Condica Salajencelor [45]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

tot nu m-am apucat de perdele, ca am urcat patu lui alex sus, bineinteles ca am lovit pereteleapoi sa-l repare colegu cand vine, si apoi m-am apucat de aranjat hainele in dormitor si alex era in pat si se juca in parcu de la nasa, asa ca perdelel ....Maine ma duc la piata si sa vedem cat stau, poate joi, ca vineri am drum in localitatea unde am stat inainte, ca e piata mare si poate mai cumpar cateceva, poate niste perdele
oti, acum e momentu sa trmin goblenu cu sarcina asta
pupam salajencele, ma duc sa culc copilu si mai viu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Cafelutza e servita !

Mai viu ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

buna ziua la toata lumea m-a atras titlul, si eu sint o salajan! bine v-am gasit!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Pepsi , bine ai venit la noi in gashka !

Haide si spune mai multe despre tine , de unde esti de lok , numele tau real , daca ai copii , daca stai definitiv in Canada , etc .
Te asteptam la povesti !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

merci de primire anca,pai numele meu real este salajan flavia, am doi copii, unul 10 luni celalalt 3 ani si 11 luni, sint nascuta in turda, crescuta in cluj, am stat in africa tunisia pina la virsta de 5 ani, la 14 ani am plecat in timisoara, in 96 am plecat in franta ptr 5 ani, apoi din 2003 locuiesc definitiv in canada.cam asta a fost viata mea de pina acuma, cu urcusuri si coborisuri, am pierdut o sarcina intre cei doi baieti la 12s....suferinta mare, sufletul plins, .....lucrez intr-un domeniu total diferit de ce am facut studii, ne place tare mult aici, sintem fericiti. cam asta e, am 33 ani.

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Sa creasca feciorii mari si sa fie sanatosi !
Imi pare rau de pierderea sarcinii , totul e sa treci peste aceste incercari .
Intr-adevar ai avut o viata tumultuoasa , dar bine ca acum v-ati gasit locsorul unde va simtiti bine .
Esti binevenita la noi la povesti oricand doresti !
Tre sa intre si celelate fete , numai sa se trezeasca !

Hai ca am incalzit cafelutza si am lasat si tzighi ca poate apar si d-le cu fumuri !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Mno vad ca nu am ademenit fetele cu cafelutza si cu tzighi ... pe unde umblati dragutze salajence ????

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Pepsi, bine ai venit in gashca! Uite cateva coincidente cu noi 2:
si pe mine ma cheama Salajan, sunt nascuta in Turda dar in urma cu 37 de ani aproape(peste cateva zile) . Sa-ti traiasca baietii!

otilia, multumesc ca ma incurajezi. N-ar fi asa problema daca nu ar fi examenele intre timp. Ca sa vezi ce stresuri am: ca nu vom reusi sa cumparam la timp paturile si nu vom avea pe ce dormi . Ai grija de tine, stai acasa daca e tot asa frig...

Adriana, multam pentru cafea! Io am si baut-o acasa. Acu' citesc putin pe aici si merg iar la ore.

Pup pe toate!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

flavia bun venit in gasca
io nu beucafei dar daca dai o cola de la frigider viu amuuuuuuuuuuuuuu
fetelor, ma duc pana la piata si apoi mai viu, ca vreau sa cumpar niste fructe pt dieta mea personalaOricum is tare multumita ca am 82,5 kile de la 90 de acum o luna
mai viu, va tzuc pe toate

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor. Mi-e asa de somn...Mai am o ora, si apoi vin la pove.Pepsi, bine ai venit la noi!

Mergi la inceput