Plec???? Ce fac ???

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Am calculat cu el,cam intr-o saptamana...Darrrr ...nu stiu...

Nu am gasit serviciu acolo inca.Trebuie sa incerc intr-un oras apropiat.Dar n-am candddd !! Nu pot pleca de acasa sa ma interesez! Ca ma suna fostu incontinuu.Ieri mi-a facut scandal ca nu am ajuns inaintea lui si ma verifica sa vada unde sunt.
Nu am libertate si n-am avut niciodata!

N-am nici liniste aici,mi-e frica si sa ies cu masina pana la vreun supermarket.Pt ca,ma tem sa nu ma urmareasca.
Aseara m-a amenintat ca o sa-si ia zile libere sa ma urmareasca.Si i-am zis ca nu rezolva nimic cu asta!

Deci unica solutie ca sa plec repede,ar fi sa ma mut cu el.Si sa-i platesc acolo lui.

..Dahri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Eu zic sa pleci chiar maine si asta inainte sa-ti gasesti servici asta apoti sa faci si dupa ... nu mai sta cu el ca te termina psihic ... poate chiar si fizic . Actualul prieten daca te iubeste o sa-ti fie alaturi si o sa te ajute .

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

Dahriana draga,nu mai astepta sfaturi,ti s-au dat deja destule.Actioneaza,fa ceva.
Hai,sa auzim ca te-ai mutat.
Iti doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

off topic si nu chiar: ce-o mai face dianaintruder?

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Dahriana, uite cum vad eu lucrurile. Cand te hotarasti sa pleci in alta tara pentru a locui chiar si pentru o perioada determinata, fiind o decizie importanta, trebuie sa iei in calcul mai multe aspecte :
- daca poti sa te intretii singura;
- daca mergi cu cineva de care o sa depinzi financiar te intrebi cat de bine cunosti persoana pe care urmeaza sa te bazezi si care ar trebui sa-ti confere siguranta, incredere; daca nu-l cunosteai pe respectivul, ai riscat enorm si vezi bine ce intorsatura urata au luat lucrurile (acum platesti pentru naivitatea de care ai dat dovada), daca-l stiai si sunt sanse mari ca el sa te fi batut si inainte de a pleca impreuna sau cel putin sa fi avut un comportament dominator, atunci...no comment.
Inteleg ca daca n-ar fi aparut cel care salveaza domnisoare aflate la ananghie, ai fi stat in continuare cu barbatul asta posesiv, agresiv si obsedat de calculator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by pitzinuca

b

(tot off topic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susur spune:

Mai fato tu ti-ai cautat-o cu lumanarea si acum o cauti iar , iti place adrenalina? Wake up !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns White Pisana spune:

quote:
Originally posted by pitzinuca

b

Eu m-am gandit la ea si la fetita ei acuma cateva zile cand am citit la un alt topic al Dahrianei (cred ca cel cu femeia care iubeste prea mult) povestea lui baby blu...fata care traise, copil fiind, intr-o familie in care tatal o abuza fizic pe mama. Toata povestea si modul cum au evoluat cei implicati m-au cutremurat. Si nu puteam decat sa ma rog sa o citeasca ccc cat mai multe persoane dintre cele care scriu aici si incearca sa (se) convinga ca a suporta astfel de situatii "de dragul copilului, sa nu creasca fara tata" este solutia care trebuie adoptata.

Mai bine ma opresc ca sunt off-topic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BalMascat spune:

nici eu nu pot intelege cum depinzi de un om, si acum iti alegi sa depinzi de un altul. despre care nici nu stii multe.
peste cateva luni ai sa postezi ce ghinionista esti, cum ti s-a intamplat acelasi lucru.
tu de fapt cauti dependenta. de oricine e disponibil sa ti-o ofere.
eu zic sa stai pe picioarele tale, si doar pe ale tale, cu banii care ii ai, te muti cu alte studente. cauti in orasul in care esti. daca e sa fii cu celalalt vei fi.
nu m-as pune pe tava celuilalt, doar ca e dragutz, nu vrea nimic...ma iubeste, e dezinteresat blah blah.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

off topic: dar mai sunt multe telenoveliste???

Mergi la inceput