Iasule, mandra cetate (72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Paula, ma refeream la gradinitza aia de langa Mocheta (vis a vis este o biserica, nu?). Acum am citit ca n-ai auzit lucruri bune despre ea...

A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by alipiticot
stiti cumva pana cand e circul?

Maine este ultima zi. Spectacol la orele 15 si 18.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

buna dimineata!
poftiti la cafea!
Multumesc Daria.
Cam frigut azi ,sper sa se incalzeasca putin.
O duminica placuta!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Mephala,nu stiam cum se numeste biserica aceea si ma gandeam , poate mai este vreo gradinita prin zona.Multumesc.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by herra
Miha, eu am votat ieri, la pozele tale scria ca sunt retrase din concurs...

Cica am fost iertata! Dar tinicheaua mi-a ramas agatata de coada.
Eu cerusem sa mi se scoata pozele din concurs,dar vrerea nu mi-a fost auzita...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

dar eu nu mai am stelute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by alipiticot

Alic,multumesc,am sa incerc sa ma duc la directoare cu un cadou...sper sa mearga.Daca nu probabil am sa spun ca vin din partea ta.

Pot sa spun si eu la fel?
Pe mine chiar ma intereseaza discutia despre gradinite,sper sa nu se supere fetele.

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by herra
dar eu nu mai am stelute...

Nu-i bai...

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Pe mine chiar ma intereseaza discutia despre gradinite, sper sa nu se supere fetele.

Informatiile despre gradinite sunt binevenite

o saptamana rodnica tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Buna dimineata si o saptamana excelenta tuturor! Am facut cafeaua. Cine doreste?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

io am scos ceaiul verde, .

"Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput