Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 16
M&M spune:
Ana, frumoase pozele!!! Tu arati din ce in ce mai bine.
NU te mai necazi cu camera Mariei, o scoateti voi la capat.
Poate ar fi bine sa chemati pe cineva care sa pricepe.
Anaco, si eu sunt mare fan urzici...
Am tot mancat de cand au aparut pe piata... Bafta maine la eco..
Cristina
21+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
atb spune:
Mada, multumesc frumos!
sa aveti o zi frumoasa si sa faceti poze!!!
Oana, si eu merg acum sa sparg niste tichete, azi le-am primit. Ne auzim diseara, sper sa-ti mearga netul, si la mine merge f rau si am patit de multe ori sa-mi pice chiar pe cand sa trimit ditamai mesajul!
Ana, frumoasa burtica, ca de obicei!
Adriana
22+ 
dma2007 spune:
salutare!
am fost ieri in garda , am facut control(m-a apsat de mi-au dat lacrimile) si medicul mi-a zis sa merg acasa si sa vin dim la dr meu
zis si facut , medicul meu mi-a explicat ca pe langa sac se mai formeaza niste pungi amnio-coriale sau asa ceva care se mai sparg, si ca asta a fost.dar a zis ca f bine am facut ca am mers
a ramas ca merg vineri la eco morfo
caprioara vin la curs
20s+!
Stefan
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
anaxena spune:
cum scapi de gingivita la un dinte???
Ana-Maria
29+
am o
MARIA!!!AMR 11sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
Didi81 spune:
Sun, nu te bat
, hai ca te inteleg ca ti se pare mult avand in vedere ca ai plecat de la 44 kg, dar si mie mi se pare mult ca eu am acum 64kg
. La curs nu vin, mai ales ca azi am sedinta la serviciu si plec la 7. Dar nu ma deranjeaza asta, ca in zilele in care plec tarziu, si vin tarziu (azi am venit la 12
), iar in rest pot sa stau frumos acasa cand simt nevoia
.
Anna, tin pumnii sa fie bine tatal tau. Nu trebuie sa va afecteze tot ce zic doctorii, mai ales daca lasa frazele in aer. Matusa mea patise o chestie super nasoala cu multi ani in urma: i se spusese ca are leucemie si ca mai are de trait ceva de genul maxim un an. Si dupa umblat pe la alti doctori si facut analize peste analize a descoperit ca avea doar o alergie la un medicament pe care il luase pentru o banala raceala
. Asa ca e bine si in ziua de azi, nici vorba de leucemie.
Fetelor care va mpierdeti mesajele cand se blocheaza forumul, nu le puteti recupera daca dati back si reveniti in pagina in care ati scris?
Didi
26+ 
SunSmile spune:
Io vin, citesc, va salut si o tai iar la trebi! parca m-a bagat cineva in priza, zau! Am tras de mobilele alea, sa vezi ce sapuneala-mi iau de la iubi ca am fost obraznica.:) Si tot mai am, la naiba! Macar sa termin tot pana vineri cand vine tati meu, ca sa pot sa-i dau muuuulte geamantane cu de toate, sa ma scape de ele!
Dma bine ca te-ai linistit. Acush cred ca esti deja la Filantropia...io n-am mai ajuns, evident!
Ana foarte frumusica burtika! A mai crescut, sa stii...se vede! Nu te mai agita atata, las' ca terminati voi si camera....poate daca vine cineva priceput e mai bine?
O camera ascunsa mi-ar trebui, pe bune. Trag de mobila, asez jde mii de rahaturi in ea, suna tel, vin la laptop si dau 3 butoane sa ajut oamenii, beau un pahar cu apa, ma duc la buda si tooooot asha toata ziulica! Halal concediu...:)
Mai vin...
SUN
28+ 
map spune:
Salutic la mamicute,
au trecut deja secole de cand nu am mai dat nici un semn de viata pe aici insa nu mai am cand. Piticul meu face numai nazbatii si abia mai apuc sa respis la pranz cand face nani. Este la varsta negatiei si a refuzului, la varsta cand abia te mai poti tine dupa el si deja ma termina. Saptamana trecuta l-am avut bolnav, a capata nu stiu de unde rotavirus si am avut o saptamana de cosmar. Plus gramada de alte probleme de familie, in fine, timplul trece si nu mai apuc sa dau semn de viata.
Am reusit in sarcina asta sa racesc si eu de vre-o patru ori, sper sa ma opresc aici ca mi-a cam ajuns ![]()
Timpul trece si burta mea creste odata cu el. Is cat balena, cel putin eu asa ma simt. Am luat deja cam 7 kg pana acum in saptamana 27 si sper sa nu mai pun prea multe in plus. Si sincera sa fiu abia astept sa vina bebe mic ![]()
Avem si vesti bune: bebele din burtica este bine, este de fapt un al doilea baietel. Recunosc ca-mi doream foarte tare o fetita dar nu-i bai, sa fie el sanatos. Avand in vedere ca miomul pe care-l am s-a marit destul de tare nu ma rog la Dumnezeu decat sa ajungem cu bine la capat de drum. Dupa ultimele decizii cu sotul se pare ca ne vom opri la numele de Luca, nu cred ca il vom mai schimba
La ecografia morfologica in saptamna 22 avea cam 500 de gr si 25 de cm, acum sg a crescut ca au trecut de atunci cateva saptamani. Si atata cat se poate determina la eco-morfologic se pare ca este sanatos (clar ca nu se pot vedea defecte cromozomiale dar eu is optimista ca totul este cum trebuie). Bebe este tare vioi, ma loveste toata ziua in burtica. Si Robert era activ tare dar bb2 vad ca este si mai activ, poate unde-l aude si pe fratele lui toata ziua facnd scandal.
Va pupam pe toate si promit ca incerc un oic sa citesc din urma si sa mai dau cate un semn de viata din cand in cand.
Monica
26+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
anaxena spune:
a mai crescut burtica???
...chiar m-am holbat 5 min la pozele de sapt trecuta si mie mi se parea ca nu a crescut
oare cat o sa mai creasca
apropo vine cineva la mare de 1Mai???
Ana-Maria
29+
am o
MARIA!!!AMR 11sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
boticelina spune:
TA-NA-NAAAA! Am luat carucior!
E la fel ca cel luat de Anka, Chicco CT 05 Evolution Winter, Bujo daca nu gasesti in Bv iti iau eu de aici ca mai aveau 2 ![]()
Sambata ma duc la Carrefour si-mi iau si rucsac pt plimbarile cu bebe ca am vazut rucsacel de aceeasi culoare ca si caruciorul
Am zis insa sapt trecuta sa nu iau potcoavele inaintea cailor
dar sambata asta nu mai scapa.
Sunt f incantata, mai ales ca voi plingeti ca nu-l gasiti, credeam c-o sa am probleme, ma dusesem de fapt acum sa dau comanda sa mi-l aduca 
Monica
26+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
Didi81 spune:
Ana, eu nu merg de 1 mai la mare, ca ma pot duce oricand acolo, la bunici
, si nu mi se pare nimic spectaculos sa ma duc de 1 mai, mai ales ca nu se poate pune problema de facut baie in perioada aia. Noi ne ducem de obicei la munte cu prietenii, dar anul asta cred ca o sa stam la ai mei si sa ne ocupam de amenajari interioare
, ca tot o sa avem o saptamana intreaga libera. Dar am o fixatie cu marea in ultimul timp, ca ma tot visez pe plaja. Azi-noapte am visat ca adunam pietricele colorate de pe malul marii, iar cu doua nopti in urma, ca eram la plaja si ma bronzasem pe jumatate: jumatatea din fata eram foarte maronie, iar in spate complet alba
.
Didi
26+