Buna
am unul din ovare inflamate, da, stiu, trb sa ma duc la doctor, doar ca am sunat pt programare si abia peste o luna pot sa merg, iar in alte parti la fel, trb sa astept cateva zile cel putin, nu vreau sa mi se agraveze, de accea am facut un tratament cu flamexin si indometacin timp de 4-5 zile, dupa care am iesit afara toata ziua in frig, si a revenit durerea , nu mai stiu daca acelasi ovar. In fine ideea este ca, am luat o tona de pastile de la farmacie si in urma citirii forumului, printre care cineva a zis ca ar fii bun si Klimaktoplant pe care l-am cumparat, dar acum nu mai sunt sigura daca este bun pt anexita sau nu, deoarece am mai citit ulterior pe net si scria ca este indicat femeilor la menopauza. Este sau nu bun pt anexita?
Buna loraina si bine ai venit pe forum!
Si eu sunt in plin tratament pt anexita.
Nu stiu sa-ti spun despre klimaktoplant, dar mie mi-a fost prescris zanocin 1 la 12 ore si flamexin 1 la 12 ore.
Zanocin este antibitic si nu e cazul sa iei fara sa te vada medicul mai intai, dar ma gandeam ca ai putea sa continui sa iei antiinflamator: flamexin pana ajungi la doctor.
1 luna pana poate sa te vada medicul tau mi se pare foarte mult, nu-ti poti face programare in alta parte?
Tana
Buna loraina,acelasi sfat ti-l dau si eu.Sunt in tratament pt.anexita si doctora mi-a prescris tot zanocin dar ca antiinflamator mi-a dat ketonal.E indicat sa faci o eco.transvaginala pt.ca este concludenta.Eu am de repetat tratamentul pt. ca am alaptat si nu am ajuns la timp si s-a agravat,incearca sa mergi cit mai repede.Sanatate.