NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA !
Raspunsuri - Pagina 2
anne-marry spune:
fetelor, eu una, va dau la TOATE cat de mult puteti sa duceti, din optimismul meu insa chiar daca sunteti mai pesimste...nu-i nimic, am eu destul si pentru voi!
altceva?!...
A! da..cat mai multi ...eu una vreau cat o echipa de fotbal cu tot cu rezerve si sofer si ...TOT, COMPLECT ! ! ! !
anne-marry
BLUE ANGEL spune:
ursulica ! ai citit ALCHIMISTUL ?
E la moda sa citesti cartea asta ...dar sunt acolo niste lectii de viata de nota 10 ... printre care si ca atunci cand iti doresti ceva foarte tare , toate fortele naturii se unesc pentru a -ti indeplini dorinta ... probabil ce ti se intampla este o incercare ... iar in momentul in care vei vedea cele doua liniutze pe test ...iuhuuuu !!!vei fi cel mai ferict om ..asa , daca ti s-ar fi intamplat din prima ..cine stie ? te-ai fi bucurat, nu zic nu ..dar nu ar fi fost atat de mare bucuria ..nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun !!!!
poate am fost cam haotica in exprimare ...
te pup si ... gandeste-te ca VA FI BINE !
BLUE
aurelursu@k.ro spune:
Draga Blue Angel, n-am citit cartea, desi mi-a cazut de multe ori in mana si am terminat si fac. de Litere (shame on me). Ai dreptate, probabil o sa ma bucur de zeci de ori mai mult cand o sa vina bb. Multumesc de sfat si multi pupici, Ursulica
oana_mm spune:
Hop si eu ca musca-n lapte!!! M-am simtit sagetatoare, in principal optimista, si deci ... obligata sa spun si eu ceva.
Eu incerc de 4 ani, fac investigatii de 4 luni si singurul tratament incercat pana acuma este cel balnear cuplat cu acupunctura. Am zis ca suntem in general optimista si nu imi pierd zambetul si buna dispozitie decat pentru cateva minute la rand din cand in cand si numai cand situatia devine cu adevarat albaastra! Dar ... cateodata ma gandesc ca nu se poate, e chiar imposibil sa nu pot sa am si eu un copilas al meu, dar pe de alta parte parca nu mai vine odata si momentul asta!!!!!!!!!!! In jurul meu s-au nascut anul acesta doi bebei, care de care mai frumos. Unul imi este finut, celalalt nepotel de la verisoara mea (eu nu am frati). Nu va pot spune ce simt cand le vad pe cele doua mamici! Cum s-au schimbat fiecare dintre ele, cum rad copilasii cand le aud prin preajma ... este fantastic! Spre rusinea mea absoluta ma roade o invidie "domestica", de tipul "vreau si eu ce au ele!!"
Nu vreau sa va deprim. Eu una nu sunt deprimata decat cand vine vorba de copilas. Nu exista nici un alt subiect pe lumea asta care sa ma dezarmeze si sa ma puna jos. Este "calcaiul lui Achile" in ceea ce ma priveste.
Va pup pe toate, Oana
OMM
crinuta spune:
Oana, mai esti la Techirghiol? Astep detalii cum a fost, ce ai mai auzit pe acolo( ma refer la rezultate), etc.
pupici
Crinuta
anne-marry spune:
oana, te inteleg PERFECT!!
si eu "tanjesc" dupa manutele intinse inspre mine...manutele BB meu, atunci cand ma voi apropia de el.
si eu am doi bebelusi in preajma mea (finutul pe care l-am mosit si la care cand merg nu stiu ce sa-i mai duc si cum sa-l mai alint, si BB unei pritene), si sunt innebunita dupa zambetul lor.
CA SI VOI, IMI DORESC DIN TOT SUFLETUL, CU TOT TRUPUL MEU SI DIN TOATA FIINTA MEA...CU FIECARE FIBRA A TRUPULUI UN BEBELUS. NIMIC NU POATE MAI FRUMOS PE LUME DECAT SA IL SIMTI CUM MISCA IN PANTECUL TAU, SA II AUZI PT. PRIMA DATA GLASUL SAU CAND ITI ZICE MAMA, CAND FACE PRIMII PASII... TOTUL!
DUPA TOATE ACESTEA TANJESC SI SUNT "DISPERATA" SA LE AM SI EU.
nu este corect ca unii sa aiba si altii nu, as ca toate acestea nu fac decat sa ma unifice si mai milt, si impreuna cu Dumnezeu si toate fortele mele interioare sa cred ca SE POATE.
TREBUIE SA SE POATA!
NU STIU CAND, DAR TREBUIE ! ! ! !
SA AUZIM NUMAI DE BINE, SI...NU UITATI: niciodata sa nu zici niciodata!!!
anne-marry
crinuta spune:
Anne Mary, imi place felul in care gandesti. Asa trebuie sa fim, optimiste. Trebuie sa se intample.
pupici
Crinuta
oana_mm spune:
Crinuta draga, la Techirghiol a fost super!! In ceea ce priveste rezultatele ... nu le cunosc pentru ca nu am facut nici o investigatie deocamdata. Maine sunt programata la Polizu pentru un echo transvaginal, si probabil ca in septembrie o sa fac o celioscopie care s-ar putea sa spuna mai multe.
Deocamdata ... totul pare teribil de gri in jurul meu asa ca ...
Se pare ca tot la FIV voi ajunge indiferent ce as face!
Te pup, si iti multumesc de interes, Oana
OMM
pisi_ella spune:
Anne-Marry, o sa se poata, pana la urma...Esti tanara...chiar foarte tanara...Ai fost la control? Ti-ai facut niste analize? Astept vesti bune!!