot inainte , sanatate si mult noroc !

Maria_K Tinem pumnii ! Facem galerie !

PS. Nu mai lungesc mesajul pt. ca mai vreau sa raspund unor forumiste!

Ai o gramada de numere prin mesaj (8230...)nu am inteles ce inseamna.
Cat despre anuntat, vrei sa stii ca totul e bine pt. tine, cei de la munca trebuie sa fie anuntati ca sa te menajeze pt ca stresul de la servici nu e bun la BB.

Mamiseli_11 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mav - ma bucur ca in sfarsit sunt primita, dupa atatea mesaje scrise . Cat priveste prima pagina, eu am mai dat datele (acum ar trebui sa ma supar ca de...nu mi-au fost citite mesajele), dar pt ca sunt fata buna le mai scriu o data:
DN (a mea) - 01.01.1980
DPN - 12.12.2008
UM - 07.03.2008

Btw - cine se ocupa de prima pagina???

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Diana - multumesc de primire

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

quote:
Originally posted by mamiseli_11

quote:

Alinushca , mamiseli_11, alexutza_26 multumesc pentru raspunsuri ! Eu as fi vrut sa trec de 12 saptamani ca fac anuntul oficial dar se pare ca nu se poate asa cum vroiam eu. Azi mi se termina concediul medical #8211; CM si sunt in 11 saptamani si 4 zile . As fi vrut inainte de a anunta sa mai apuc sa fac macar o ecografie. Stiu sunt paranoica , ultima am facut-o pe 29.03 !
Eram programata maine la un eco dar dintr-un motiv sau altul medicul X - ecografist nu poate veni si m-au reprogramat abia marti pe 15 iar asa din scurt nu pot sa merg sa fac alta eco. Nu stiu#8230;..poate delirez#8230;la cite eco vreau sa imi confirme ca e totul ok. Prin urmare cu eco sau fara eco maine va trebui sa anunt. La noi se aglomereaza volumul de munca , avem trei colegi plecati pe o perioada de vreo luna si jumatate , ale caror lucrari nu pot fi lasate in asteptare , deci trebuie preluate de restul colectivului. So#8230;#8230;trebuie sa anunt neaparat daca nu vreau sa fac pe Ecaterina Teodoroiu#8230;Si dupa ce am pierdut o sarcina chiar nu am chef sa joc rolul eroinei la servici.

Ai o gramada de numere prin mesaj (8230...)nu am inteles ce inseamna.
Cat despre anuntat, vrei sa stii ca totul e bine pt. tine, cei de la munca trebuie sa fie anuntati ca sa te menajeze pt ca stresul de la servici nu e bun la BB.

Mamiseli_11 7+

Numerele sunt puncte.....Nu reprezinta nimic. Stresu" asta....si bebe....stiu ca nu ii face bine. De aceea stiu ca n-am incotro decit sa ii anunt , cu sau fara eco. Asta ...risc altfel se spune ca nici nu cistigi. Actul normativ e clar . Nu aduci la cunostinta , nu beneficiezi de protectie si daca il cititi cu atentie art.3 alineat 2 il si scuteste pe angajator in lipsa unei adeverinte constatatoare a sarcinii de anumite obligatiii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
Diana, ti-am admirat frumuselul!

Mav, , crezi ca e...baietel?

Alexutza, de prima pagina se ocupa Mav si Maryb.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by i_fotache

Dragele mele,

Puteti sa o luati cum vreti, puteti sa ziceti ca-s toane de gravidutza...Asta e...

Am fost extrem de atenta in ultimele zile, dar astazi cu precadere si am constat ca sunt in plus pe acest forum!

Nu pot obliga pe nimeni sa-mi raspunda cand intreb ceva, insa nici mie nu-mi place frustrarea pe care o simt asteptand raspunsuri.

Asa ca va multumesc pt ca m-ati tolerat pana acum in randurile voastre, va doresc sincer si din tot sufletul sarcini cat mai usoare si lipsite de probleme si bebei frumosi, sanatosi si norocosi!

Eu ma retrag!

5+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/5-weeks-pregnant.html

1) ti s-a raspuns in 80% din cazuri

2) suntem foarte multe si uneori sarim peste unele chestii pentru altele

3) abia am inceput sa ne cunoastem, cand o sa ne simt bine o sa fie mai usor

4) daca te incalezeste si eu ma simt exact la fel, si si eu am spus lucruri pe care nu le-a bagat nimeni de aici in seama. dar asta nu inseamna ca imi iau jucariile si plec

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mariseli mercic..o sa iau legea sa ma uit cind pot sa vad ce si cum..am noroc ca am sefi ok si sunt sigura ca vor intelege situatia mea, chiar poate nefiind nevoie de hirtii ca sa mai intarzi sau sa fug la analize..Mercic inca o data!

Bia
bebe mic 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu23 spune:

Multi la burticute!
Fetelor, hai sa nu ne suparam, sincer va spun ca eu cand raspund pe forum raspund la probleme si nu prea la persoane, ca suntem multe si va incurc; in plus, sunt probleme care ne privesc pe toate si ne intereseaza in egala masura. Daca nu raspund inseamna ca nu stiu. Cam atat legat de asta. Hai sa ramanem ca ne face bine! Si daca pana acum am suparat pe cineva, imi cer mii de scuze, vreau sa ne fie bine la toate si sa avem bebei frumosi si sanatosi!

Sa va mai zic de mine. Am si eu niste pete maronii care m-au trimis ieri dimineata la spital. Mi-am schimbat doctorul care nu a vrut sa imi dea numarul de telefon si am gasit ceva care zic eu ca e foarte bine. Sunt multumita de ce am gasit acum si sper sa ramana starea de lucruri asa. Am facut si eco, si spre bucuria mea bebe era bine merci, colul inchis, dar totusi niste prostii de pete pe chilotel si putin pe manusa doctorului dupa consult. Mi-a dat utrogestan, fer+acid folic (pentru anemie) si Elevit. Nu mi-a spus sa stau acasa, am intrebat si a spus ca nu considera ca trebuie, dar nu a putut sa se exprime asupra cauzelor acelor pete. Mi-a recoltat secretie si o sa vad rezultatul saptamana viitoare. Burtica nu ma doare mai mult ca de obicei, dar as vrea totusi sa stau acasa. Si va intreb pe voi acum, cum e cu concediile medicale? Se platesc 100% salariu sau cat? Pot s iau 3 saptamani? Vreau sa fac totul pentru bebe meu.
Tin pumnii fetelor care se duc la eco
Cred ca revin ca parca mai aveam ceva de raspuns.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

i_fotache Cred ca poti reveni asupra deciziei tale care mi se pare un pic cam pripita. Exact ca si Maryb , alexutza_26 si diana21 , confirm faptul ca e mai bine sa revii cu un mesaj decit sa percepi lipsa unui raspuns ca un refuz de a se comunica cu tine sau de a ti se raspunde.
Fetele vorbesc mult , paginile se inmultesc foarte repede. Eu am lipsit de la pagina 9 vreo 2 ore si acum v-am gasit la pagina 12 . Evident citesc din urma dar pina ajung la ultima pagina deja uit careia dintre fete puteam sa ii raspund si ce as fi vrut sa ii spun.
Azi dimineata la prima ora am postat un mesaj , am pus o intrebare si daca am vazut ca nimeni nu reactioneaza mi-am dat seama ca s-a trecut peste ea in viltoarea mesajelor si am revenit. Apoi au venit si mesajele fetelor .
Uite acum cind iti scriu mi-am adus aminte ca Alinushca are un mesaj la capitolul 11 si as fi vrut sa ii raspund #8211; cel cu mesajul meu pe care vroia sa il lipeasca in birou sau pe PC atunci cind #8222;o apuca nebunia#8221; #8211; citez din memorie. Alinushca draga , daca te ajuta sa treci mai usor peste paranoia celor 12 saptamini , specifica gravidelor care au pierdut sarcini si probabil nu numai lor , poti sa o lipesti si sefilor aia nasoi in birou. Poate reusesc sa fie mai empatici....desi ma indoies.....
loren@ zice bine , ce zice....ascult-o ..nu vrea sa te pacaleasca....de fapt nici nu vad ce ar avea de cistigat.

maryb m-ai facut sa rad cu mesajul ala cvasi-nontopic.Ca pe undeva era tare in topic. Lase-le mai de cucuvele.Ignora-le cit poti , nu mai deschide subiectul cu ele , tu trebuie sa fi cat poti de calma Si asa suntem un soi de butoi cu pulbere daca ne mai punem mintea si cu tanti de-astea pe linga subiect , unde ajungem ? Pt. ele e simplu , n-au pe bebe in burta.Acum le cunosti conceptiile deci discuta despre vreme, depre mancare, despre filme etc. Fetelor daca mai aveti idei despre subiecte de-astea inofensive veniti si voi cu un exemplu sa ajutanm fata sa mai respire la birou.

Toriceli 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:

Te inteleg perfect cu ecografia si cu anuntatul. Dar totusi 95% sanse sa fie totul perfect asa ca nu risti foarte foarte mult anuntand Si eu am asteptat ecografia de 12 saptamani ca sa iau niste decizii referitoare la locul de munca. SIGUR nu are nevoie nimeni de Ecaterine Teodoroiu pe acolo asa ca ai grija sa nu iti mai paseze chestii in plus. Ai grija sa le explici ca daca or fi femei/barbati care nu au copii in ruptul capului nu or sa inteleaga cu ce e speciala o gravidutza...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput