Mamici de mai-iunie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cleo, cand o zbiera fifitza de foame sa vezi cum stai si pe bordura si ii mufezi tzitzi in gurita, nu o sa-ti pese nici o secunda de ceilalti

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Cleo pupicei!!!
Am tras si eu o tura de plans asa m-am emotionat!De fiecare data cand vad emisiunea asta ,abia astept sa nasc si eu si parca nu mai imi e frica de nimic!Cred ca ar trebui sa inregistrez o emisiune de asta si cand imi vine momentu si cand trebe sa imping eu ma pun sa ma uit ca sa uit de tot,de frica si de tot!!;))
SI mie mi-e camd rusine de faza cu tzitzi,dar cum spune si Gabitza cand plange fac orice pt el!!MA duc la dus sa ma fac cici,dar sunt supirici ca tati merge cu un prieten pana la Brasov si in seara raman singurica ,numai cu catelusa!!!:((

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

cred ca io is mai insensibila. Nu am plans. Si nici nu mi s-a parut necesar...bine, am prins numai partea educativa: spalatu, masuratu, schimbatu etc.
Si nu fi supi, vine tati de la brasov, cat sunt pana la Cluj? 200km?
AL meu e la beut cu baietii. Bine, bea 2 pahare de vin...si vine acasa f. vesel - stiu, il fac de rushine!

A, cat despre mufat o tzitzi pe bordura..aveti dreptate!! cand plange... si stii de ce plange...chiar faci orice sa il linishteshti. Nu te mai gandesti la nik, decat sa vezi fifitsa linishtita!

P.S. cum var ditamai burtoiul de 110cm circumferintsa dupa calc. sa infing in fundu lui un memory stick???

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cleo78

cred ca io is mai insensibila. Nu am plans. Si nici nu mi s-a parut necesar...bine, am prins numai partea educativa: spalatu, masuratu, schimbatu etc.
Si nu fi supi, vine tati de la brasov, cat sunt pana la Cluj? 200km?
AL meu e la beut cu baietii. Bine, bea 2 pahare de vin...si vine acasa f. vesel - stiu, il fac de rushine!

A, cat despre mufat o tzitzi pe bordura..aveti dreptate!! cand plange... si stii de ce plange...chiar faci orice sa il linishteshti. Nu te mai gandesti la nik, decat sa vezi fifitsa linishtita!

P.S. Intrebare: cum var ditamai burtoiul de 110cm circumferintsa dupa calc. sa infing in fundu lui un memory stick???

Raspuns: in genunchi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Cleo tocmai ii povesteam lui tati de tine si cate avem in comun. Dupa care citind mesajele fetelor despre emisiunea de pe prima, ii ziceam ca sunt mai insensibila ca nu m-a facut sa plang, am tinut neaparat sa ii arat cum il spala pe bb. Si dupa aia citeam mesajul tau ca nici pe tine nu te-au trecut lacrimile. Eu cred ca aerul de Berceni ne-a mai calit o tura.
Noi am fost azi la plimbarica peste jumatate de ora, deci sunt foarte mandra de mine.
In rest tocmai incepe repriza de arsuri asa ca ma duc sa bag urgent lapte, dupa care bag un dusulet. Daca o avea apa presiune ca mai devreme nu prea era mare lucru.

pup vbim maine

Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+

Mergi la inceput

VAi Cleo ca nu esti normala cu Memory Sticku!!Radeam de una singura prin casa!!Tu iti dai seama ce o sa ne lipsesti cand o sa nasti?EU zic sa ii spui la tati sa stranga bni sa ia laptop si sa-ti puna modem de internet ca de nu e vai de amar de curu lui!!!
MA duc sa ma usuc pe par si revin!

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andree27

VAi Cleo ca nu esti normala cu Memory Sticku!!Radeam de una singura prin casa!!Tu iti dai seama ce o sa ne lipsesti cand o sa nasti?EU zic sa ii spui la tati sa stranga bni sa ia laptop si sa-ti puna modem de internet ca de nu e vai de amar de curu lui!!!
MA duc sa ma usuc pe par si revin!

Poze

hihihih, mi-am luat laptop!!!!! Ce crezi ca fac acu? mut cu memory sticku de pe calc. pe lasptop softurile
Deja mi-e f. greu sa stau la calc. in fund pe scaun. Ma mai invart prin casa, mai dau un F5.

pe de alta parte, sa fim realiste, dupa ce nastem....nu mai avem acelasi timp pt net. Stiu ca suna a parasire...dar sunt constienta ca intre 2 alaptaturi si 3 pampersi o sa incerc sa acord timp pt: somn, papa, dush, iar somn. Si iesit in parc.

Mergi la inceput

Stiu mai ales in primele zile vom fi rupte!!!!Dar macar cat esti la spital!!CA acolo o sa mai ai cat de cat vreme si de aia spuneam!Si eu tot ma foiesc prin casa si mai dau un F5...hihihi

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andree27

Stiu mai ales in primele zile vom fi rupte!!!!Dar macar cat esti la spital!!CA acolo o sa mai ai cat de cat vreme si de aia spuneam!Si eu tot ma foiesc prin casa si mai dau un F5...hihihi

Poze

sa imi iau placa de retea wireless atunci. Poate fur din Filantropia un pic de net de la cineva! Ca acolo in victoriei..tre sa fie retele. Mai ma trezesc si cu BSA-u dupa mine..pt hotie

Bun, acu ca vb serios, dupa nashtere nu voi putea sta in fund: nici in pat, nici la calc nici pe canapea. Ce fel de colac sa imi iau si de unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabysv spune:

Buna mamici!

Mergi la inceput