Condica Salajencelor [45]

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor, multumesc de urari Merg si eu la somn, ca de maine ma intorc la scoala. Ce e naspa ca acum pe seara iar m-au apucat niste dureri . Sper sa treaca si sa scap de stresul asta.Va fug in pat ca nu pot sta prea mult ridicata. Nu stiu ce voi face maine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

adriana, io zic sa nu curatati voi acasa ,bubitele lui paula,ca se pot infecta.uite matei a avut ceva asemanator anul trecut .la noi a trecut repede cu un unguent[fucidin].noi i-am facut si analize de sange lui praslea si cu rezultatul am mers la dermatolog.eu zicca pana sambata sa-i faci si tu paulei analizele din sange si sa te prezinti cu tidula la dr.

mihaela, de 15 min am intrat in casa.am fost pe sarmas si am venit pe jos cu matei ,pana la astralis.doamne ce placut a fost azi la noi , la ora 19,30 erau 15 grade[asa arata termometru din masina].bafta la strangerea de fonduri.

otilia, cum esti?ai scris la iepuras?

olimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

va tzuc da mai vin.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Wow Bia ce fain ca e caldutz la voi...la noi azi a fost taaaare urat, a batut vantul, a plouat toata ziua si au fost 3 grade. Am citit ca in Germania e si mai frig, inghet zi zapada asa ca noi stam bine .
Mi-a zis mama ca au inflorit deja pomii, a facut ieri poze ca sa le vedem, sa ne faca in ciuda . Aici abia dimineata am vazut un pom care acum infloreste, nu stiu ce o fi, pe aici e plin de meri si peri, mai sunt si ciresi. Asta cred ca o fi mar dupa cum arata. In rest...incet incet mai infrunzesc si tufele si pomii, desi din februarie sunt muguri, nu s-au deschis inca, va spuneam ca aici nu "explodeaza" primavara, vine incetisor.

adriana, mesri mult! Si eu sper sa se distreze, cat despre bani, cum o fi norocul! Daca se poate acum bine, daca nu anul viitor cand termina cu clasa de aici. Poate ar fi mai bine asa, ca sa se distreze cand termina scoala asta.

otilia, stai mai bine acasa daca nu esti bine, sa nu fie apoi ceva bai...sanatate!

Am uitat sa va arat ce ispravi face mai nou Silvia. Asta e de saptamana trecuta, cea de pe piciorul drept cu parul rosu sunt eu . Sambata la piscina am spalat-o inainte sa intram in bazin dar nu s-a dus tot, insa in apa mai ales cu clor fiind, a iesit toata culoarea...luni a luat-o de la inceput.
Azi la un moment dat ma striga: mami, hai sa vezi ca am varicela! Ce sa mai zic?!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ptr toata gasca.

mihaela ,ce idei interesante are silvia.mai da are si talent.amu io-s curioasa daca a iesit "varicela" la spalat.

oti,cum esti azi? mai daca nu te simti bine baga concediu medical si stai acasa.

adriana, cum e paula?

olimmmmmmmmmm, hai la raport.

va tzuc da mai vin.......

Peseu:ioana cum e LUCA? ii place la camin?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza !

Cafelutza e servita ! Ceaiul la fel !

Otilia , cum te mai simti ? Subscriu la ce a zis Bia cu concediul medical .
Mihaela , tare m-am amuzat de picturile Silviei si deja mi-o imaginam si pe Paula pictata astfel .

Ma apuc de lucru da mai viu ... daca o sa am timp ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Buna dimi si de la mine.Asa ma enerveaza ca au oprit caldura la scoala! Si ma enerveaza ca nu e apa in oras de ieri dimineata!Daca nu oi avea incotro mi-oi lua medical, desi nu ma incanta deloc, dar asta e. Daca va fi tot asa de frig nu mai vin sa ma imbolnavesc aici.Va si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ce liniste in Salaj...ziua buna la toate!

Bia, trece varicela cu apa si sapun dar nu de tot, dar dupa cateva spalari sau 2 ore in piscina nu mai e nimic...dupa cum spuneam cand e spalata de desenele vechi, o ia de la capat...asta face de vreo 2 saptamani...
Azi insa asa s-a dus la camin, cu varicela pe ea, nu m-a lasat aseara sa o spal .
Esti pe la salon sau la librarie?

Otilia, ce sa mai zic? Ia-ti medical si stai acasa, pana mai creste bb si ai mai scapat de frig si de lunile aste de inceput...dar acuma tu stii cel mai bine cum te simti...

[b]adriana[b/], copiii astia mici sunt tare inventivi, Diana a "zugravit" doar peretii . Spor la treaba, te asteptam la povesti!

Azi dimineata cand m-am treziot ningea, nu a ramas nimic, s-a topit dar e rece, asa ca ieri...
Cam atat de aici din nord, viu mai taziu!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Fetelor e afara o caldura....Am ajuns acasa gafaind.Miha am vazut poerele de arta Sa stii ca e talentata la desen. Acolo nu sunt cercuri de pictura, sa o dai undeva? Serios. Mie nu mi-ar fi recut in veci prin capa fac asa ceva.Restul? Pe unde umblati?

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am fost pt.prima data azi la pilates si vreau sa va spun ca sunt terminata . Ma dor toate , pe maine cred ca de abia ma voi misca de ce febra musculara voi avea .
Bia , ia sa vedem daca ghicesti cine era pe la bl. pe la mine si dadea envidia pe langa cand m-au vazut k apar ... mno , k iar le dadui de gandire si subiect de barfa ...

Fug la dush , sa fac baitza fetelor , iar apoi in pat k toata tremur .

Mihaela , haide in RO ca aici e kald , azi au fost peste 20 grade in Zalau . Eu am venit de la miscare doar in tricou fara maneca si tot mai trasnspiram .

Otilia , si de abia acum vor veni caldurile . S-a anuntat kanicula lanoi in zona , asa k fa bine si stai linistita la umbra pe terasa ta , te relaxezi , mai citesti si tu una-alta , lasa ca nu i-o face nimeni statuie . Important in acest moment este Bb si cu tine . Asa ca , mare grija mamy !!

Hai ca merg , poate reusesc sa mai intru inainte de a ma arunca in pat ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput