Condica Salajencelor [45]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Otilia mersi de raspuns .
Chestia nasoala e ca Paula e si ea alergica si la ea se manifesta pe caile respiratorii aceasta alergie , iar cat am stat in cabinet dr. a aobs. ca respira doar pe guritza . Asa zicea si dr. ca in CJ doar anestezie generala se face , indiferent ca ai cateva luni sau ca ai 30 de ani . Imi e mila de Paula ca ea nu sta fara noi in locuri si cu oameni straini , iar daca e asa cum spun fetele , cica duci copilul , il predai asistentelor si te cheama dupa copil la o anumita ora , iar daca stau sa ma gandesc la orele care vor trece din momentl in care trebuie sa o las acolo si pana ma intorc dupa ea ma apuca plansul si groaza .
Stiu ca nu e nici primul si nici ultimul copil care se opereaza de polipi , dar e copilul meu si il cunosc foarte bine si stiu cat va suferi daca o va lua cineva cu forta de langa noi . Acum avem 1 luna la dispozitie sa ne hotaram . Poate vom astepta sa aiba vreo 5-6 ani , sa inteleaga ea ce se intampla ... nu stiu inca ce vom face ... mie greu sa aleg ... o sa mai discut si o sa mai intreb sa vedem pana la urma ce decizie vom lua .

Noapte buna !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Fetelor...a venit primavara si la mine

Va pup si eu...

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

'neatza !!!

Ioana foarte draguta poza , dar asa de scurta esti pe la noi cu povestile . Cum s-a acomodat Luca la noua gradinitza ? Sunteti sanatosi ? Haide si mai spune cate ceva despre voi !

Ce vreme urata e afara ... ma intristeaza ...

Ma duk sa pun supika la fok si mai viu ...

Bia , cum e Matei , mai are febra ? Intra si zi 2 vorbe sa stim ca sunteti ok !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Pe unde sunteti fetelor ?

Giulia ai ajuns acasa ? Cum a fost in miniconcediu ?

Mihaela ce ati shopingarit , a auns cu bine mama ta ?

Olim , Otilia ce ati facut azi ?

Haideti sa mai povestiti cate ceva !

Fetele sunt afara cu colegu , Dea cu rolele , iar Paula cu bicicleta ca a invatat sa pedaleze singura si e tare bucuroasa de reusita . Eu acum termin papitza , apoi imi chem familionul la masa , iar mai apoi baitza si pregatirea pt. maine .
Maine e o zi groaznica pentru noi , o ducem pe Paula la dermatologie sa-i taie jos bubitzele . Am incercat noi acasa dar nu am reusit . Maine merg cu colegu sa o tinem fortat , ca alta sansa nu avem . Sper sa scapam de atatea probleme cate sunt pe capul nostru , sau al Paulei mai bine zis .

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
noi nu am facut nimic deosebit, am stat in casa si am lenevit, eu is racita si mucoasa, lui alex i-a trecut, dar mai tuseste un pic.
In rest nimic, m-o abordat neamurile pe mes si am tras o cearta cu colegu pe tema asta, ba i-am inchis si telefoanele Asa m-am saturat de neamuri, pe cuvant daca nu.Mai bine imi gaseam un sot fara neamuriApoi cua sta chiar nu ma duc acasa
ma duc sa pregatesc puiu de baita si sa ii fac un bibe si mai viu?
voi ce ati facut azi ca nu ati trecut la semnat condica

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Salutatre, salutare! Noi am fost azi musafiri! Abia am ajuns acasa, asa ca mergem la treburi gospodaresti si la nani!somn usor sio saptamana frumoasa tuturor!Miha, Giulia ce ati shopingarit?Bia, cum e Matei?Ioana faina primavara ta!Adriana bafta maine!Olim, nu pune atat la suflet! tuturor!www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate

Mergi la inceput

Cafelutza e servita !

Va astept sa dati raportul din week-end !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Va pup pe toate!
Mama a ajuns cu bine, avionul a venit la timp, ea a trebuit sa astepte vreo 2 ore in aeroport in Stockholm pana am ajuns si noi. Avionul ei a ajuns mai repede cu o ora decat vaporul nostru, apoi pana a iesit cu bagajele in aeroport a mai trecut o ora, cam pe cand am ajuns si noi. Dar din port(care e la 45 de km de Stockholm) si pana la aeroport(care e cam tot la asa distanta) am facut vreo ora jumate de drum...pana am iesit si noi de pe vapor cu masina, am mai colindat oraselul unde e portul sa punem motorina ca acasa n-am mai apucat, am iesit la limita din casa ca sa ajungem la vapor. Dar a fost bine, dupa ora 12 am recuperat-o pe mama, cu bucuria revederii, apoi am mers la hotel, ne-am cazat si am lasat bagajele. Toti eram obositi, dar am rezistat tentatiei patului pentru ca voiam sa ne plimbam, prin Stockholm. Mama saraca nu dormise de joi noaptea. Ea a luat microbusul vineri seara si a calatorit noaptea pana in Budapesta, a ajuns la 4 dimineata(sambata) si nu a reusit sa doarma, apoi a avut grija bagajelor si n-a putut dormi, la 7 a decolat din Budapesta si a ajuns la 9 in Stockholm. Pana am ajuns noi iar nu a putut adormi, tot de grija bagajelor si uite asa saraca era tare obosita, dar a rezistat eroic. Din pacate vremea nu a fost tare frumoasa, era innorat si cam rece, dar am reusit sa vedem totusi partea veche a orasului, palatul si inca o parte care e tare frumoasa. Cam tot pe unde ne plimbasem noi in toamna cand am pus piciorul pentru prima data in Suedia. Am sa pun mai tarziu si poze, ca sa vedeti cat de cat pe unde ne-am plimbat. Am mers la hotel pe la 20, am dormit bustean. Fetele au dormit pe masina pe drumul din port pana la aeroport(atunci dimineata sper oranz) asa ca nu erau foarte obosite, dar eu am adormit tun pe la 22, nici nu stiu cand a adormit Silvia, am lasat-o in grija lui Ovi. Mama si Diana au avut alta camera. Duminica dimineata am luat micul dejun si am mers in Ikea. Am citit pe net ca e cel mai mare IKea din lume, am colindat magazinul si am vazut muuuuulte lucruri ce ne trebuie, mai ales cele care ne placusera de pe net si le-am vazut acum cu ochii nostri. De cumparat am cumparat ce mai incapea prin masina, ca era plina saracutza cu bagaje...asa ca am luat un set de farfurii, pahare, tacamuri, 2 veioze pentru fete in camera si cam atat.Lista e luuuunga insa... Mobila nici daca mergem cu masina goala nu avem cum lua...asa ca va trebui sa o comandam. Am gasit un dormitor care ne-a placut, masa cu scaune pentru bucatarie si alta pentru sufragerie, mobila din camera de zi si paturi pentru fete. Le vom comada pe net ce putem, ce nu poate telefonic, nu stiu inca...nu am avut timp sa ne dezmeticim ca am ajuns azi noapte la 12.30 acasa si azi dimineata ne-am trezit cu totii la scoli, camin, serviciu. Maine mergem sa preluam casa si sa vedem cu masuratori ce ne incape din ce am vazut si ne-a placut si apoi sa cumparam. Am luat din magazin tot felul de pliante sa le putem studia acasa.

Ok, cam atat, va pup!

ps. adriana, e o trauma mare pentru copil scoterea polipilor, insa cred ca cu anestezie generala e cu totul altceva. Dianei i-am scos polipii pentru ca facea bronsite repetate, in prima iarna de la camin. NU rosu in gat si nici amigdalite, nu numai pentru asta se recomanda scoaterea polipilor. Diana avea 2 ani jumate si pe vremea aceea nu se facea cu anestezie generala ci doar locala si daca iti poti imagina, Diana si acum isi aminteste prin ce a trecut, cat au chinuit-o. Pe ea a operat-o Muresan, cel care a murit acum cativa ani. El ma operase si pe mine la 12 ani de amigdale. Am avut insa recomandare pentru un alt medic de care auzisem ca e cam macelar, nu mai imi amintesc cum il cheama... Nu-ti povestesc ca eu am fost constienta de ce mi se intampla, insa fiind mare am stat cuminte si dr. conversa cu mine si eu doar mormaiam...Da, Nu...a fost haios ca nu puteam vorbi dar totodata mi-a distras atentia. Si inca ceva, inainte de operatie se administreaza o injectie care te face cumva sa plutesti si sa uiti ce te asteapta. Eu fiind mare imi amintesc de astea si stiu ca dupa injectie eram foarte curajoasa, unde pana atunci ma pipi pe mine de frica. Dianei i-a folosit foarte mult scoaterea polipilor. In vara care a urmat am mers la mare si a mai facut o singura data o raceala mai urata. Si asta de 9 ani incoace. A mers excelent pe urma, n-a mai facut deloc bronsita si n-a mai tusit asa cum tusea inainte de scoaterea lor. Iti doresc sa iei hotararea cea mai buna, in fond difera foarte mult de la copil la copil si nu ai de unde stii cum ii va fi Paulei. Dar tu esti mama si e clar ca o cunosti si te cunosti cel mai bine...tu trebuie sa iei hotararea cea mai buna pentru voi.
Tinem pumnii pentru dupamasa, sa treaca usor si repede.

Bia, cum mai e Matei? Pupam bolnaviorul, sper ca sunteti mai bine!

olim, lasa-le incolo de rudenii, tu ai viata ta, familia ta, ce te intereseaza ce spun ele? Esti si departe, poti sa nu le mai vezi in veci! Hai va pup si pe voi, nu te mai lasa coplesita de astea, traieste-ti bucuria alaturi de ai tai si lasa-i pe altii in pace!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

am scapat de febra pacatoasa.de joi nopatea tot cu 39-40 a fost iubitul meu.i-am dat di tate inclusiv algocalmin fiola ca nu mai stiam ce sa-i fac ca sa scada[impachetari ,cartofi , frectii , nurofen,panadol, efreralgan,supozitor nu-l ajutau].acu astept sa vad ce face varicela sau rujeola?dupa debut e rujeola[zgrabunte mici mici si rosii,aparute dupa ureche,putin pe fata si pe corp],dar el e vaccinat plus ca la gradi a intrat in contact cu varcela.is curioasa ce o fi.da bine ca am scapat de febra.de mancat, mancam cam rau,preferam lapticul si mancare doar pasirata [are gingiile inflamate].

adriana io zic sa mai ceri o parere.stiu ca e ff greu sa iei o decizie dar cred ca impreuna cu inca o parere avizata vei lua hotararea corecta.sa ne spui cum a fost la derma.

mihaela cat te invidiez.esti cu mama ta.doamne ce fericire pe voi.spor la amenajat casuta.asteptam poze.

oti, baga poza cu tortul american.hai da-mi motive sa-mi ling monitorul .

olim, lasa neamurile, nu te mai uita dupa gura lor.nu te nacaji ca nu merita .ti-am admirat barbatelul .tare mumos mai e.

cami, spor la bagajit.sa ne dai de stire cand ajungi la simleu.drum bun.

giulia, treci la raport.cum fu in franta?

va tzuc da mai viu.......

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
bia ma bucur ca suntei bine
miha asteptam pozele.te invidiez pt ikea
pupam fetele
avem poze noi sa vedeti ce si-o gasit alex de joaca

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput