NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA !

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA ! | Autor: anne-marry

Link direct la acest mesaj

FETELOR, AM DESCHIS ACEST SUBIECT, NU PT. CA AS CREDE CA SE VA "VORBI" IN EL PE O ANUMITA TEMA...

CEEA CE VREAU SA FAC,..., ESTE SA VA SPUN CA TREBUIE SA AVEM INCREDERE IN NOI. DESI AM DOAR 23 DE ANI, INCERC DE APROAPE UN AN SA FAC UN BEBELUS SI...NIMIC
AM PLANS, M-AM RUGAT LA DUMNEZEU, LA MAICA DOMNULUI...DAR LA CINE NU M-AM RUGAT?!...

IDEEA ESTE CA, POATE SA IMI SPUNA SI PAPA DE LA ROMA, SI PRESEDINTELE AMERICII CA NU AM OVULATIE, SAU MAI STIU EU CE...CA NU POT FACE COPII(NU CA MI S-AR FI ZIS, ...INCA)...EU O TIN PE A MEA! SUNT SIGURA, ABSOLUT SIGURA CA CEL MAI TARZIU PANA LA SFARITUL ANULUI, VA VENI SI MEU. NU SE POATE ALTFEL, NU EXISTA!PSIHICUL ESTE CEL CARE NE DOBOARA SAU NE POATE RIDICA.

ORICE FIINTA VIE ARE CAPACITATEA DE A "PROCREA"!

NU DUMNEZEU A ZIS: " ...CRESTETI SI VA INMULTITI ? "

DACA EL A ZIS, NOI DE CE NU AM PUTEA????????????????

gata! am avut asa o stare de bine si de incredere in mine si in viata, incat am vrut sa va transmit si voua !

anne-marry

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

BRAVO anne-mary,

Ai perfecta dreptate, FII TARE SI NU ITI PIERDE SPERANTA. Asteptam esti bune, sa se lase cu

LULU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Imi place tonusul tau Ana-Maria. Al meu recunosc ca e ceva mai scazut dupa 8 ani de incercari si doua avorturi spontane din cauze necunoscute.
Sa o ti tot asa ca poate ne molipsim si noi.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Subscriu si eu :bravo Anne-marie mai avem nevoie de cate o raza de speranta care sa ne ajute sa mergem mai departe. Pupici, Ursulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaD spune:

Iti tinem pumnii anne-mary! Cred ca asta este primul pas in a schimba ceva: o atitudine pozitiva! Sper sa auzim de bine cat mai curand ca sa ne luam si noi dupa tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

exact de ce aveam nevoie anne-marry! esti super !!!! cumva sagetatoare ?
multumim ca existi !
blue

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biankita spune:

Anne -Marry, eshti mititica, nu-tzi fie teama, toate la timpul lor, daca shi bebe e asha ca tine cu personalitate puternica vine cand vrea eleu am 27 shi mi-a zis acelashi lucru, eshti incapatzanata, shi bebe e incapatzanat, doar n-o face ce vrei tu

biankita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

BUNA FETELOR!
ACUM M-AM INTORS DINTR0UN SUPERB WEEK-END ALATURI DE MINUNATUL MEU SOT SI...TOP PE FORUM.
MULTE LUCRURI NOI DE CAND AM PLECAT
VA MULTUMESC PT. CUVINTELE VOASTRE FRUMOASE SI DA, SUNT SAGETATOARE!

MULTA BAFTA IN CONTINUARE SI SA NE AJUTE BUNUL DUMNEZEU PE TOATE...SI PE TOTI

anne-marry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

am vrut sa scriu DINTR-UN nu DINTROUN
SCUZE

anne-marry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

eram sigura ... numai un sagetator poate fi atat de optimist ..nu ma pricep eu foarte bine la zodii ..dar eu sunt sagetatoare si ma stiu cum sunt ... si eu ma mir de mine si de puterea mea ...
va pup si sa auzim de multi
blue

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Fetelor sagetatoarelor, eu mi-s varsatoare si tare pesimista sunt. MAi dati-mi si mie din puterea voastra ca sunt tare deprimata. Va admir pentru perseverenta si optimismul vostru. Pupici, Ursulica

Mergi la inceput