Rugati-va pentru micutza Giulia si parintii ei!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sunteti in gandurile mele ... va astept sa dati vestile bune, Doamne ajuta !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by iunita

aloooooo! buna dimineatzaa!!!! vesti proaspete de la KITTY si BUNEEEEEEEEEEE
. nivelul nacl la testuld e azi a iesit 32... deci nici macar in zona de risc! toate sunt bune si la locul lor! Giulia este asha cum ne-am rugat toate sa fie : SANATOASA!.

Mami de giulia e inca putintel varza ..dar o asteptams aisi revina sa dea berea aia!

Tati de Giulia te pupam si pe tine, un card intreg de femei! Ma bucur ca a iesit totul bine!

pffff... URAAAAAAAA URAAAAAAAAAA URAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

si acu rad c aproasta ... m-am tampit de tot..da is asha de fericitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

paaaaaaa. sa fiti cuminti! iubiti-va muuult!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Doamne ce vesti bune.......

Se pare ca rugaciunile noastre au ajuns undeva!!!!!

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Aprilie 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

Doamne ajuta !!!!!!!!!

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ce ma bucur de vestea asta !!! Sa fie intr-un ceas bun!

Sibylle saptamana 29

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Multumesc pt asa o veste frumoasa !
Pupam bubulina sanatoasa

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Ma bucur ca Irina Giulia este sanatoasa, am sperat ca asa este!
Slava Domnului!

Doamne ajuta!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Nici nu stiu ce sa mai spun....sunt asa de bucuroasa....momentan nici nu vreau sa ma mai gandesc la altceva (daca mergem la ADN sau nu). Ideea e ca modul de aplicare a testului a fost diferit de la cer la pamant. Vineri Giulia era dupa 5 ore in care i s-au facut analize, plansese pana la epuizare, era intepata din 30 in 30 de minute pe analizele de lactoza, lactoza ii fusese introdusa cu sonda prin nasuc, n-avusesem voie sa-i dau nimic (mancare , apa) transpirase si se uscase de zeci de ori. Testul masoara concentratia de saruri din transpiratie, pe Giulia nu a sters-o nimeni pe brat inainte sa-i monteze chestiile alea care captau transpiratia, mi-au lasat-o in brate in pat, in acelasi pat pe care stateam de dimineata....deci igienaaaa, frate , nu gluma!! Au cazut chestiile respective pe pat, le-au pus inapoi....si dr imi repeta ca "MAI MULT CA SIGUR" si ca consolare "MAI AVETI UN COPIL"
Astazi? cu totul altceva! Mi s-a spus sa duc copilul hidratat, totul era pe masa sterila, au sters-o pe mana cu apa distilata, nu avea voie nici macar sa indoaie mana, sa nu se atinga de nimic, asistenta ii stergea lacrimile si nasul , sa nu cumva sa atinga acolo. Doctorul citea analizele, ma linistea, ca nu arata nimic asa ceva, ca si daca iese testul pozitiv este sansa sa nu se confirme boala....E drept ca au fost cele mai lungi minute din viata mea, dar A FOST ALTCEVA!! Cred ca acolo sus, cineva ne iubeste!

Sunt extrem de impresionata de incurajarile si rugile voastre, intram des pe aici, citeam si mergeam mai departe, uneori cu lacrimi in ochi, mai spuneam cate un "Doamne ajuta-i", acum pentru mine altfel vor suna aceste mesaje. Sa dea Dumnezeu sanatate la toti copiii bolnaviori!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Doamne ajuta, Kitty !
Cineva acolo sus are grija de familia ta si mai ales de micuta Giulia !

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Doamne ajuta!
Ma bucur nespus cand aud o veste buna.
si multa sanatate!

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ma bucur sa aud vesti bune!un ingeras scump si mamica ei curajoasa!
Doamne ajuta,la toata lumea!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput