Nou stil de viatza -200 de capitole!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carmen,sa porti sanatoasa hainele.

Meniul de azi

08:30 omleta cu ton,rosii si castraveti.
cafea
11:00 ananas(o felie)
14:00 supa crema de dovlecei
16:00 pumn de alune de padure
18:00 pui la punga cu mix de salata si muguri de pin
cafea+inghetata de capsuni dietetica

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Sa aveti o noapte linistita.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

prima la subiect si desi e devreme (la mine 4 dimineata) m-am trezit dupa un somn odihnitor de 7 ore si gata pentru o noua zi
am vazut ca am aparut pe lista si vin si eu cu info in plus - sa nu se creada ca sunt genul care nu se ingrasa,cum mananc bine gata si pentru exemplificare am avut si eu odata 82 de kg.dar si 72,si 74,si 67 si 64,am stagnat mult pe la 62 iar de acum incolo vreau sa ma mentin la 57 si mai mult de 60 nu las mai bine rontai morcovi doua - trei zile ( metoda hollywoodiana
in plus imi place sportul dar si muzica in special I like to move it,move it (sa va ganditi la animalutele din Madagascar)-daca nu ati vazut inca filmul (mai vechi)-e timpul
cine mai face sport in grup?! adevarul e ca fiind noua mi-e greu sa reperez 2-3 fete cu care sa conversez si eu ca cu toate chiar e ...imposibil si cred ca nu sunt... singura
sunt nascuta pe 2 iunie 1975 si am si o fetita Rana nascuta pe 29 septembrie 2004

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata Luna! Mi-ai luat-o inainte! Ma gandeam ca io-s prima, dar deh...!
Uite, poti sa te conversezi cu mine; chiar ti-am solicitat in capitolul trecut, sa dezvolti subiectul cu fazele lunii! Si nu eram singura! ne intereseaza pe toate! Deci, spune tot ce stii despre luna!
Eu ma duc sa citesc din urma si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Pup toate fetele cochetele ,slabutele si mai putin slabutele!
Azi sunt in verva; nu prea am dormit azi noapte; de altfel nu mai dorm foarte bine de ceva vreme, dar psihic ma simt ok!
Multumesc tuturor pentru gandurile bune (asta apropo de doctor); fost, diagnosticat,( sper ca de data asta bine), si iar un tratament de la capat. Cica ar fi salpingita acum, un fel de inflamatie a trompelor cu ovare cu uter, etc! Sper sa-si faca medicatia treaba si sa termin odata cu toate astea ca sa-mi vad linistita de ale mele! Vreau sa incep sa merg la sala caci altfel nu ma pot mobiliza deloc!
Hcclara, asa e ar fi trebuit sa schimb medicul, ca asta tare mi s-a parut, dar am zis ca ea oricum ma stia de data trecuta si sa nu o mai iau de la capat cu explicatiile; oricum de abia ne intelegem; tare greu mi-a fost crede-ma! Am stat cam 4 ore pe acolo, cu copilul dupa mine, nu-ti imaginezi cum e! Si eu in tara am o dna doctor supeeer buna, dar aici am nimerit-o pe asta! dar cum spuneam, sper sa fie diagnosticul corect!

Azi am program administrativ; curatenie generala; nu am mai facut de ceva vreme si e cazul!

Fetele cu carti despre stiulul sanatos de viata, Tumpi, Gusta, sa ne mai povestiti si noua cate ceva ce credeti ca ne-ar fi folositor din ce spun autorii.
Vikinga, esti bestiala cu gogosile tale; sa stii ca imi iau camera si plec la vanatoare de gogosi! Dupa care le postez pe aici! o sa va ingrasati numai cand o sa le vedeti!
olo, sper si eu ca ai luat decizia corecta, si bafta in continuare!
Tzuni, imi pare rau ca nu te simti ok! Sper sa-ti ttreca cat mai repede!
Louisea, care-i faza cu : "Va rog sa nu dati quote la mesajele mele"? ( te-am citat, nu am dat quote)!

Edit: observ ca am implinit nr. de mesaje scrise, al anului de nastere! Hi, hi, hi!

Laura, mama lui Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Ma chinui sa stau treaza si ma duc sa vad ce ati scris cat am lipsit ieri.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Citit.

Ieri am ajuns la 10 acasa cu 3 sacose de haine de ale socrului de spalat si franta de dureri ,Mara agitata ca a trecut ora de culcare ,olandezu nervos de la frati si eu un pachet de nervi ca toate a trebuit sa le fac eu.Asa ca azi trebuiesc toate spalate ,plus ca are niste camasi care trebuiesc si calcate si lenjerie si cine bunica mai stie ce e acolo ,asa ca mai stau cu voi imi pun si a 2 cafea si la treaba cu mine.

Am iesit din frigider si de azi sunt fata cuminte.Asa Ca Carmen E sunt pe baricade din nou.

Carmen sa porti sanatoasa hainele.

Zuzilici pe tipa o cheama Sonja Bakker si nutritionista.

Anky intrebai de prajituri acuma ma uit.Citit foloseste zaharul brun si indulcitorul pudra si lichid.

Louisea sa iti spun ce recomada ea la fructe.Sa nu fie o masa principala ci rontaite intre mese.

Laura sper ca sa scapi de problema data asta.

Mik multa sanatate.

Claudia daca stiam veneam eu aseara la masa.

Promit ca va scriu prajitura si am sa va scriu si un meniu pe o zi ca poate toate sunt la fel diferint cina si astept pareri.Aduc cafeau si va scriu ceva ce mi-a placut mie din cartea ei.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Mere coapte festive(4 porti)

Ingrediente
4 mere, margarina(poate fi si unt ),4 linguri de indulcitor pudra,8 linguri de pireu de mere(peteti folosi dulceata dietetica de care va place cel mai mult),2 linguri de stafide,1 albus de ou,1 lingura zahar vanilat.

Se incalzeste cuptorul la 220 grade.Mere se spala se curata interiorul si le taiem capu.Apoi le ungem cu margarina si le dam prin indulcitor.Se pun intr-un vas nu pra inalt si se dau in mijlocul cuptorului pentr 20 de minute.intre timp stafidele se lasa un pic in apa calduta dupa care se lasa la scurs.Dupa ce sunt scurse se incorporeaza cu gemul.Se bate albusul spuma cu zaharul vanilat.Cand merele sunt gata se scot se umple cu dulceata si stafidele si deasupra albus de ou si se mai baga la cuptor pentru 5 minute.

1 portie are in jur de 80 calori.

Scuzati traducerea ,poate nu ma fac inteleasa dar e tare greu.Raspund la orice intrebare.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

quote:
Originally posted by hcclara
... si la cuptor in folie de plastic!!!

Claudia

Cum adica la cuptor in folie de plastic ? Nu se topeste?

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Zuzi, sunt pungi din alea la metru subtirele, ce le tai si le legi la ambele capete, eu sunt tare incantata de ele, se umfla in cuptor de zici ca sunt gata sa pocneasca, eu nu pun grasime deloc, iar carnea iese ft faina, nu e uscata ca la friptura, mie fripturile in tava imi ies cam uscate, mai ales cele de porc care n-au pic de grasime!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna dimineata!
Marilena, multumim de reteta...trebuie sa-mi achizitionez si eu zahar brun si indulcitor pudra!
Laura, multa sanatate!
Mik, la fel si tie multa sanatate, sa te refaci repede si sa nu mai fie nevoie de calmante!
Zuzi, multa putere cu soacra si speram sa se puna pe picioare cat mai rapid!

Marilena, si eu calc, am destule, sau poate plec cu Luca la grupa de copii, nu m-am hotarat inca ca e vreme tare urata, abia de sambata se face la noi frumos!
pupici si o zi buna!

Mergi la inceput