Gradinita 251 sau 252 (Dorobanti)?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Tomasa - La 117 nu cred ca mai sunt locuri demuuult. Eu am fost chemata in iunie desi am avut 2 recomadari destul de tari. Vroiam sa intru la gradi asta pentru ca era aproape de mine si am aflat ca si scoala 17 e buna la clase 1-4.
La gradi 95 am renuntat pentru ca desi am vb la telefon cu dir si mi-a zis ca ma primeste in vizita...faptul ca vin ca omul de pe strada mi-a taiat elanul. Adica e complicat sa te duci asa...la educatoare(dir nu primeste), sa dai ceva in conditiile in care nu te cunoaste si nu are inform. despre tine. Peste tot au senzatia ca esti cu camera ascunsa si le e frica.
Ma bucur ca-mi spui ca 248 e buna. Sper sa gasim un loc acolo. Ieri, in drum spre casa m-am dus prin curtea gradinitei sa vad si eu livada de pomi fructiferi de care era vb in Ghidul gradinitelor. Frate...si exista. Are curte mare si fiind in spatele blocurilor e mai ferita de zgomot.

Daca mai vrei in sectorul 1 mai sunt cateva intre Maresal Averescu si Piata Domenii
Denumire: Gradinita de copii nr. 97
Adresa: Str. Islaz, Nr. 13
Telefon: 2241162

si pe Elena Plesoianu.
GRADINITA NR. 98, BUCURESTI; SECTOR 1;
STR. PLESOIANU ELENA, Nr. 4;

La ambele sunt inscrisi copii cu care ne mai intalnim in parc si mamicile sunt multumite.

Si mai e o gradi pe strada Frumoasa GRADINITA DE COPII NR. 1 - Frumoasa 24 , tel. 6507125(e aproape de Piata Victoriei) - si cred ca are grupe de germana - mi-a zis o bona in parc (cred ca de asta e vb ca-mi zicea ca e in Piata Victoriei)

Si inca una langa Spitalul de Arsi pe Calea Grivitei - e renovata, are curtea frumoasa, e maricica, are program lung:
GRADINITA DE COPII NR. 43 - Inculet Ion 2 , tel. 2240938

GRADINITA DE COPII NR. 43 ANEXA - Pavlov P. I. 68 , tel. 2242067 - e anexa la cea de pe inculet dar este mica, curtea e mica si betonata. E pe langa liceul Aurel Vlaicu

Ultimele s-ar putea sa fie prea departe de tine, nu?

PS: cand ma gandesc ca pe vremea mea a venit educatoare si dir in vizita la mama si m-au luat cu arcanul la gradi...nu-mi vine a crede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Multumesc Tomasa si Ubi.
Nu stiu ce sa fac, ca deja lista s-a marit, si eu vreau sa fac cea mai buna alegere, iar criteriile ar fi: educatoare, dotari, mancare, copii mai putini, distanta, cam in ordinea asta...

Hm, nu stiu cand voi avea timp sa le vad pe toate. Pana la urma cred ca voi ramane la 251, macar voi incerca.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Intreaba si la 252 ca poate si-au gasit un sediu si e mai aproape de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ubi, acum mi-e clar, traim acelasi cosmar, al cautarii de "intrari" la gradinite. Pe lista mea cu gradi "de top" in zona, doua sunt subliniate ca fiind cele mai cele si anume gradi 52 si gradi 248. Uite ce am eu salvat despre gradinita 248:
248-Titulescu, langa scoala nr. 3, gradi buna, se ocupa de copii, mancare buna, izolata fata de strada, educatoare dedicate, curte mare cu verdeata
Asta mi-am notat din ce am citit despre ea pe forum probabil de-a lungul timpului, dar si recomandarile pe care le am de la persoane cunoscute sunt toate bune. Cu ochii mei insa n-am vazut-o inca, poate imi dai tu si mie un PM cu info de la fata locului.
Multumesc din suflet pt. tot ce ai scris, sunt lucruri care imi prind foarte bine. Si zona Domenii, 1 Mai mi-e buna, e in drumul de acasa spre servici. Eu lucrez in Piata Presei, sotul in Sos Nordului. Mai, parca vrem sa-i bagam la Cambridge asa stres implica faza asta cu gradinita "buna" de stat. Incredibile vremuri traim, intr-adevar! Bafta multa la "admitere"! Cine stie, poate in final vom avea placuta surpriza sa-i avem colegi, toate trei.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Crinuta, scuze, ti-am distrus subiectul! Poate primesti si raspunsuri mai on topic, noi ne-am dezlantuit privind intreaga zona, sper ma ierti. Si multa bafta, sper sa reusesti sa-l inscrii pe Rayan unde iti doresti.

Mergi la inceput

Cum ai distrus subiectul? Din contra, ma ajuti enorm.
Acum ma gandeam ca tu preferi aceleasi zone ca si mine, si cine stie, poate ne unim fortele si reusim sa ii inscriem la aceeasi, ce fain ar fi, nu?
Apropos de Titulescu, pai si acolo imi convine.
Deci, eu de unde incep? Help...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Hm, nu stiu cand voi avea timp sa le vad pe toate. Pana la urma cred ca voi ramane la 251, macar voi incerca.

Crinuta si Rayan

Crinuta, daca reusesti sa-l inscri pe Rayan la 251 nu vei regreta, indiferent la ce grupa intra (educatoare). Copilul meu este acolo si stiu, educatoarele sunt bune, mancarea se pregateste acolo, au piscina sus, si-i duce in zilele de vara mai calduroase, clasele curate si sunt max 25-28 copii in grupe. Doamna directoare e o femeie exceptionala, stie sa se ocupe de organizare si asta se vede.

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katty

quote:
Originally posted by crinuta

Crinuta si Rayan

Crinuta, daca reusesti sa-l inscri pe Rayan la 251 nu vei regreta, indiferent la ce grupa intra (educatoare). Copilul meu este acolo si stiu, educatoarele sunt bune, mancarea se pregateste acolo, au piscina sus, si-i duce in zilele de vara mai calduroase, clasele curate si sunt max 25-28 copii in grupe. Doamna directoare e o femeie exceptionala, stie sa se ocupe de organizare si asta se vede.

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Merci mult. Ma ajuta mult orice informatie.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Ar fi super sa-i avem la aceeasi gradi. Deocamdata ma simt cam demoralizata, e aiurea goana asta dupa gradinite...

Mergi la inceput

Crinuta - eu intre 251/252 si 248 as alege-o pe prima. Zona e mai verde, gradinita arata bine pe dinafara, daca si educatoarele sunt ok dupa cum spune Catalina (am si eu un coleg la munca care mi-a spus ca sunt foarte bune educatoarele) nu vad de ce sa nu o pui in capul listei.

Tomasa - eu stau la piata 1 Mai si lucrez aproape de Ministerul Transporturilor deci 248 mi-e in drum si am gasit si o relatie (...a saptea cunostinta dar buna si aia ca fara...nu deschizi nici o usa).

Mergi la inceput