Plec???? Ce fac ???

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by GiaDavid

Dahri, mult succes si multa fericire!ma repet, dar nu-mi pasa, tu sa fii bine!

Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)

Gia...pai ce ajutor e asta nene..."tu sa fii bine....mult succes...multa fericire"...
trebuie sa o ajuti concret..nu asa cu urari.
Daca pateste ceva prietena ta Dahriana te bagi sa o salvezi sau nu?
De ce nu-i ceri telefonul...sa stai cu 1 ochi pe ea.

hihiih, asteptam sa ma ataci
am ajutat-o mai mult decat suficient spunandu-i sa faca ce simte, nu ti se pare?
Cat de nr de tel...crezi ca daca ai nr de tel al unei persoane, poti sta cu "un oki" pe ea?
Si chestia cu prietenia...prieten mi-esti si tu, cu toate ca ne ciondanim si nu ne cunoastem live, asa ca nu vad de ce nu as sari si in ajutorul tau la fel cum as sari si in ajutorul ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

quote:
Originally posted by saphir

Daca la inceput te victimizai, Dahriana, ai ajuns intr-un final sa fii naturala.
Ultimul tau post te caracterizeaza.
Daca nu doresti ca cineva de aici sa-ti duca grija, de ex. Oana, de ce ai mai postat??

Saphir, Amos , Ailish si
Dean
pozele noastre

Victimizare nu inseamna sa-i las pe altii sa ma jigneasca.Si nu o sa o fac! Am caracter,chiar daca sunt victima.

..Dahri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by GiaDavid
hihiih, asteptam sa ma ataci
am ajutat-o mai mult decat suficient spunandu-i sa faca ce simte, nu ti se pare?
Cat de nr de tel...crezi ca daca ai nr de tel al unei persoane, poti sta cu "un oki" pe ea?
Si chestia cu prietenia...prieten mi-esti si tu, cu toate ca ne ciondanim si nu ne cunoastem live, asa ca nu vad de ce nu as sari si in ajutorul tau la fel cum as sari si in ajutorul ei...

da...mare ajutor mare..."fa ce simti tu..si sa nu faci ce simt yo" ....ai curaj sa-i dai numarul tau de telefon sa te cauta in caz de pericol? da sau nu...nu iar povesti

da chiar nimeni sa zica "hai ca merg in weekend la biserica sa ma rog un 10-15 minute pentru prietena dahriana"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Ce oameni...
Ce firi...
Ce caractere...

Mergi la inceput

Guestus,daca nu faci tu rugaciuni pt binele meu,tot nu-i bine.
Apuca-te si spune in fiecare seara ceva pt mine,poate castigi si tu la loto.Ca stii cum e..dar din dar...

..Dahri...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by absoluta

Ce oameni...
Ce firi...
Ce caractere...

De toate pt toti.

..Dahri...

Mergi la inceput

hihihih...vrei neaparat nr meu de tel? hai ca ti-l dau pe privat, cat despre chestia cu biserica...nu numai acolo te poti ruga pt o persoana draga, o poti face si de acasa, de oriunde, asa ca...esti cam off-topic la faza asta, daca vrei, ne mutam sectorul de atacuri la credinta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dahriana

Guestus,daca nu faci tu rugaciuni pt binele meu,tot nu-i bine.
Apuca-te si spune in fiecare seara ceva pt mine,poate castigi si tu la loto.Ca stii cum e..dar din dar...

..Dahri...

hihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1177 spune:

Draga Dahri-Annnca,

1. chestia cu angajatorii e un sfat de bun simt, si pt cineva ca tine, care vorbeste 3limbi la perfectie, face o facultate in Rom si o specializare cine stie pe unde, ar trebui sa fie evident

2. faza cu iubi' cunoscut pe net, a fost doar o aducere aminte ca tot tu ne intrebai de unde am scos-o; citeste in cele nspe postari pt un refresh al memoriei

3. in alt post iti dadeam cateva idei, cum ai putea sa gasesti un studio, gazda ieftina si ceva ajutor; pt ca la "ora" respectiva ne vindeai gogosi ca abia l-ai cunoscut pe individ; de unde sa stiu ca pana la urma o intorci ca la Braila?

ma si intrebam cand urmeaza sa iti dai arama pe fata

Mergi la inceput

oana,faci o maaaaare confuzie!! hahaha
ti-as detalia in privat,dar hai ca ma risc aici ca mi-e totuna.

"iubi" de pe net e cunoscut de 1 luna jumate.
Daca tot ai facut-o pe detectiva si ti-ai pierdut timp pretios citindu-mi seria tanar si nelinistit..in multiple variante.
Da-mi voie sa-ti zic ca,ai facut mari confuzii si ai pierdut firul.
Facultatea din Ro,s-a transferat aici,anul trecut,deci gresit.

..Dahri...

Mergi la inceput