Nou stil de viatza -200 de capitole!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

olo.. da nu´s amare?

claudia spor la treaba. Nu vi si la mine?

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Gata, ma pregatesc sa plec si eu spre scoala, dar inainte am zis sa intru sa vad daca ati intrat cu totul in frigider.
Mi-am comandat azi 4 carti, una nu stiu cat e de buna dar sa vedem ce si cum cand ajunge.E vb de "Dietele lui Brigitte".Am mai luat fittnes training WW,"Gustos si usor" si inca una care daca nu ma insel o mai recomandase cu ceva timp in urma una din fetele din DE si anume "Besser essen".A si cea cu WW are si dvd cu exercitiile
Am mai pus ochii pe ceva carti cu exercitii pilates, una cu exercitii pt burta picioare si dorsal si una cu Indian balance.Despre ultima as vrea sa o intreb pe anky daca stie ceva, am pus ochii pe asta fiinca zicea ea aseara ceva de niste exercitii de balance.
Abia astept sa imi vina cartile si cd-urile cu muzica, ca nu am rezistat sa nu imi iau si asa ceva si mai ales cd-ul cu jazz.
Gata acum fug la sc, ca daca nu ma pune absenta nemotivat

O seara faina va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Gusta,cum face Sonja prajiturile,foloseste zahar sau indulcitori ?
Cind ai timp baga o reteta acilea,please..!! Sau mi-o trimiti prin PM.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

pana am scris eu polologhia vaz ca s-a mai scris
Claudia, ma mir si eu de vremea asta, azi au fost cam 16 gr la soare,dar iara or sa vina tremp de 8-9 gr max si atat ma termina vremea asta de nu iti dai seama.
Lou,un pic sunt amare andivele, mie una imi plac f mult in salata cu putin ulei de masline.
Claudia, trimite si la mine niste miel.
Gata acum chiar ca plec, sper sa mai fiu in stare sa intru cand ajung de la cursuri , daca nu maine dim la cafea.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Anky, data viitoare facem schimbul, ok? ca acum il astept pe al meu sa vina sa mancam ca mi-e foame tareeee!
Fetelor, da mi-a iesit mielul, o bunatate, pacat ca e asa putin intr-o cutie, si mai e si scump pe deasupra! erau 5 fileuri inguste de marimea unei palme, le-am condimentat cu sare, piper, ierburi de provence ca numai asta am avut, si la cuptor in folie de plastic!!! fara usturoi ca al meu pleaca peste treisfert de ora la dentist!!!

Marilena, te rog sa postezi aici retete cand ai timp, ma gandesc ca si pe alte fete poate le intereseaza!!!

Laura, cum a fost la dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Carmen,scuze pt intarzierea la raport:-1kg.
Claudia,barbatu-meu a slabit 4 kg.Am o saptamana de rahat,abia astept sa se termine.Daca o sa o tina tot in ritmul asta ma duc in firma sa vorbesc,ori imi dau demisia ori lucrez si eu ca omul.M-au trimis toata saptamana la mama...sunt obosita frânta si un pachet de nervi.Maine trebuie sa ies la 5,30 din casa pt ca fac o ora pana la prima clienta,lucrez pana la 2,30...ajung la 3,30 acasa si la 4 o iau iar din loc.Vineri la fel...
Va pup pe toate si va doresc spor la slabit in continuare.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Justa, imi pare rau ca ai asa program. Nu-ti platesc deplasarile ? (aici in Fr se face asta).

Sa va povestesc cum vine treaba cu tensiunea : acum mai bine de o luna m-am operat de umar, chirurg foarte bune, numai 4 zile de stat la spital, concediu medical cit cuprinde, kineziterapeut care vine acasa, totul OK, afara de durerile de muschi si ce mai este pe acolo.
Deci iau calmante ca sa nu ma doare, insa au un efect secundar foarte puternic : imi scad tensiunea. Si iau alte pastile apoi pentru crescut tensiunea. Sunt zile in care sunt ametita ca o gaina, dar imi spun ca acushica o sa fie mai bine.

Va multumesc ca m-ati intrebat de ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BUna seara!

Nu am timp nici sa respir, sunt franta azi am avut un interviu greu, il am si pe tata la mine si copilul e pe langa mine...ma duc sa fac mancare....va pup

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by gusta

Revenit.

Si stiti ce mai recomanda tipa acel ceai rosu.Mai citesc si mai scriu si daca deranjez sa scriu sa imi spuneti ca cine ii interesant pot sa ii scriu in particular.

Marilena si Mara Augusta

Marilena acum am aterizat si eu dinou pe subiect si ma intrebam cine-i tipa???? Si da, pe mine ma intereseaza. Astept mai multe detalii.

Carmen sa stii ca nu m-am cantarit dar inca nu stiu undei cantarul. In ultima vreme am fost nuami pe drumuri. Casa, servici, stital. Inca n-am despachetat tot, nici macar toate hainele. Asa ca in fiecare saptamna spal rufe si le imbrac prin rotatie. Soacra-mea s-ar parea c-o sa vina acaa sambata, dar nu merge si sta cu pampers. Nu stiu cine o s-o schimbe ca mie azi mi-a venit sa vomit din cauza mirosului cand s-a apucat asistenta s-o schimbe. Am plecat din camera ca fulgerul si mi-au dat lacrimile de cat m-am scremut sa nu . Sa ma ierte D-zeu dar chiar nu stiu ce-o sa fac si cum o sa procedez.
In rest ma bucur de Isabella doar cate 2 ore pe seara si chiar si-atunci imi vine s astau cu ea numai in brate si s-o non stop.
Cam astea-s noutatile cu mine. Merg s amai citesc din urma si revin.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna seara slabutelor:)Ma resimt dupa sportul de ieri, miine merg iar 2 ore. Deocamdata dupa reorganizarea programului din familion am martea si joia timp pt sport, poate o sa reusesc sa-mi fac si dimineata timp macar de o ora in alta zi.Nu am calcat strimb dar nush de ce am un sentiment de balonare si satietate de zici ca am mincat o pizza si 10 prajituri.Anky uneori depasesc perioada de 3 ore, dar tot pe acolo ma invirt. Pt ca mesele mele sunt intre 9-10 dimineata si 18-19 seara, dimineata la trezire nu pot decit apa vreo 2-3 pahare si cafea. Deci am 9 ore de mincat pe la 10MD, pe la 13 prinzul, ora16 iau o mica gustare chit ca-i numai o felie mica de vollkorn cu un pahar de ayran(Alina si eu beau mult ayran e super bun si sta bine la grasimi si calorii) ori de am nevoia de dulce atunci maninc un fruct. Si 18-19 cina. Gustarea aia o cam sar din lipsa de timp, atunci cina e pe la ora 17 si seara mai ciugulesc un morcov ori un mar, incerc sa-mi impart prinzul in doua dar nu-mi iesie miscarea intotdeauna. Care-i smintina fermentata? Zi-i pe olandeza poate se aseamana numele. Aici la smintini is vreo 5-6 feluri, mai subtiri, mai groase, mai dulci mai acre, dar de fermentat nu stiu, nu m-am uitat. Merci de tip. La mine sotzul maninca numai seara, obicei titpic mediteranian si mai si gatesc pt el spaghetti cu tot felul de sosuri, paella, carnuri la cuptor si alte bunatati. Dar bine ca nu zilnic, asa de 2-3 ori pe sapt ajunge:).Mik ce aiurea cu medicamenetele, zau asa..Dar de ce a trebuit sa te operezi la umar? daca-mi permiti sa intreb.Laura multa multa sanatateGusta mi se pare intersant ce scrie Sonja in cartea ei, mai zi-ne impresii aici. Si scoate capul din frigider, ori daca esti acolo uita-te dupa morcovi Carina ce-i pe capul tau la munca! Mai poti? Cind ai concediu si unde l-ai planificat:)?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput