Sunt noua
Buna tuturor. Asa cum am scris intitlu, sunt noua si nu stiu exact cum se procedeaza. Am aflat ca voi fi
pt prima oara aceasta sambata si ...cred ca nu mai este nevoie sa spun ca sunt ....
bulversata, cel putin. Am intrat in speranta ca imi voi putea face multe prietene aici si ca, cu ajutprul lor voi reusi sa trec cat mai bine peste aceasta perioada de inceput destul de derutanta! Intrebare mea este cum ma pot inscrie in clubul mamicilor de "noiembrie/decembrie 2008?" Multumesc si sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns>
alinutza
Raspunsuri
pisigri spune:
in primul rind felicitari !!!!!
nu stiu ce cu emoticonul ala de dat cu capul, sper ca a fost o sarcina dorita sau pe care ti-o doresti, nu ....dai cu capul pentru ca doamne fereste nu iti doresti acest copil ! dar chiar si asa...tot felicitari!
pentru ca esti noua, ar fi bine sa citesti regulamentul forumului si sa citesti ce s-a mai postat. e oarecum anapoda ca fiecare nou-venit sa deschida cite un topic pentru a-si anunta prezenta...ai sa intelegi tu ce vreau sa spun cind ai sa te mai obisnuiesti cu forumul.
pina atunci, BINE AI VENIT, sarcina usoara, bebe sanatos....si sint sigura ca viitoarele mamici din aceeasi "generatie" cu tine iti vor da multe sfaturi utile, si vei gasi mereu un sprijin macar moral aici
GiaDavid spune:
Bine ai venit, graviduto!
Pai navigheaza un pic sa vezi "cu ce se mananca" forumul...este undeva sectiunea la burtici...fetele care sunt mai vechi si care stau mai mult pe forum, te pot ajuta! Si eu am revenit azi, dupa o absenta de cateva luni!
Sarcina usoara!
Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)
lorellay spune:
Bine ai venit...o sa gasesti aici informatii..tot ce ai nevoie..cat si prieteni....
Suntem alaturi de tine...
Lorellay
5+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
mav spune:
Draga Alinutza, bine ai venit pe
!
Te asteptam aici, la mamicile de noiembrie-decembrie 2008.
Pentru a te inscrie si tu in listuta, sa ne raspunzi la subiectul nostru si sa ne scrii data nasterii, data ultimei menstruatii si data probabila a nasterii (daca nu o stii, o calculam noi).
Vezi ca primele 12 mesaje iti vor fi moderate, adica nu vor fi vizibile pt noi decat dupa ce un moderator le da ok-ul... si s-ar putea sa ti se para ca nu esti bagata in seama, la noi la odisee se scrie mult, sa nu te superi, toate am trecut prin asta!
Cu cat scrii mai repede primele mesaje, cu atat vei scapa mai repede de moderare!![]()
10+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
alinuta_sta spune:
Buna tuturor. Va multumesc pt raspunsuri... chiar nu ma steptam ca atatea dintre voi sa imi raspunda, sa ma felicite, sa fie asa de "dulci" ...se vede treaba ca sunt noua.
Pt mamicile de noiembrie-decembrie : DNP-ul meu (l-am calculat tot aici pe site) este pe 6 decembrie!
Sarcina mea nu a fost una planificata...e o surpriza totala din care inca nu imi revin...dar fara indoiala este CEA mai fruomasa surpriza! Sunt
dar si moarta de frica la gandul ca eu... voi avea
.
Multumesc pt sustinere inca o data!
alinutza
AnnaBaby spune:
Alinuta bine ai venit in randul
dutzelor! Sa de DD sa fii sanatoasa si tu si samburelul tau, sa ia o sarcina usoara si un BB sanatos! Vad ca ti s-a spus deja sa intri la odiseea corespunzatoare DPN-ului tau, si acolo vei intalni fete care vor naste in aceeasi perioada cu tine, cu care vei putea face schimb de experienta! Mult succes!
Anna
25+ cu
Maria
AMR 15
vinebarza
bebe
poze