Nou stil de viatza -200 de capitole!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Delia,notat titlurile,ma uit pe aici,simbata merg la shopping,daca le gasesc ti le aduc cind vin in tara.
Vikinga,indulcitorii s-au dovedit a fi mai nocivi decit zaharul.Acum nu stiu ce sa zic,eu folosesc indulcitori la cafea.
Parerile sint impartite.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Delia eu nu pot sa te ajut cu librarii in Ro.. Am dat un search sa vad daca le au unde comand eu carti pe net aici si vad ca le au, dar nu stiu daca te interesaza sa ti le trimit de aici.. Probabil vrei sa incerci sa le gasesti intai in Ro.
Dar da de veste daca te intereseaza..

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Slaba miscare pe aici.Am intrat scurt, ca ma gandeam ca dimineata nu mai fac fata cu cititul, dar se pare ca vremea frumoasa va fura de langa pc, f bine va face
Lou, al meu nu face cumparaturile cu mine, de fel merg singura,ca nu-mi place sa astept dupa el in we si de cand am masina nici nu mai am de ce sa astept, asa ca din pc asta de vedere stau linistita.
Si eu tot lapte degesat beu la cafea si cu cereala, la fel si iaurturile.Chiar mi-am luat o branzica cu fructe de la WW care normal ca e degresata.
Restul feteleor pe unde sunteti?
Marilene, mai faci fata?
Carmen, ce fac ochiosii?
Cris, colega, unde esti?
Tzuni?
Restu?
Gata fug la somn ca maine iara la munca, bine ca nu am cursuri si pot veni linistita acasa sa ma apuc de treaba.Si cand ma gandesc ca tb sa ma apuc de curatenia de pasti.
O noapte faina.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Anky, felicitari pentru sala.
Cit despre carti, as vrea sa le gasesc pe aici totusi (cel mai convenabil ar fi fost sa le gasesc pe net); am gasit o librarie unde pot comanda carti pe net insa mi se par cam scumpe...nu stiu cind vii tu in tara dar sesiunea incepe in iunie si teoretic ar trebui sa le citesc pina atunci. Mutumesc pentru ajutor.

Louisea, mersi de oferta, mai caut pe aici si in caz ca nu dau de ele te anunt.

Va pup pe toate.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

A mai dat Getafe 2 goluri!Suupeeerr!
Scuzati fetelor, dar chiar e electrizant meciul asta!

edit: au mai dat un gol, dar au si primit trei si din pacate au mers ceilalti mai departe pentru ca au dat 3goluri in deplasare
Ramanen cu bucuria meciului lui Mutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata to all!
Azi eu ofer cafea si ceai

Nu stiu ce s-a intamplat aseara cu forumul ca am scris un mesaj pe care nu l-a luat, apoi l-am rescris si nu m-a lasat sa-l vad si acum observ ca l-a luat doar pe-al treilea, care nu mai e valabil la aceasta ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza, multumim de ceai, sunt somnoroasa rau.

Eftimie, esti microbista infocata, .

Tumpi, multumim de intrebare, avem iarasi muci. Vremea asta schimbatoare e de vina...
Spor la curatenie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neata

Carmen E merci de ceai

Carmen sanatate la cei mici

la toata lumea

[/size=1]

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Anda ai zis ca sunt puternica,ieri dupa ce am dus copilul la gradi am tras un plans de m-am umflat toata ,se pare ca problemele din ultimul timp isis spun cuvantul.

Carmen din ce mi-am propus ieri nu am facut decat jumatate plus ca am fost anuntata ca daca azi ii dau drumul acasa cineva trebuie sa aranjeze acolo.Acel cineva fiind eu nici numai comentez.Cu muci si tusa suntem si noi si articolul e super.

Delia pupici inapoi dar se pare ca vorbareata o sa fie mai tacuta.

Carmen E multumesc de cafea.

Vik indulcitori folositi in exces sunt nocivi.

Tumpi si eu ar trebui sa fac curatenie de pasti da sa vad cat ma mai timp balamalele.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Louisea tinem pumni stransi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput