Piatra Neamt, Perla Moldovei (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salutare fetelor!
Suntem aici, 3 imputiti care ne-am trezit la 8,45, prea tarziu ca sa mai ducem copilul la gradinita
Deci, azi vom avea program administrativ redus.
Criss unde va faceti casa?
Carmen, curaj lui Stefi la vaccin
Lora da' ce va mai plimbati?Iasi, Bucuresti, iarasi Iasi
Cu dieta cum stai?

Dispar la treburi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ne plimbam, cum sa nu... Nu ca altii care dorm pana la amiaza... Glumesc!
Acum, ca tot veni vorba de plimbare, sa va zic ca am un chef nebun sa umblu bleambura prin oras....prin parcuri, pe dealuri...asa, hai-hui...si cand ma gandesc ca vine sambata si am program administrativ in loc de iesire undeva, la iarba verde...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu pe aici, m-am adunat de pe drumuri, n-am mai reusit sa intru...
Criss, ce de musafiri! Te cred si eu ca Andrada e incantata, orice copil al fi!
CarmenE, Ana, spor la treaba! Ati terminat curatenia? Eu nici n-am inceput-o ...in wk sa vad ce pot face!
Carmenstefi, cum e cu vaccinul? Si eu i-am facut lui Stefan acum vreo doua saptamanai si n-a avut nici o reactie!
Azi n-am baut cafea si mi-e un somn si nu prea am chef de nimic. Trebuie sa merg la dentist si in caz de injectie sa ma poata amorti...Am groaza de dentisti!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Ellinia - te inteleg foaaaarte bine,in legatura cu dentistii.Nici mie nu-mi face placere sa merg si evit cat pooottt! Noroc ca am o dantura buna si ma pot lipsi de vizitele la cabinetele lor.

CARMEN E - Hai ca-i buna!!!Ce-ati facut mai,nu ati dus copilul la gradi ca nu v-ati trezit la timp?Mai,mai mai...

LAURA- ce fac copiii?

CARMENSTEFI-bafta cu vaccinul!

LORA-cum merge cu dieta?Multumita de rezultate?

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Alooooooo!!! Nu e nimeni acasa??? Adunareaaaa!!! Unde umblati, fratilor????
Allexa, dieta merge in continuare, dar vad ca de slabit nu mai slabesc...4,5 kg si de vreo 3 zile atat...stagnez...cica se slabeste in functie de organism..oricum, se cunoaste ceva, eu sunt destul de multumita de rezultat si de faptul ca am mancat mai sanatos o perioada.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!
Noi nu suntem prea grozav. La Bianca boala semanifesta mult mai urat . Are bubite mult mai multe, multe pe fatza si pe scalp, se scarpina, e agitata si nervoasa, noaptea vrea plimbata in brate. Asnoapte am dormit de la 5 la 7, cand a picat si ea ca era franta de oboseala. M-am trezit si m-am dus la munca. Am fost zombie toata ziua. Azi am fost la dr. Ilas cu Rares. El a facut febra mare marti noapte, dar a cedat febra imediat cu novocalmin, apoi nu a mai facut deloc. De miercuri e bine. Nu mananca mai nimic, dar in rest e ok. I-am facut un set de analize si i-a iesit ceva marit in sange. Am stat azi cam jumatate de ora la doc, am discutat pe indelete. Concluzia e ca dupa varicela, cu sistemul imunitar praf, s-a ales cu o infectie in organism. Are ganglioni mariti dupa urechi, in zona inghinala, plus chestia aia marita din sange a dus la concluzia cu infectia. Sigur ce e nu stiu, ar trebui sa-i fac analize suplimentare si nu mai vreau sa-l chinui odata cu luat de sange din vena. Doc. ne-a recomandat 10-14 zile de eritromicina. Plus niste picaturi de pt stimularea poftei de mancare, dar bune si pt imunitate, refacerea organismului dupa boala (nu mai stiu cum se cheama).
Biancai i-am dat in seara asta Romergan, sa se linisteasca, sa nu se mai scarpine si sa doarma si ea, sa se odihneasca putin. A adormit pe la 22 si deja a trebuit sa ma duc la ea de vreo 4-5 ori. E agitata, viseaza, vorbeste, tipa, plange prin somn.

Maine stau eu acasa cu ei (zilele astea a stat soacra), poate mai intru sa va salut. Pupi multi

Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreicorina spune:

Buna seara fetelor!Azi a fost vreme frumoasa asa ca am fost pe afara mai toata ziua.
Laura imi pare rau sa aud ca la Bianca se manifesta mai rau boala,saracuta si saraca de tine(bine macar ca a binevoit soacra sa te ajut),sper sa fie totul bine si cu Rares,le doresc multa sanatate strumfilor tai si sa se insanatoseasca repede,si tie multa putere
Carmenstefi cum a fost la vaccin?Cum se simte Stefi?
Lora bravo pt kg pierdute!
Elinia cum a fost la dentist?Si eu tre sa merg dar mie groaza
EftimieC ai terminat curatenia?
Alexa ai inceput sa conduci singura?
Ema sper sa-i apara cat mai repede dintisorii,poate dupa aceea o sa te poti odihni si tu pt o perioada(eu nu dorm nici acum noaptea se trezeste si vrea papa,sau il dor gingile,astept sa se insoare poate atunci voi fi linistita)
Ana ce fac fetele?cum sunt peretii?
Crissandrada pe zi ce trece se imultesc membrii fam tale.Cred si eu ca Andrada e incantata,sper sa reusiti sa terminati cat mai repede de construit casa si sa va mutati in ea!
Adriana cunosc cateva mamici italiene de la parc,dar nu suntem asa prietene ca sa ne vizitam,suntem de cateva luni aici doar,Am prietene romance dar au copii mari deja.Dar azi a fost cald si am fost la mare asa ca Nicolas a fost fericit.
Restul mamicilor pe unde sunteti??
Noapte buna sisi multa sanatate

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Mi-am reluat obiceiul de a va invita dimineata la ceaiuri si cafelute.Hai, cine-mi tine companie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreicorina spune:

Buna dimineata.Eu chiar vreau o cafea EftimieC,daca tu dai cafeaua eu aduc biscuiti
Cine se mai alatura la o cafea?

Mergi la inceput

Hai c-am reusit sa din urma; nici nu am avut mult.
Lora pentru o plimbareala prin oras,prin parcuri si pe dealuri...exista duminica.Profitati din plin, daca vremea va permite.
Ellinia ce-ai facut la ?Eu de cand intru ii avertizez ca sunt o fricoasa
Laura imi pare rau sa aud ca Rares are probleme si Bianca suporta cu greu varicela Tu fii tare si incearca sa te odihnesti.Faceti tu si sotul cu randul noaptea, ca sa nu patesti si tu ceva.
Corina da, recunosc, suntem niste parinti denaturati care au uitat sa-si puna ceasurile sa sune si n-au reusit sa faca ochi la timp ca sa duca copilul la gradinita

La capitolul curatenie, nu pot sa ma laud prea tare ca l-am avut si pe Edi acasa si n-am reusit decat bucataria sa o apropii.Luni se ocupa Iulian si de baie si apoi marti si joi finalizez, ca miercuri e sarbatoare.
Si parca nu era de ajuns, cu ploile astea a tot curs apa pe ghena de la baie si veneau vecinii la noi, desi stam la 1.La un moment dat i-am spus vecinei de la 4 sa se urce pe bloc sa vada care-i treaba (ca sta biata femeie de atatea zile cu lumina intrerupta, ca-i curge apa prin doze si prize si in camnera a mutat patul si a pus ligheane dupa ce s-a trezit dimineata intr-o balta in propriul pat).
Nu s-a dus nimeni pana aseara cans a venit seful de scara acasa.Fluviala care trece prin hol a fost schimbata, acum 2-3 luni si atunci cineva a pus o sticla de plastic in capatul de pe bloc Credeti ca a mai scos-o?Ne!Si pe bloc era o balta pana aproape de genunchi.Cand a inceput sa curga apa pe teava, am crezut ca se sparge de tare ce huruia si pentru 15min am stat pregatiti cu carpe si ligheane, daca cumva se sparge ghena de la presiune sa luam masuri.
Oricum, cred ca cucoana aia de la 4 si-a distrus casa.Pai n-a putut din primna sa urce pe acoperis (macar de curiozitate) sa mature apa?Si bineinteles ca e singura in dreptul careia nu exista acoperis Lasa ca vin fondurile de la Primarie si facem mansardare Sa-i mai aud eu pe mosnegi ca nu sunt de acord, dupa ce la mine in baie sunt uzi peretii si tavanul in jurul ghenei si nu pot varui
Scuzati ca m-am intins, dar asa ma mai descarc si eu

Mergi la inceput