Iasule, mandra cetate (72)
Raspunsuri - Pagina 2
ghinetz spune:
Carmen, nu te-am intrebat inca, dar eu incep sa ma preocup, macar asa, cu gandul: te-ai interesat de vreo invatatoare pentru Alex? Vizezi vreo scoala? (si de ce Alex nu are voie antibiotic? parca asa spuneai)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
herra spune:
multumesc pt raspunsuri - si mai astept si pe cel de maine, in legatura cu inscrierile.
ce inseamna "rezervare"? faptul ca il trece o dna intr-o agenda?
Carmen, nici nu stiu ce a avut / are; a inceput cu febra de marti seara; nu ceda la antitermice, de fapt se ridica la mai putin de 2 ore; joi seara eram cu el la spital, cu 40 de grade; au pus diagnostic "angina pultacee" - diagnostic infirmat insa in urma unei hemoleucograme, care arata virus si nu bacterie; deci i-au dat copilului antibiotic degeaba, copil cu fond alergic...
abia duminica dimineata a scapat de tot de febra (antibioticul l-am intrerupt de sambata), in schimb i-a aparut o eruptie pe piele; suspectam alergie la antibiotic sau ... roseola infantum - boala destul de rara descrisa si aici pe DC, pe care de obicei o fac copii mai mici de 2 ani, dar nu si al meu, cunoscut drept "canutza".
ca sa sintetizez intr-un cuvant: cosmar.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Cristina, oficial atunci incep. Adica atunci duci dosarul. Dar rezervarea se face cu muuuult inainte. Desi tu, fiind in zona, ai prioritate.
Unde e gradinita asta?
Noi inca nu ne-am pus serios pe cautat,dar pe unde am fost la fel ni s-a spus:in iunie.
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
Cristina si Lacramiora,sanatate multa la puiutii mici!
Socrul unei verisoare a cazut la pat,e grav bolnav,nu se stie cat mai traieste... Ar avea nevoie de cineva care sa o ajute pe soacra-sa sa-l ingrijesca.Cunoasteti pe cineva?
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mephala30 spune:
Lacramioara, bine ca v-ati inzdravenit. Sanatate si aveti grija de voi.
Herra, imi pare rau pentru Vlad. Posibil sa fie de la antibiotic alergia.
Si noi ne-am ales cu una in zona funduletului, dupa ce am terminat antibioticul.
Sanatate!
Despre inscrieri la gradinitza, nu stiu nimic.
L_carmen, noi, cele care avem copiii inscrisi la gradi, trebuie sa facem alt dosar? Sau...?
Darria, voi ce mai faceti?
o noapte linistita.
Darria spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Darria, voi ce mai faceti?
Activitati de pitic. Stii tu mai bine ce ghidusii fac si motzocurile de rigoare
iulia-stefy spune:
Miki, Miha,Oana, Carmen, Darria, Mephala multumim pentru sustinere si speram sa scapam repede.
Oana, multumim de sfat. Am sa incerc.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Miha, nu are rost sa te agiti. Ce a fost a fost. Capul sus. Tu vei ramane pentru noi mereu aceeasi, asa ca nu are rost sa fii suparata. Eu am o impresie foarte buna despre tine, si n-am motiv sa mi-o schimb.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
miki68 spune:
'neata! Inca o zi insorita... Mi-e din ce in ce mai greu sa stau in casa. Haideti la un ness ca dupa aia cred ca-mi fac drum pe undeva. M-as duce pana la mama, da' azi vin sa-i puna tamplarie noua la balcon si tre' sa fie un deranj... Mi-a zis cineva de un magazin misto pe cuza voda ("Maria") unde, se pare ca sunt posete faine (de inlocuitor, e drept) cu 5, 6 sute de mii. Poate-mi fac curaj si ma duc pana acolo. Sa aveti o zi buna!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mephala30 spune:
neatza, am pregatit ceaiul verde, cine doreste.
Miki, cumparaturi placute, daca hotarasti sa iesi din casa.
Herra, Darria, .