gravidute si mamici de Cluj-72

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LA MULTE,...MULTE LUNI PENTRU DRAGOS CEL CUMINTE!SA CREASCA MARE, SANATOS SI SA SE BUCURE DE O SURIOARA SAU UN FRATIOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTE LUNISOARE PT DRAGOS iuhuuuuuu ce baiat mare

Chiar tu fetelor ce zi frumoasa am avut

Maine daca mergeti la Iulius vin si eu

pupici si noapte buna

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare fetelor, chiar k a fost o zi superba parca suntem si noi mai altfel, pline de viata , toata lumea era cu zambetul pe buze, iesim din amorteala,

am facut baita si ne-am culkat dupa 5 ore de aer am cazut la datorie

multumim de urari

Petra Alexandra(bb de Codruta)(bb de Simona)..Eric(bb de Andreea) la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iubirea mea Dragos 9 mai 2007 http://picasaweb.google.com/elenuta23/DragosStefanPuscas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Maine, ora 13:30 intalnire in fata la Central.CIne vine?
Pana acum:
Lore(Redai)
Alex
Ioana
Nico
Geany

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

fetelor am ajuns cu binenu am putut sa intru pana acum.

nu prea v-am citit ma intelegetzi nu prea am timp
no cum ramane cu intlnirea unde se merge maine,din fata de la CENTRAL si noi venim,ma insciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

noapte buna si vise pufoase

iubirea mea Dragos 9 mai 2007 http://picasaweb.google.com/elenuta23/DragosStefanPuscas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna seara fetelor..............dar din fata de la central unde vreti sa mergeti?bine ia venit geany acasa.....la multe lunisoare edi.....si dragos cel cu ochi superbi.....sa ai noroc sa ai o surioara cu ochisori ca ai tai,sau fratiori,ca vad ca mami a ta vrea inca 2.f bine elenuta.....fix asa mi-as fi dorit si eu....numa n-am cu cineazi sotiorul meu adepus actele de divort.mersi elena ,daca zici ca-mi dai crema.sara are urata chiar scoarta aia.mie de fontanela mi-a fost frica de-aia n-am prea insistat in zona aia...ca si eu ma facut-o cu ulei.mami-alexia,eu m-am gandit s-o tund in primul rand sa i se indese daca ii adevarat,dar si pt scoarta care o are ca altfel n-o pot curata calumea si plus de asta sa-i creasca parutul uniform,ca era asa de dezordonat.ii dadeam caciulita din cap si asa i statea....tot tot electrizat,ca dac aii puneam un balon deasupra capului il tinea parulera mortala,dar ii sta f bine tunsa asa.,imi amintetes de cand avea 5-6 luni.deci intalnirae cu papanasii apicat?tu fetelor n-ati raspuns la intrebare..din grigorescu nu este nimeni?vad ca-i tare gasca din manastur....am veni si noi,dar e cam departe.nu va mutati aiic?va doresc o noapte linistita.........multi pupici

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!Se pare ca sunt prima la apel.

Nu cred ca o sa pot veni astazi la intalnire..sper sa o cunosc pe Geany cu alta ocazie, pana pleaca inapoi.

Raportez faptul ca Alexia doarme toata noaptea!Se vede si pe ea, parca e alt copil, te poti intelege cu ea.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
ADRIANA ce bine ca doarme puiu toata noaptea
IOANA (SARA)ne intalnim in fata la Central si de acolo vedem noi ce facem ...sper sa nu ploua :)si fii tare bine ca se termina toata nebunia asta cu fostul sotz ,e mai bine asa si pt tine si pt puiutz ,viata merge inainte
GEANY bine ai venit

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

asa asa..la central..am azi drum prin oras, oricum...vin sa va vad...sa vin si cu prichi?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput