gravidute si mamici de Cluj-72

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare...

Noi azi nu cred ca venim in parc...Asa,poate la 2 zile...sa ne odihnim.

La multi ani,Elenuta,pentru Dragos!!!
Cred ca te-a apucat nostalgia,asa-i???Bafta cu ramasu graviduta!!!
Ioiiii,tu erai ieri in parc pe banca???Ca eu nu te-am recunoscut.Si nici nu prea am vorbit.Scuzeeee

Alex vreau poza aia din parc!!!data viitoare vin si eu cu aparatul.Sa nu ratez nici un moment.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare! Se vede ca toata lumea e la plimbare..asa de rau imi pare ca nu stau in Manstur ca sa ne intalnim mai des. Anca, ieri am iesit, dar spre seara, cu tati, ne-am dat in leagan.
Acum am ajuns acasa, am fost la facultate..Alexia a adormit si eu imi fac de lucru pe aici.

Ioana, nu avem astfel de probleme cu scoarta, am dat-o din primele zile cu ulei pe cap pana a disparut si de atunci nu mai are.Cat despre tuns..eu parca n-as vrea s-o vad pe Alexia tunsa zero..oare e chiar reala faza asta cu "daca o tunzi ii creste parul mai des"? O sa ma documentez sa vad daca intr-adevar e asa.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

La multi ani, Dragos! Si asteptam vestea unei noi sarcini, Elena!Mare curaj aveti!

Mergi la inceput

Cristina, mamico, sigur mai esti in formula 2 in 1?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

SAlut
Elenuta ce hotarita esti tu, cu 3 copilasi! Adevarul e ca stiti sa faceti copii tare frumosi merita sa faceti si mai multi.
Multe lunisoare pentru Dragos!!!

Azi nu am mai stiu ce sa fac de papa si am facut tocanita de cartofi cu ceapa verde, morcov, ardei intreg, rosie , neprajite, fierte toate in apa si putin lapte. A iesit ff buna, am mincat si eu, nici sare nu am simtit nevoia sa pun pe ea.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Hello fetele,

La Multe lunite Dragos de Elena!!! Ce frumos ca va pregatiti de bb2! Felicitari!
Ce bine suna tocanita ta, Ioana! Yammi!! Noi astazi papam supica de legume si pireuas cu dovlecel, sper sa-i placa!

Adriana ati gasit cd cu Vista? Daca nu, cred ca avem noi, il intreb pe sotul meu.

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut, salut si de la noi! acum am intrat in casa, de azi-dimineata! am alergat in toate directiile, cu bebe dupa mine, dupa care am stat si o ora in parc, sa se odihneasca puiutu' bine. acum astept sa se trezeasca si sa pape, dupa care, daca mai e ok vremea, iesim din nou in parc.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Dragos, la multe lunitze! sa cresti mare si frumos si sa o bucuri pe mami in fiecare zi!

Mergi la inceput

So, intilnirea e ok miine? puteti veni toate? tot asa, pe la 13?

Mergi la inceput

Diana, nu am gasit cd cu Vista dar are un fost coleg si vine azi sau maine sa il insataleze. Multumesc oricum.

Mergi la inceput