Piatra Neamt, Perla Moldovei (50)
Raspunsuri - Pagina 7
lunna27 spune:
Vreti sa ascultati cum canta www.avisoft.com/sounds/ntg.mp3" target="_blank">provighetoarea??
Nu-i asa ca e frumos??
Iote si un greiere ![]()
carmenstefi spune:
ce faci danuta???ai vazut ce era la milka??,parca se dadea ceva gratuit,ei un biscuite tot da cu ciocolata,au lucruri dragute de vanzare dar cam scumpicele,pana si schiuri??
andreuta,am uitat sa ti laud catelusa ,e scumpica foc!!ai luat azi niste ciocolata si pt lora,poate i se facu pofta![]()
.
carmen poate faceti gratarul acasa,la cum e vremea la ora asta?!dar bine ca e cald.
carmen si stefi
Eftimie C. spune:
Carmen da' de unde gratar?Nu vezi ce ploaie nebuna?Doar daca-l fac in scara blocului.
Eu cred ca cineva are ceva cu mine![]()
![]()
marani spune:
azi la evenimentul Milka:
http://www.flickr.com/photos/9154068@N07/sets/72157604480878662/
maine mergem cu telegondola, se baga careva?
printeso, gonzi a venit ieri, maine pleaca
eftimie c, te pup dulce
allexa, felicitari pt carnet
nu pot scrie mai mult, revin curand, pupici la toata lumea
Ajutati-o pe Sonia
LoraG76 spune:
Salutareee!!!
Ce faceti? M-ati dat disparuta????
Nu scapati asa usor de mine, na!
Azi n-am avut timp sa intru de la serviciu, am avut treaba..
Marani, frumoase poze! Bubamara are niste ochi deosebiti! O pup!
Carmen, faci glume cu ciocolata, hai??? Mey, nu ma las nicicum 2 saptamani, daca am zis am zis! Am fost eu ieri in cofetarie si nu m-am atins de vreo prajitura...va dati voi seama? Am rezistat eroic!
Va pup pe toate!
Lora, mami de Iustina
marani spune:
Azi in parc - cu dedicatzie pentru Printzesa:
www.flickr.com/photos/9154068@N07/2405359085/in/set-72157604490084029/" target="_blank">niscavai poze
noapte buna tuturor
allexa06 spune:
Buna dimineata!
Vazui pozele...super.Bubamara si Stefi,scumpele ca de obicei
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Am inceput sa scriu un mesaj lung asnoapte, pe la 12 si s-a trezit Rares racnind ca il mananca sarpele
si vreo 30 de minute am stat cu el in buctarie, ca era singurul loc din casa fara serpi
. Nu stiu de unde le scoate, dar are niste vise ...
.
Vad ca nu prea v-a fost dor de mine
. La noi in sediul firmei a 'rasarit' prin toate birourile o foaie A4 Landscape (
) care ne anunta ca vom fi sanctionati cu 20 % din salar daca utilizam internetul in alt scop decat in interes de servici in timpul programului. Pana se lipezesc apele si se afla mai clar ce si cum, nu am mai deschis DC-ul. Marturisesc ca mi-a fost f. f.f.f greu, dar ...
Mi-e dor de voi. Incerc sa fiu mai activa in we.
Ieri am scos copii o ora in strand si s-au bucurat f. tare de iesire, dupa vreo 12 zile de 'arest la domiciliu'. Am vorbit cu pediatra la telefon, i-am povestit cum stam cu boala si a zis ca de luni ii pot duce fara grija la cresa (daca bianca nu se umple de bube in we. Eu sper ca nu). Rares mai are doar cateva bubitze cu coaja, uscate, restul s-au dus de tot. Sunt foarte multumita de cum s-a dus boala.
Allexa 
felicitari pt carnet! Neaparat trebuie sa dai de baut!
Ieri m-am salutat de la distanta cu Cristina. Eram in fata firmei, in 'pauza de inghetata' intitutita de vreo 3 zile, ea trecea pe partea cealalta de strada. Cei de la Amicii sigur se bucura ca ne au ca vecini la chioscul lor de bunatati
.
Lora felicitari pt kilele date jos! Esti idolul meu
.
Ma duc sa starnesc gasca, sa iesim la plimbare. Poate ne gasim prin centru mai peste vreo ora 
Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
Eftimie C. spune:
Hello!
Tot eu sunt de serviciu la facut ceaiuri si cafelute?
OK.Poftiti!
Lora tine-o tot asa!
Cred ca voi aplica si eu metoda, dupa Paste.
Marani, Carmen am vazut pozele cu voi si
voastre frumusele si declar ca sunt 
edit: asta e chiar faina http://www.flickr.com/photos/9154068@N07/2405377423/in/set-72157604490084029/
Ma cam bate gandul de-o fetita
dar...inca nu-i momentul![]()
Laura25 spune:
marani super, super pozele, dar mai ales protagonistii 

Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene