Mamici de mai-iunie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Da, ca sa stii cate saptamani mai sunt pina la termen...Au Mai Ramas

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mama, fetele, dar stiu ca scrieti!!
Mi-e drag si mie de voi, cum zicea Gabitza.

Andreutza, ne bucuram ca Sara e bine.
Alysh, sunt dementiale hainutele lui Vladut, sunt haioase de nu se poate! Hainute la scara redusa pentru omuleti seriosi.
Ylari, am vazut pozele de cununie, sunt f misto. Rochita, super.
Elenuca, spune-i tatalui tau ca sarcina lui e sa-i interzica mamei sa faca treaba, daca vrea sa se puna pe picioare!
Ca el e responsabil dc se intampla ceva. ca sa se responsabilizeze.
Andree 27, tinem pumnii. Asa cum a spus si Cleo, tu nu semnezi nici o demisie, sub nici o forma! Nu este vointa ta sa demisionezi.

Laurita 35, , Mircea
AMR: 6 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetelor, am uitat sa va mai zic cate ceva. Ieri moasa ne-a dat si lista cu valiza de spital: cica ne trebuie neaparat si musai cate o camasa de noapte (pt. alaptat) pentru fiecare zi petrecuta in spital si cel putin cate o pereche de chiloti largi tot pentru fiecare zi, ca cica o sa sangeram din abundenta si de aceea.

Nu va mai spun ca toata noaptea am visat valuri de sange... Dar cica absorbante ne pun ei la dispozitie. Tot e bine. Asa ca azi mi-am comandat repejor de pe net 3 camasute de noapte. Daca e ordin, se respecta.

Si cica ne dau ei si pampersi si hainute pt. bebe pe toata perioada cat stam in spital, noi trebuie sa avem un rand de hainute doar pentru cand il luam acasa. Asa ca am scapat de inca un stres.

Felicia 29+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Buna,

Ma oftic ca am scis un mesaj si mi-a dat eroare...
Va spuneam ca am fost la eco si totul e ok, nu mai avem cordon infasurat si avem 1800 g. Spunea ca am cantitate usor marita de lichid amniotic..asta nu stiu daca e nasol...col inchis, 3,8 cm.

O salut si ii urez bun venit noii burtici!
Ma bucur ca pana la urma Andreea e bine si bb miscaretz.
Andree sunt sigura ca nu ai de ce sa iti faci probleme, poti cred deja sa intri in prenatal alea 126 zile. Cred ca trebuie sa ai un an vechime cand intrii in ala platit de stat.

Leeloo2004 tu faci cezariana sau nasti natural. Si eu tot la Badiu merg dar nu parea ca vrea cezariana, zicea ca sa mai vedem...Si eu nu prea mai vreau sa nasc natural, pana si maam si mama soacra imi recomanda cezariana (ea zice ca a vut toata viata probleme de la taietura aia de perineu, nu stiu cum se numeste...
Nici eu nu stiu ce vreau.

32+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Fetelor dar chiar ca aveti spor. Eu nu am avut net o perioada si uite cum s-au umplut paginile fara mine. Am avut vizita, au venit doua colege sa ma vada.

M-a sunat si mama sa ma intrebe ce am facut ieri la doctor. Deci clar am fost rea mai devreme, hormonii au fost de vina.

In rest din d'ale soacrelor, a mea soacra ne intreaba de fiecare data daca suntem siguri ca nu sunt gemeni. De fapt ea zice ca o sa am o surpriza ca sigur sunt doi. Am incercat sa ii explicam de nu stiu cate ori ca l-am vazut si ca e unul singur, dar nu ne intelegem. Bine, saraca are 80 de ani nu te poti astepta la multe.
Mai zice ca tb neaparat sa il facem pe al doilea. I-am explicat si asta de cateva ori ca nu vrem al doilea copil si tot asa, dar...cu cine te intelegi. Asa ca acum ii spun sa asteptam sa iasa primul si abia dupa aceea vom vedea de al doilea.
S-a mai linistit. In rest avantajul sa fii departe de parinti e ca nu se baga nimeni.
Citeam in carte, ca e recomandat ca dupa ce naste femeia sa aiba aproape pe cineva din familie, cea mai recomandata fiind mama. Pai as lua-o razna scurt.Eu i-am spus sotului meu ca nu vreau pe nimeni. Asa stau si eu linistita si vad cum ma descurc. Simt eu ca oricine doar m-ar incurca. Poate exagerez dar asa simt eu. Si eu stiu ca tb sa iti asculti instictele materne ca astea nu te inseala.

Apropo de oameni de pe strada si de mine s-a luat o vecina ca era vant si ce caut afara. De parca imi da ea un pahar cu apa daca mi-e rau. Eu sunt de parere ca fiecare sa isi tina parerea pentru ei insisi sa nu tot dea sfaturi in stanga si in dreapta neintrebati.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Gata am luat plodu`... bineinteles ca iar a durat o ora operatiunea...l-am gasit smiorcait la gradi ca vrea sa-l duca tata la cang...adica la zoo (cang e cangur!)...Numai ce am fost duminica! Dar el vrea zilnic!

dordia chiar daca se intoarce bebelina nu pot sa nasc normal ca am uter cicatricial de la prima nastere. Asta e! Sanatosi sa fie bebeii ca ne revenim noi!

simo si noi pastram garsoniera din studentie, dar vorba ta...tot ne mai trebuie una! Plus ca le fac asigurari de studii si e 9 mil la 3 luni de plata! Asta e! Sanatosi sa fim ca facturile se platesc!

leeloo eu am data probabilape 1 Iunie/31 Mai dupa prima eco...dar la primul eco morfologic a fost 25 mai si in jurul datei asteia o sa ramana...Sper sa nasc tot pe la 38 de sapt si un pic...asa am nascut si la primul.

Felicia eu am stat 6 zile in spital randul trecut si m-am descurcat cu pijama si camasa...ptr ca le dadeam la spalat acasa...Ce naiba as fi facut cu 5-6 camasi de noapte...as fi facut bagajul mi voluminos...si asa m-au injurat aia cand au vazut catai gentoiu am luat! A trebuit sa trimit jumatate din ele acasa chiar din ziua in care am nascut!

Getutza ma bucur ca ai aparut si ca esti ok. Iti tin pumnii! Chiar sunt curioasa sa vad care tauras iese primul al tau sau al Simonei...sa al dordiei...sau poate o sa avem si berbeci pe ultima suta...

Va pup! Revin maine sa felicit sarbatorita!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Am ajuns de la control !

Mihaser

Socrate cred ca tu ai zis, nici eu nu vreau pe nimeni inafara de cristi langa mine, si eu simt ca numai mar incurca...

Deci, la control... sami stea inima in loc... dupa ce mam dat jos de pe masa, ca pe ultima suta de metri te controleaza cu mana si apoi la eco, deci in fundu gol mam dat jos de pe masa, si cracita cum stateam am vazut pe jos picuri mari de sange !!! am ramas preplexa... am reusit sa scot un "aaaa", cu caciulita deasupra.... ca si cum, aaa, stiti... nam avut cuvinte... si zice dr, ce e? curge sange ? nu e nimic, curatam, e nomal la control jos...oricum mam speriat de numa, am intrebat inca o data dc e normal, a zis ca da, si am mai intrebat dc o sa continue, sau cum ?? a zis ca sar putea cand ajung acasa sa mai sangerez putin la pipi.... si mai merg sapt viitoare, dc nu ne intalnim noptile astea... bebe oricum nu e pregatit, el trebuie sa se lase in acel canal si sa se suceasca sa poata trece prin canal...ca acuma, din pozitia in care e cu spatele la coloana mea, nu se poate, trebuie sa se puna perpendicular cred, nu am inteles exact care e pozitia, adica stiu asa, dar nu stiu sa explic... si colul nu e pregatit inca, nu e chiar moale... deci inca nu se arata de nastere... are bebe 2.900 gr....

Ce sa mai zic, dupa toate astea, mam dus la piata, am facut cumparaturi, branzeturi si verdeturi bineinteles nelipsitii capsuni si banane, o plasuta mica si sau dus 40 lei.... si preferatele mele floricele, narcise si tot genul de flori... dinastea... imi plac tare muuuult si zambilele dar se pare ca nu mai sunt si liliecii care doar ce au aparut... ador florile astea, as umple casa dc as putea... am umblat pe jos o gramada... si pe jos am venit si acasa... nu stiu de unde atata energie pe mine...Ah, si ce ma apucat azi... miam taiat parul, am bagat foarfeca in el si jos cu el..si ce e mai amuzant e ca cristi a venit acasa de 30 min si nici nu a observat, imi vine sa rad, sa vedeti cand obsearva o sa zica ca nus normala...

va pup, si nu stiu dc mai intru azi si maine, dar dc e ceva dupa acest incident la dr, va anunta cristi !

fetele si burticile !

===============

Geta 37+2 Bogdan Silviu iubitoare de

AMR: 2 SAPTAMANI SI 3 ZILE !!!

eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Monik, Andreea...ma bucur ca sunt ok bbii...si ca i-ati vazut la echo. Vreau si eu

MIhaser...si eu am nascut prin cezariana prima data...asa ca acuma...pe 17 cica gata ma baga la cezariana. La 38 saptamani fara 2 zile....dar...decat sa patesc ceva...

Eu joi merg la control la spita...si sper sa fie ok ca tot simt pe bb jos ca parca ar impinge. Sper doar sa fie ok si sa nu ma opreasca acolo.

Diana 36+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monik, bine ca ati scapat de cordonul infasurat!!

Nu mai stiu cine voia sa faca tampoane din vata. Eu una am avut la mine vata data trecuta si m-am intors cu ea acasa! La spital au vata sterila, cea din comert nu stiu daca este sterila. Faceau asistentele de la mamici tampoane si ne dadeau la fiecare toaletare sa ne schimbam, plus de rezerva. In afara de tampoanele cu pricina eu puneam pe chilot si tampon Always de noapte, din cele cu 7 picaturi pe pachet.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Dordia atunci acum e cel mai potrivit moment sa faceti cunostinta.

31+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput