Rhinoplasty

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianaa77 spune:

Ina,

Eu iti recomand un site are are un forum special cu discutia asta despre rinoplastie, te vei plictisi de cate auzi acolo: www.roportal.ro/Forum/Omul si Societatea/Sanatate/Rinoplastie.

Fa pasii astia cand intri pe site-ul respectiv si vei gasi usor discutia. Eu pot doar sa iti spun ca este foarte important doctorul care te opereaza ca sa iasa ceva bun!

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Am cunoscut si eu pe cineva care a facut si mi-a povestit ca primele zile au fost mai grele pentru ca nu putea respira. Vinata in jurul ochilor a fost cam o luna, dar pentru ea a meritat efortul, i-a schimbat total fizionomia-avea un nas foarte mare si strimb pe o fata mica.
Dupa parerea mea merita facuta operatia asta doar daca nasul chiar strica aspectul fetei, altfel am facut si eu pe Dicovery cazuri de pustoaice care se operau, se chinuiau, dadeau o groaza de bani si pe urma nu se vedea nicio diferenta.
Orice te hot. sa faci, bafta multa si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Ma-ntreb:se pot rezolva 2 probleme intr-o singura operatie?
Adica,si operatie pentru deviatie de sept,si pentru criteriul estetic...;asta kiar m-ar interesa si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

quote:
Originally posted by silvia_d

Ma-ntreb:se pot rezolva 2 probleme intr-o singura operatie?
Adica,si operatie pentru deviatie de sept,si pentru criteriul estetic...;asta kiar m-ar interesa si pe mine.

Silvia si Sergiu-Stefan-2 dec.05

Da, eu am facut operatia pt deviatie de sept si estetica in acelasi timp. De fapt ma interesa sa rezolv deviatia si apoi am zis ca de ce sa nu fac si estetic, daca tot "umblu" la el. Acum nu e nici mai rau, nici mai bine dpdv estetic, fiindca oricum nu aveam ce corecta mare lucru la el. Dupa cum a zis si Natasa, se merita sa faci operatia, numai daca ai cu adevat ce corecta la el, nu asa de dragul artei cum am facut eu. De aceea v-am spus ca pentru mine, nu s-a meritat efortul.
Ina_nz, sper ca ti-am raspuns la intrebare. Scuze pt intarziere, intre timp am devenit mamica si stau mai prost cu timpul. Bafta la operatie!

Mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Yannia sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare si sanatoasa!

Peste doua zile ma operez ....tinet-mi pumnii

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by pearl84

Elena

cu scuzele de rigoare
vazand ca Elena e din Emirate dar fara pm activat ii trimit o invitatie despre lucruri care nu stralucesc

aici

e vorba de discutii numai intre fetele ce locuiesc in Emirate

Mergi la inceput

Cum te simti, Ina? Te-ai operat?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dianaa77

Ina,

Eu iti recomand un site are are un forum special cu discutia asta despre rinoplastie, te vei plictisi de cate auzi acolo: www.roportal.ro/Forum/Omul si Societatea/Sanatate/Rinoplastie.

Fa pasii astia cand intri pe site-ul respectiv si vei gasi usor discutia. Eu pot doar sa iti spun ca este foarte important doctorul care te opereaza ca sa iasa ceva bun!

Succes!

Multumesc mult pentru link.....mi-a fost de mare ajutor si inainte si dupa operatie. Recuperarea a fost destul de dificila si alergam de fiecare data la site sa vad daca a mai trecut si altcineva prin aceleasi probleme.

Ina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Natasa

Cum te simti, Ina? Te-ai operat?

Buna Natasa. Merci ca te-ai gandit la mine.
M-am operat acum o saptamana iar azi a fost ziua cea mare: mi-am scos pansamentul si firele.
E super!!! Nici nu-mi vine sa cred. Parca m-a intinerit cu 5 ani :)))))
Recunosc ca timp de o saptamana am rgretat zi de zi ca mi-a venit ideea traznita sa ma operez dar acum nu-mi mai pare rau.
A meritat!
O sa pun o poza la album sa ma vezi.....inca mai sunt vanata si d'aia mi-am dat cu fond de ten si culoare pe la ochi......dar o sa treaca :) Sper!!!

Ina

Mergi la inceput

Ina, ma bucur ca te simti bine si sa stii ca ai un profil de nota 10. O sa uiti cit te-a durut si vinataile trec si ele! Numai bine si poze cit mai multe!

Mergi la inceput