Nou stil de viatza -200 de capitole!!!
Raspunsuri - Pagina 4
louisea spune:
Sa va fie de bine salata fetele
Zilele trecute la un program era invitata o nutritionista si povestea despre bomboane fara zahar dar cu ceva indulcitor natural (fructoza cred) ca´s bune cand esti la cura de slabire si cand ai o dieta fara zahar (eu :) si ai chef de ceva dulce
Asa ca in drum spre casa am intrat la o farmacie si mi-am cumparat si are numai 21 calorii la 100 grame. Nu ma omor eu dupa bomboane (prefer cioco) dar astea is tare bune si cu gust de rubarbå ... si nici nu´s f dulci ca alea din zahar.
Cred ca´s facute pt diabetici.. Zic ca va amintesc de ele ca sigur la stiti :)
Crys.. multa sanatate prietenei
Gusta.. trage aer in piept si stai aici la subiect ca´ti trece repede
Felicitari pt kg pierdute!!!
Mi-e mi-au iesit florile in gradina (alea cu bulbi).. si pana si trandafirii au facut frunze, da noptile astea a fost inghet si vad ca s-au cam perfelit
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by ankyquote:
Originally posted by louiseaquote:
Originally posted by mephala30
La cat mai multe capitole impreuna, la un mod de viatza sanatos, cu mici abateri, ca deh, oameni suntem, si bafta multa in atingerea targetului.
Anca,mami de doi nazdravani
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
tumpi spune:
Cris, sanatate prietenei tale.#
Lou, Marilena, mie m-a fost teama de ele si de aceea nu am plantat nimic.Maine daca am timp, poate pun ceva bulbi,sa vad daca imi ajunge pamantul, ca trebuie sa completez ca aici solul e tare cu pietris si ma enerveaza.
Marilena, lasa nu te enerva pt astfel de rude, eu am invatat sa nu pun la suflet ce spun si mai mult, am intrerupt legaturile cu ele.Nu va intereseaza soarta noastra nici pe mine a voastra si tare bine e.
Singurele rude sunt surorile si parintii mei ,dar si sora sotului.In rest noi doi.Abia astept sa plec la surori,sa le vad,sa-mi vad nepoatele si asa de fericita sunt ca voi fi iarasi matusa.
Ma pregatesc sa plec la cursuri, nu stiu daca mai intru cand vin,depinde cat de obosit sunt.
O zi buna tuturor.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
yubi spune:
Salutare si la cat mai multe capitole Raport - stagnareMa duc sa stau in pat pt. ca sunt foarte obosita.Vikinga , multumesc pt .toate fetele.http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png
Zuzilici spune:
Mephala iaca ne-a prins capitolul 200 impreuna. Multumesc c-ai avut grija de noi si de listute vreme de atatia ani.
si la mai mare fetelor ca-am reusit s-o tinem pe Mephala ocupata tot timpul. Sa de-a Domunl sa fim toate sanatoase, stilate si slabute cat mai repede.
Va pe toate si sper sa pot posta mai des.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
gusta spune:
Mi-a venit cartea si sunt mai bucuroasa acuma.
Louisea si Tumpi.Felicitari tumpi ca si sa fii matusica.
Zuzilici te asteptam mai des la noi.
De Cornelia mai stie cineva ceva?
sunt in zona.
Marilena si Mara Augusta
onitza spune:
Raport: 62 kg.
La mai multe capitole impreuna!
NU prea am ce sa spun nou...aseara am mancat o pizza vegetala superbuna!!! dar azi subtirel
Va pup.
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
louisea spune:
Gusta asteptam sa ne pove ce scrie interesant :)
Oana
In rest pe unde sunteti ca-i cam liniste pe la subiect
ruxij spune:
Felicitari pt 200 de capitole si la mai mare! Eu ma simt parca m-a batut cineva, de ieri. As dormi tot timpul,aseara m-am culcat la 9.30 si acum e 2 ziua si mi-e somn si parca ma doare un cap. Cred ca ma pashte o raceala ceva, luata de la fi-miu ca nu ma invat si bag boticul in resturile de la masa lui. Colac peste pupaza m-au sunat de la fi-miu de la scoala ca sa il iau ca ii vine sa vomite, asa ca a tb sa fug de la servici. Am lipsit o groaza, ba cu San Francisco, ba la yale university, o sa creada aia ca nu mai dau p'acolo. Si copilul n-are nici pe naiba. E putin racit si el si are nasul infundat, de aia i-o fi venit sa vomite, dar cand am ajuns eu la el mi-a zis ca nu ii mai vine si ca ii e foameee :)) Asa ca am calcat si eu nitel stramb azi. Dimineata nimic, la pranz calcat stramb cu: salata verde plus cativa calamari plus juma' de portie de paste cu fructe de mare. Am lasat intentionat mare parte din paste in farfurie si nu m-am atins de breadsticks, ca sa mai indulcesc crima:)) Diseara poate un mar, niste capsuni.
Ca raport, eu de ieri m-am apucat de regim iar, stagnare, normal.
DianaR spune:
Oho, 200 de capitole! La multi ani fetelor!
Carmen, si sa ne traiesti ca bine le-ai zis!
Beau o bere (inchin si in cinstea voastra) si citesc pe DC...
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete