gravidute si mamici de Cluj-72
Raspunsuri - Pagina 14
anca.b spune:
Am vazut pozele de la polus...ce mindretze de bebei si de mamici!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
ALEX29 spune:
ACU am vaz si eu pozele :)
LORE:))
ADRIANA sa stii ca Tiadris numai asa doarme daca simnte ceva cald pe obrajor :))
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
antoni spune:
buna dimineata fetelor!
am vazut pozele, sunteti tare frumoase, iar bebeii superbi!!!!!!!
Lore-da ce a crescut David. pe bune, tare s-a schimbat, eu cel putin nu l-am vazut de o luna. tare chipes, hihi!
Geany-esti o mamica draguta, cu un flacau pe masura.
offf, ce rau imi pare ca nu am putut ajunge si eu. ata ete. data viitoara.
noi am fost la controlul de 9 luni, toate-s ok, are 72 cm, si 9200, sunt tare fericita. si avem 6 dintisori, nu au iesit de tot, dar aproape.papam tare bine, am luat sticle mai mari, hihi, ca nu mai incape papi in alea vechi.
ma duc la papusa mea, mai pove.
Meli+
Timea-Larisa
anamica spune:
Salutari si de la noi!
Mama-mama ce trupa ati fost ieri, mamici si bebelusi unu si unul!!!
Ioana esti mortala ce titluri ai dat la poze!!! hehe
Ramo eu ii dau la Ana supica limpede si o bea cu cana, iar legumele i le fac pireuas si le papa cu lingurita. In varianta de supa crema nu prea vrea sa pape si atunci facem asa. Ce bine ca papa Bea, bravoooo!
Anca ce rau imi pare ca n-am stiut de targ!
Meli felicitari pt papusica ta si pt dintisori!
Adriana, Alexia vrea o particica din tine sa-i faca visele frumoase, Doamne ce scumpa poate fi!
Noi plecam astazi la ai mei, de-abia astept! Am emotii cu drumul, pt ca Ana nu mai doarme pe masina si asa ca imi pregatesc arsenalul de entertainment! Sper sa fie bine...
Va pup pe toate si va doresc un week-end minunat, cu mult soare si plimbarici!
Diana si
Ana (13.09.2007)
Victo spune:
ioana, nu vii prin zona? noi acum incepem sa papam si pe la 1 jumate cred ca iesim
am treaba si prin centru, la posta
da-mi id-ul tau de mess, vb mai usor
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Salut
am fost lela prin oras (la serviciu meu sa ma laud cu mindretea, la Cora,la...) acum doarme P, asa ca plimbarica mai tirziu, poate cu tati ca azi liber
.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
vai tu fetelor, mi-am taiat degetul cu blenderul,cand ii pregateam la piti mancarea. toata bucataria e un sange.parerea voastra, daca s-a oprit sangerarea(cred), e musai sa ma duc sa-mi puna copci? ca tare n-am chef de anestezie in deget.e asa nasol de nu va dati seama, imi vine sa urlu de durere.
ALEX29 spune:
Vai tu MELI draga du te la dr sa nu se infecteze si pe urma sa fie mai aiurea ,of draga de tine ,tare rau imi pare
bravo pt puiutz ,are deja 6 dintisori ????
ANAMICA buna ideea cu supica ,o so incerc si eu ,azi ii dau supica cu legume daca nu papa asa o sa i dau separat legumele de supica
IOANA ai chef de plimbat :)
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
antoni spune:
Alex-mai astept, sa vad, daca mi s-a oprit sangerearea nu prea m-as duce. stiu ca doare de mori anestezia in deget. sunt o fricoasa. ma duc sa ma intind putin, am luat ceva analgetic, ca nu mai poooooot. mersi, esti draguta.