Piatra Neamt, Perla Moldovei (50)
Raspunsuri - Pagina 5
ellinia spune:
Ia uitati aici, fetelor, ca se poate si altfel, http://www.petocuri.ro/sanatate-si-familie/articol/manifest-pentru-frumusetea-adevarata.html si chiar m-as bucura sa fie printre finaliste! Succes!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!!
Allexa felicitari
!!!!!beeem!!!!!sa stapanesti sanatoasa carnetul,viitorul,si la cat mai multe conduceri
nu ca mine care sta in sertar de 10 ani
.
Lora multa bafta inainte cu slabitul,mama dar sa stii ca stai bine,2 kg in 3 zile 
???dar cum asa?
??iti prieste bag de seama,ce face iustina???
carmen ce faci ??pe unde esti??
??
dana sa stii ca te astept maine!!!suni la interfon la 25 si te intampin la etj 6.

marani ce faci draguta????a venit gonzo acasa???poate ne vedem maine la milka in centru la hotel central ,asa am auzit sa papam ciocolataaaaaa.
asa ca maine poate ne vedem care are timp in centru la milka!!!!
pupici la bebei

carmen si stefi
lunna27 spune:
Alexa felicitari si din partea mea
!
Adriana nu-ti fa probleme,bb-lina acum,in ultima parte a sarcinii creste mult,eu asa stiu!La serviciu n-am inlocuit pe nimeni,efectiv m-am dus,asta dupa ce aseara am trecut printr-o repriza de plans.
Carmen,te sun diseara,nu stiu ce sa fac,daca Paul nu face maine engleza nu cred ca mai pot ajunge ca treb sa-l iau la 11 de la scoala0,adica as putea,dar mai devreme un pic si tu nu esti treaza atunci ![]()
Cumatra mea pe unde umbla??
Corina inca n-am luat primul salar,si lucrez de aproape o luna juma,astept sa vad in urmatoarele zile...
LoraG76 spune:
Carmen, la ce ora e chestia aia cu Milka? Ca eu tot am auzit la radi, dar n-am fost atenta. Poate o aduce bona si pe Iustina. E bine, e la gradinita, dar vad ca mai tuseste din cand in cand, mai ales seara si dimineata....sper sa nu o luam de la capat...
Dana, mama, dar de ce ai plans??? Pai e posibil?? Vezi dca m-am facut fata serioasa si nu mai pun parul pe tine??? Hm..
Ana, chiar, pe unde umbli??? Iustina a cautat-o pe Casandra prin parc...
Lora, mami de Iustina
crissandrada spune:
Buna fetelor.
Allexa felicitari pentru carnet.
Lora din cate stiu eu chestia cu Milka e la 10. Vreau si eu sa ajung.
Noi suntem bine. Mergem sa papam si apoi iesim un pic afara. Sper sa nu ne prinda ploaia.
Criss
de
Alessia si
Andrada
Eftimie C. spune:
Sa inteleg ca v-am lipsit?![]()
Pai am auzit ca se bea sampanie
si mi-am zis s-o dau naibii de dieta si sa bag si eu juma' de sticla
Allexa
FELICITARI!Sa conduci prudent si sa n-ai parte de incidente/accidente.
Si Edi are 4 saptamani de cand merge la gradinita si ma
sa nu raceasca, macar pana la vacanta de Paste.
Ellinia fugi repede la dentist 
Cu cine te-ai certat azi de la prima ora?
Lora sa stii ca am scutire de la dr pentru azi, ca am fost cu Edi la analize 
Adriana nu te ingrijora, ca bb e prea mic.In ultimele doua luni de sarcina, bb creste cel mai mult.Eu aveam 2,750 cand m-am nascut si acum sunt cat o bale(ri)na 
Criss pai la ora 10 multi copii sunt la gradinita
Si cum Edi a lipsit azi, maine sigur vrea la gradinita.Doamne, ce-i mai place si in ultimul timp vine des cu bulina rosie 
Marani mi-e dor de Bubamara.Pe unde sunteti?
Salut si fetele carora nu le-am raspuns 
Ne auzim dimineata la
ca in seara asta avem meci cu Fiorentina lui Mutu
lunna27 spune:
buna dimineata!
eu sunt prin zona,mai fac cate ceva prin casa.E nasol ca manifestarea asta cu Milka nu e dupa-amiaza,cam toti copii sunt la ora 10 pe la gradi sau la scoala
Lora ce faci,azi plecati la Bucale
??
Eftimie C. spune:
Eu am crezut ca treaba cu Milka tine toata ziua
Tare vroiam sa-l duc si pe Edi
si poate ne intalneam toate pe-acolo.
Dana nu esti la cafea la Carmen?
Lora te simti bine?ai lipsit la cafeluta de dimineata![]()
lunna27 spune:
Carmen,asa am vb aseara cu Carmenstefi,ca pe la 10 si ceva ma duc la ea,dar nu stiu daca mai ajung,ca la 11 treb sa-l iau pe Paul de la scoala(nu face azi engleza),deci nu ma incadrez in timp,nici nu vreau sa ma duc mai repede,ca nu vreau sa trezesc lumea![]()
eu nu stiu,poate tine toata ziua chestia asta cu Milka...

Trezireeeeeeeeaaaaaaaa!