NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA !
Raspunsuri - Pagina 3
anne-marry spune:
PISSI-ELLA, AM FOST LA DOCTOR, O DATA DUPA NUMAI 4 LUNI DE INCERCARI SI MI S-A SPUS CA AM ANEXITA BILATERALA SI AM FACUT TRATAMENT, SI INCA O DATA ACUM IN MAI CAND MI-AU INTARZIAT 14 ZILE RUSII, SI ACEEASI DOCTORA MI-A SPUS CA AM FACUT UN AVORT INCOMPLECT, IAR DUPA O LUNA AM FOST LA O ALTA SI MI-A ZIS CA SE AXEAZA PE O DEREGLARE HORMONALA I MI-A DAT 1 PST. UTROGESTAN + 1 PST. VITAMINA e DIN ZIUA 17A DE CICLU TIMP DE 10 ZILE.
IN REST. sper, sper si iar sper.
de fapt CRED, CRED SI IAR CRED. ca in cele din urma se va intampla si la mine, si la tine, si la ea si la TOATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! ! ! ! ! ! !! ! ! ! !
anne-marry
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
roandre spune:
Vai!...esti formidabila...m-ai molipsit si pe mine cu optimismul tau...desi sunt sagetatoare si eu si trebuia sa nu-mi lipseasca...
Si eu tot 23 ani am si imi doresc fffff mult un bb care se lasa asteptat...pana acum l-am asteptat, dar deja nu mai merge...incerc sa-l aduc eu mai repede asa ca o sa incep sa merg si pe la "doftori".
Pupici si sa avem parte cat mai repede de un
Irinel spune:
Anne-Marry,
Acum 2 saptamani eram tare necajita. Incercam de 1 an sa facem un copil si nimic. Bineinteles ca tot speram, dar mi-era teama ca nu se poate... Am fost si la doctor si ne-a dat niste analize sa facem sotului meu sa vedem ce este in neregula.
Analizele de sange am apucat sa le facem dar sotul nu a mai reusti sa faca spermograma sau cum se numeste. Asta pentru ca ciclul mi-a intarziat 2 zile si n-am avut puterea sa mai aman, am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv (nu pot sa iti spun ca nu imi venea sa cred, am fost imediat la magazin cu sotul si am luat alte 2 teste, unul l-am facut chiar in aceeasi seara, al doilea dimineata urmatoare, si ambele au fost pozitive. Facusem de atatea ori inainte teste si toate cu rezultatul negativ, incat prima data cand am vazut a doua liniuta aparand am crezut ca e autosugestie (de altfel nici nu era foarte bine conturata, dar era acolo).
Ieri mi s-a confirmat sarcina si la testul de sange, deci chiar o sa fiu mamica, si totusi uneori mi-e teama (sa nu se fi inurcat eprubetele de sange, sa nu fi inteles asistenta gresit numele meu la telefon etc...).
Eu am 29 de ani si jumate, deci sunt mult mai varstnica decat tine si totusi am ramas pana la urma graviduta. Am avut si eu anexita, o rana urata de tot (dupa cum spuneau doctorii) pe colul uterin, candida, un mic chist pe un ovar (resorbit doar dupa tratament medicamentos)...
Toate astea se intamplau acum 3 ani. Acum un an cand am stabilit ca bb poate sa vina linistit, am zis: "Sunt sanatoasa, asa ca trebuie sa vina". Si totusi nu venea...
Eu am citit undeva ca 70% din cupluri reusesc abia dupa un an sau mai mult de incercari sa-si vada visul implinit (bb). Tu ai doar 23 ani, asa ca...
Multa, multa bafta si tie si tuturor celorlate fete care doresc sa devina mamici.
Pe mine m-a ajutat mult sa citesc comentariile voastre pe forum in ultimele 2 luni, dar nu am avut timp sa scriu. Sper ca povestioara mea sa va incurajeze si mai mult.
Dumnezeu vede cand nu mai poti rabda si te sustine, nu te lasa!
Cu mult drag ,
Irina si bebe(ii?) din burtica
Gabela spune:
Vai, Irinel, cat ma bucur pentru tine!!!! Iti doresc o sarcina usoara, fara problemutze si un cum vrei tu!!!
Fetelor, sunt si eu o sagetatoare, odata eram ca Anne-Marry, numai ca, cu varsta, mi-a cam pierit optimismul...
Gabela
Irinel spune:
Multumesc mult Gabela!
De cat timp incerci tu, de ce esti asa pesimista?
Tocmai citeam pe un alt site povestea unei mamici care a ramas gravida dupa 3 ani de stradanii...
Nu-ti pierde nadejdea! Iti doresc din tot sufletul sa "primesti" si tu cat de curand un !
Pupici,
Gabela spune:
Draga Irinel, mai am nadejde, numai ca din ce in ce mai putina...Am scris mai multe despre mine la FIV si 'inseminare artificiala'. Acum sunt la capitolul inseminare, daca nu merge nici cu asta, sper sa-l conving pe sot sa incercam si FIV. Pur si simplu am intrat in criza de timp, varsta nu mai este de partea mea, dar asa imi trebuie, fiindca pana la 30 de ani nu stiam cum sa ma mai feresc sa nu raman...E adevarat ca am tot avut si alte probleme de sanatate. Dar gata cu vaicareala, nu vreau sa stric cheful nimanui pe aici! La urma urmei am vazut pe un forum din State ca sunt o gramada de tipe peste 40, chiar 45, care nu si-au pierdut optimismul si chiar au reusit sa-si indeplineasca visul. Asa ca tot inainte, nu ma las nici eu!!!
Dar sa-ti raspund de fapt la ce m-ai intrebat: cu medicamente am incercat doar trei luni, in Romania si acum incerc din nou in Canada, tot cu stimulare medicamentoasa. In restul timpului am incercat numai natural, cu kit de ovulatie si preparate homeopatice.
Gabela
Irinel spune:
Uffff, imi pare tare rau... Eu am fost o norocoasa, nici la tratamente nu am ajuns... Iti tin pumnii stransi! Sa anunti cat mai repede vestea cea mare .
Si nu iti face chiar asa multe probleme din cauza varstei, nu mai e ca acum 50 de ani (din fericire)...
Gabela spune:
Mersic Irinel, iti dai seama ca dupa sotul meu veti fi primele care veti afla vestea cea mare, atunci cand va sa fie!!! Ai grija de tine si de bebic!
Gabela
Simona_ spune:
Buna fetelor, va saluta tot o sagetatoare plina de optimism, am 26 ani, de 2 ani incercam sa facem un dar de 1 am am inceput sa batem pe la usile de la cabinetele medicilor. E adevarat ca ma intreb de ce mi se intampla mie asa ceva, dar merg mai departe. Am pierdut multe batalii, dar razboiul am sa-l castig eu.
Nu este usor dar nu putem renunta la lupta, e si ea un mod de a ramane cu picioarele pe pamant. Pentru ca nici sa ramanem la stadiul de vise nu e sanatos.
Va doresc sa aveti mult curaj si rabdare, sa va treziti in fiecare dimineata cu gandul "o zi mai putin pana la marea intalnire cu ".
E adevarat , gandirea pozitiva ne ajuta foarte mult sa trecem peste probleme iar exemple din experienta proprie am o gramada. Voi reusi sa am un bb, iar tot ceea ce am fost nevoita sa indur va ocupa pagini intregi in "romanul vietii mele".
Pupici voua viitoare Simona_
anne-marry spune:
irinel, efectiv mi-au dat lkacrimile de bucurie ot tine,pt tine si pt bebele pe care iol porti acum in pantece si care in curand isi va vedea cu proprii ochisori mamica. imi dau lacrimile de bucurie si de emotii. ma bucur nespus de mult si itit doresc o srcina usoara si deis este prea devreme si o nastere usoara.
cate zile a intraziat ciclul la tine?
bafta si mult noroc in boua ipostaza de mamica si nu uita sa ne mai scri si noua.
pupici dulci
anne-marry
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA