San inrosit si dureros
Raspunsuri - Pagina 2
papadie spune:
quote:
Originally posted by DianaRquote:
Originally posted by papadie
radiografie d-aia la sani (scuze am uitat cum se numeste) sa spun
mamografie.
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)
Danke. Puteai sa ma dai la caini si tot nu-mi aduceam aminte. deh, roza, lecitina, traim vremuri rele :)))
papadie, zen-sei
adriana spune:
Diana,
ajuta-ma si pe mine.. Eu nu mai alaptez din sept anul trecut, si acum unul dintre sani ma doare de ma urc pe pereti.. La orice atingere ma taie cu cutitul, l-am palpat si nu pare nimic, chiar am fost la doctor acum 2 saptamani si mi-a facut ea examen si nu a simtit nimic... Mie imi pare putin umflat si parca s-a-nnegrit la sfarc.... Nu-s insarcinata, si trebe sa-mi vina perioada intr-o saptamana...,Daca o fi PMS, de ce nu e si la celalalt san..?
DianaR spune:
quote:
Originally posted by adriana
Diana,
ajuta-ma si pe mine.. Eu nu mai alaptez din sept anul trecut, si acum unul dintre sani ma doare de ma urc pe pereti.. La orice atingere ma taie cu cutitul, l-am palpat si nu pare nimic, chiar am fost la doctor acum 2 saptamani si mi-a facut ea examen si nu a simtit nimic... Mie imi pare putin umflat si parca s-a-nnegrit la sfarc.... Nu-s insarcinata, si trebe sa-mi vina perioada intr-o saptamana...,Daca o fi PMS, de ce nu e si la celalalt san..?
Doar te-a examinat clinic, sau ti-a facut si eco de san?
La o candidoza pe mamelon si in canale s-o fi gandit? chiar nu am alte idei...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)
DianaR spune:
M-am mai gandit... Poate e PMS dar ai la unul din sani o sensibilitate mai crescuta si un prag dureros mai scazut si invers la sanul care nu te deranjeaza.
adriana spune:
quote:
Originally posted by DianaR
M-am mai gandit... Poate e PMS dar ai la unul din sani o sensibilitate mai crescuta si un prag dureros mai scazut si invers la sanul care nu te deranjeaza.
Doar examen clinic.. Se poate sa fie asa cum zici, la mine sunt diferiti, unul mare unul mic, si acum ma doare cel mare... O sa vad in cateva zile...
N-am mai auzit de candidoza pe sfarc .. cum se face/ trateaza?
Oricum, n-am nimic, e curat.. adica
DianaR spune:
Mda, oricum e destul de improbabil sa fie candidoza, apare in timpul alaptatului si acolo sunt descrise dureri ascutite, arsuri si modificari de culoare. Bine e un scenariu destul de improbabil, adica sa o fi avut fara simptome de cand alaptai si acum sa se fi activat din oarece motive. http://asklenore.com/breastfeeding/sore_nipples_candida.html
No, daca nu trece dupa ciclu mergi iar la tanti doctor sa te caute mai amanuntit. Te pup!
DianaR spune:
M-am mai gandit Probabil hiperestezia ta e data de o imflamatie a unui nerv ce inerveaza sanul dureros. La asta ar merge un antiinflamator daca senzatiile sunt chiar asa de neplacute.
Pana maine poate ma mai gandesc la ceva...
DianaR spune:
quote:
Originally posted by adriana
deja simt ca-mi trece
de frica